Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Kdy přijedu na LANKU do Mlázovic ? |
22.11.2008 |
|
7% |
[ 1 ] |
29.11.2008 |
|
0% |
[ 0 ] |
20.12.2008 |
|
92% |
[ 12 ] |
|
Celkem hlasů : 13 |
|
Autor |
Zpráva |
Joey Level3
Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 16:56 Předmět: LANKA V MLAZOVICICH !!!! |
|
|
Tak muzete hlasovat pro datum, který je pro vas BEST |
|
Návrat nahoru |
|
|
LaCunda Level4
|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 17:15 Předmět: |
|
|
ja teda nepojedu vubec...nehodi se mi bohuzel ani jeden termin... mam nejak nabito na konec roku zakalime na novorocnich mlazovicich... nebo nejpozdeji na tech velikonocnich _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Joey Level3
|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 13:24 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | ja teda nepojedu vubec...nehodi se mi bohuzel ani jeden termin... mam nejak nabito na konec roku zakalime na novorocnich mlazovicich... nebo nejpozdeji na tech velikonocnich |
Vidis Casty.....La ma z Tebe uz respekt a nece La nerikej mi, ze mas doma rodinu a deti a ze musis strojit stromecek U takoveho Tronixe bych tomu treba veril...ale u TEbe ???? |
|
Návrat nahoru |
|
|
LaCunda Level4
|
Zaslal: so listopad 22, 2008 11:42 Předmět: |
|
|
Joey napsal: | LaCunda napsal: | ja teda nepojedu vubec...nehodi se mi bohuzel ani jeden termin... mam nejak nabito na konec roku zakalime na novorocnich mlazovicich... nebo nejpozdeji na tech velikonocnich |
Vidis Casty.....La ma z Tebe uz respekt a nece La nerikej mi, ze mas doma rodinu a deti a ze musis strojit stromecek U takoveho Tronixe bych tomu treba veril...ale u TEbe ???? |
no tak ver tomu!!! uz tak sem s nima malo kvuli skoly atd... takze vanoce doma si nenecham ujit _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Fila.cz
|
Zaslal: so listopad 22, 2008 13:55 Předmět: |
|
|
už je nás tolik |
|
Návrat nahoru |
|
|
castrol.cz
|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 17:20 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | Joey napsal: | LaCunda napsal: | ja teda nepojedu vubec...nehodi se mi bohuzel ani jeden termin... mam nejak nabito na konec roku zakalime na novorocnich mlazovicich... nebo nejpozdeji na tech velikonocnich |
no tak ver tomu!!! uz tak sem s nima malo kvuli skoly atd... takze vanoce doma si nenecham ujit | Ahoj La vidiš ja mam děti a rad dorazym zapařit sem tajy snimy malo to viš pořad prace ale Mlazovice si holt ujit nenecham,jo ty maš strach že by si jel zase taxikem ale tentokrat až do Ostravy no budeš mi tam chybět tak to odnese Yoel a Max co se da dělat |
|
Návrat nahoru |
|
|
Joey Level3
|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 23:17 Předmět: |
|
|
Fila.cz napsal: | už je nás tolik |
Zatim bida....ale MartinKdo a Rybiz urcite nehlasovali...a vim jeste o dalsich 3 co urcite na LANKU dorazi. Ale zatim se tu nevyjadrili Jabr, Lion, Inst ani tronix. Transofrm a Striker pry prijedou...tak nevim, asi sem to hlasovani udelal moc slozite |
|
Návrat nahoru |
|
|
Stimpi
|
Zaslal: út listopad 25, 2008 01:18 Předmět: |
|
|
Joey napsal: | Fila.cz napsal: | už je nás tolik |
Zatim bida....ale MartinKdo a Rybiz urcite nehlasovali...a vim jeste o dalsich 3 co urcite na LANKU dorazi. Ale zatim se tu nevyjadrili Jabr, Lion, Inst ani tronix. Transofrm a Striker pry prijedou...tak nevim, asi sem to hlasovani udelal moc slozite |
Jako skoro stálý inventář se samo taky hlásim |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lions
|
Zaslal: út listopad 25, 2008 18:26 Předmět: |
|
|
Sice jsem zatrhával to první datum...ale počítejte semnou i na toho 20.12.08!
Doufám, že to bude stejný jako minule.... (neli lepší |
|
Návrat nahoru |
|
|
Transformer
|
Zaslal: út listopad 25, 2008 19:58 Předmět: |
|
|
Joey napsal: | Fila.cz napsal: | už je nás tolik |
Jo přijedem 20.12 Transformer,striker,Malborou,Jambo jako minule |
|
Návrat nahoru |
|
|
Joey Level3
|
Zaslal: st listopad 26, 2008 18:50 Předmět: |
|
|
LIONS: Jasne ze jo....bude sranda....jen nemate nekdo kontakt na ALSE ? Ze by nam mohl trochu pomoct se servrem...nebo nam poskytnout nejake nastaveni jako je na regnetu ( z mrtvolky vypadnou lekarky...ammo, slysitelne headshoty, atd)
Trans: Super Kuci...uz se tesim jak zaparime
TAkze se to pokusim trochu shrnout : Ja, Rybiz, Casty, Lion, Transformer,Striker,Stimpy,MartinKdo,Institut, Tronix, Jabr,Max,Jecma,Voyta, "prcek z ML" a jeste asi 2 lidi co mi rikali, ale uz nevim presne kdo..... a urcite jsem jeste na nekoho zapomel |
|
Návrat nahoru |
|
|
Fila.cz
|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 19:33 Předmět: |
|
|
Fila ,Ales,Sonig se hlásí |
|
Návrat nahoru |
|
|
Transformer
|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 21:18 Předmět: |
|
|
Joey napsal: | LIONS: Jasne ze jo....bude sranda....jen nemate nekdo kontakt na ALSE ? Ze by nam mohl trochu pomoct se servrem...nebo nam poskytnout nejake nastaveni jako je na regnetu ( z mrtvolky vypadnou lekarky...ammo, slysitelne headshoty, atd)
Trans: Super Kuci...uz se tesim jak zaparime
TAkze se to pokusim trochu shrnout : Ja, Rybiz, Casty, Lion, Transformer,Striker,Stimpy,MartinKdo,Institut, Tronix, Jabr,Max,Jecma,Voyta, "prcek z ML" a jeste asi 2 lidi co mi rikali, ale uz nevim presne kdo..... a urcite jsem jeste na nekoho zapomel |
Ještě Malborou a Jambo |
|
Návrat nahoru |
|
|
Str!ker
|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 10:46 Předmět: |
|
|
Tak to nás bude zase hafec |
|
Návrat nahoru |
|
|
Joey Level3
|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 15:48 Předmět: |
|
|
Str!ker napsal: | Tak to nás bude zase hafec |
Jj....vypada to luxusne TAky chceme s martinemKDo spachat nejakou hezkou pozvanku....a taky me napadlo neco ukutit pro Filu a spol...za to, ze nam minule privezli luxusni tricka Možná nejakou stripterku...nebo roztleskavacku Taky padl navrh...ze by mohl TRONIX zatancoval na stole lambadu...ale ne kazdej by to asi pred jidlem daval
To mě pripomelo ze tam jedno tricko z minula zbylo...takže kdo byl, nema a chce....rád predam. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|