|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 12:44 Předmět: |
|
|
Witus_CZ napsal: | Tak jsem ten modem včera "pomazlil" podle návodu Bely Osy a řekl bych, že moje úspěšnost při připojování velice lehce stoupla, ale stejně mi přijde že je to tragický. Nicméně další možností je, že já můžu mít nastavenej router jako pámbu, ale když to maník na druhý straně bue mít nastavený k prdu tak se s nim stejně nespojim, že? Ale abych měl "nepřístupnou" polovinu ze všech aktivních her se mi zdá divný.
Každoprdně děkuju všem za pomoc při řešení problému a asi začnu přemejšlet o nějaký HW cestě jak to rozhejbat... |
Dobrej router je teď co dávaj kyslíkáři k netu, Huawei HG52, řešil sem u kámoše na konzoly NAT na nějákém Zyxelu a ne a ne to rozjet, pak jsem tam píchl ten Huawei HG52 a jelo to samo bez nějákého složitého nastavování a dokonce ukecal kyslíkáře aby mu ten router vyměnili. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Witus_CZ
|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 12:55 Předmět: |
|
|
Huawei EchoLife HG520i?
NO to by se mi taky líbilo kdyby mi ho vyměnili a bez keců za nějakej funkční. Klidně i s timhle divnym korejskym ménem Hlavně aby se dalo pařit... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 15:09 Předmět: |
|
|
Dyt to rikam,a jeste ma ten router myslim wifinu.Velice snadne nastaveni. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Witus_CZ
|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 15:12 Předmět: |
|
|
jj, wifinu ma, to jo.
Se hned Deserte nerozciluj, ne? Někerejm to proste dyl trva dojit k "osvedcenejm" pravdam  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 17:04 Předmět: |
|
|
Witus_CZ napsal: | jj, wifinu ma, to jo.
Se hned Deserte nerozciluj, ne? Někerejm to proste dyl trva dojit k "osvedcenejm" pravdam  |
Pockej,ja se nerozciluju jsem v poho, az budu nasranej je to poznat .
Ty jako uzivatel sluzby O2 mas narok na to,aby ti vse spojene s pripojenim k internetu fungovalo,coz hrani online her je.Predstav si,ze te vubec nezajima internet jako takovej,ani jine hry,ale jen ta co ti zrovna nejde,coz je v podstate duvod prejit k jinemu providerovi,pripadne chtit slevu za nekompletni sluzbu (v podminkach sluzby se nikde nepise,ze budou omezeny nejake servery,porty atd.).Proc tedy nepozadovat od operatora vymenu modemu za jiny typ, kdyz tenhle dela zjevne problemy? Zkus se k tomu postavit takto,predpoklad ale je,ze mas pc a pripadnou domaci sit v poradku.Drzim palce at to brzo vyresis a reklamace (vymena modemu) budiz uspesna. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 17:31 Předmět: |
|
|
2 Witus_CZ:
Jestli Ti zadarmo vymění modem za novější typ, tak to rozhodně ber, protože ten stávající je opravdu dost omezený. Ještě předtím bych ale zkusil DMZ mód současného routeru, protože jestli Tě omezuje provider v P2P komunikaci, máš smůlu i s novým a sebelepším modemem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Witus_CZ
|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 20:31 Předmět: |
|
|
DMZ=> demilitarized zone??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 21:20 Předmět: |
|
|
Witus_CZ napsal: | DMZ=> demilitarized zone??? |
Jawohl!
Ale pozor na to! Nainstaluj si alespoň dočasně nějaký free softwarový firewall nebo v nejhorším případě zapni Windows Firewall. Po zapnutí DMZ je počítač totálně nechráněn, i když většinu útoků by měl seriozní provider odfiltrovat sám. Odstranění škod po hackerech a virech dá většinou mnohem víc práce, než prevence . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rybízek Level2

Založen: 26.12.2006 Příspěvky: 28 Bydliště: Hořice v Podkrkonoší
|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 20:36 Předmět: NAT |
|
|
Ahoj, mám ten samý modem. Nějak jsem to nechtěl číst, jsem už dnes nějak ko, ale něco s ním už umím. Takže pokud něco potřebujete, napište mi. Jinak problém s NAT nezávisí na IP adrese, NAT pouze překládá síťové adresy. Pokud nefunguje příchozí spojení, je potřeba ve firewalu povolit potřebný rozsah portů, odchozí funguje automaticky. A v případě DMZ je nutné nastavit ip počítače vnitřní sítě, na který budou příslušné pakety směrovány. Další problém je i ve firmware modemu, bud jde o 2+2 porty (2x LAN, 1x IPTV, 1x VOIP) nebo o 4x LAN 100M. V prvním případě je nutné připojit PC pouze k portům @1 a @2, jinak to prostě nefunguje. U druhého typu firmware je to jedno. No, kdyby něco napište. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|