Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Fila.cz
|
Zaslal: so listopad 08, 2008 18:30 Předmět: předvánoční posezení v Mlázovicích |
|
|
co tak dát repete, ještě letos??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 13:53 Předmět: Re: předvánoční posezení v Mlázovicích |
|
|
Fila.cz napsal: | co tak dát repete, ještě letos??  | Ja jsem pro,ale vemte sebou LaCundu at mam skym zase zachlastat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 18:05 Předmět: Re: předvánoční posezení v Mlázovicích |
|
|
castrol.cz napsal: | Fila.cz napsal: | co tak dát repete, ještě letos??  | Ja jsem pro,ale vemte sebou LaCundu at mam skym zase zachlastat |
kua, jestli pojedu, tak radsi jenom na matonce...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 19:42 Předmět: Re: předvánoční posezení v Mlázovicích |
|
|
LaCunda napsal: | castrol.cz napsal: | Fila.cz napsal: | co tak dát repete, ještě letos??  | Ja jsem pro,ale vemte sebou LaCundu at mam skym zase zachlastat |
kua, jestli pojedu, tak radsi jenom na matonce...  | Ale přeci mě vtom nenechaš zase zapařime co ty na to(bude mejdan) jo a ožereme yoela |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 20:59 Předmět: Re: předvánoční posezení v Mlázovicích |
|
|
castrol.cz napsal: | LaCunda napsal: | castrol.cz napsal: | Fila.cz napsal: | co tak dát repete, ještě letos??  | Ja jsem pro,ale vemte sebou LaCundu at mam skym zase zachlastat |
kua, jestli pojedu, tak radsi jenom na matonce...  | Ale přeci mě vtom nenechaš zase zapařime co ty na to(bude mejdan) jo a ožereme yoela |
no ok... a druhy den rozbiju ty sklenene dvere jatrama...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: út listopad 11, 2008 18:42 Předmět: Re: předvánoční posezení v Mlázovicích |
|
|
LaCunda napsal: | castrol.cz napsal: | LaCunda napsal: | castrol.cz napsal: | Fila.cz napsal: | co tak dát repete, ještě letos??  | Ja jsem pro,ale vemte sebou LaCundu at mam skym zase zachlastat |
no ok... a druhy den rozbiju ty sklenene dvere jatrama...  | Dame jenom par koleček a vezme si do parady yoela |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fila.cz
|
Zaslal: út listopad 11, 2008 19:07 Předmět: |
|
|
tak panové,co bude zapaříme  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lions
|
Zaslal: út listopad 11, 2008 19:24 Předmět: |
|
|
Nápad to není špatný! Myslím že Tronix, Insti a Lions by přijely
ale hlavně by se měli přihlásit Rybízek a Joey.... a hlavně kolik by nás bylo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: st listopad 12, 2008 13:56 Předmět: |
|
|
Lions napsal: | Nápad to není špatný! Myslím že Tronix, Insti a Lions by přijely
Oki...tak ja to zacnu planovat. Rybiz a Ja....heh....ze by jsme chybeli na chlastacce a parbe ET ?? S Tronixem a Instim pocitam...Jabr urcite taky pojede...vcera jsme to nakousli
2LA: Tak na Mattonku honem rychle zapomen. Jak uz rikal Casty....chlastat se proste bude..musi a nic jineho nezbyva Ostatne kdyz to La vezmem s tim ET srazem v Praglu, tam sem to odnesl takhle ja a jeste malem dostal na hubu v metru
Tak kdy to chlapy vidite ?? Co 13.12.2008????  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stimpi

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 14:17 Předmět: |
|
|
Joey napsal: | Lions napsal: | Nápad to není špatný! Myslím že Tronix, Insti a Lions by přijely
Oki...tak ja to zacnu planovat. Rybiz a Ja....heh....ze by jsme chybeli na chlastacce a parbe ET ?? S Tronixem a Instim pocitam...Jabr urcite taky pojede...vcera jsme to nakousli
2LA: Tak na Mattonku honem rychle zapomen. Jak uz rikal Casty....chlastat se proste bude..musi a nic jineho nezbyva Ostatne kdyz to La vezmem s tim ET srazem v Praglu, tam sem to odnesl takhle ja a jeste malem dostal na hubu v metru
Tak kdy to chlapy vidite ?? Co 13.12.2008????  |
F pohodě ... a zamlouvám si lehátko  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: st listopad 12, 2008 19:59 Předmět: |
|
|
Joey napsal: | Lions napsal: | Nápad to není špatný! Myslím že Tronix, Insti a Lions by přijely
Tak kdy to chlapy vidite ?? Co 13.12.2008????  | no doufam že zese bude ta supr tělocvična ale tentokrat tam ponesem tebe yoely ja bych to tak vyděl na toho 13.Dej zase hlasovat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fila.cz
|
Zaslal: st listopad 12, 2008 20:21 Předmět: |
|
|
zamlouvám si místečko v té veší tělocvičně  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 08:33 Předmět: |
|
|
ToCasty: Bohuzel hlasovat se nebude moct. Vcera jsem mluvil s pani hospodskou...a jediny volny termin je 20.12.2008 !!!!!!!!!!!!!!!
TAK MI SEM PROSIM POTVRDTE UCAST a pripadny nocleh v telocvicne{jestli mam zarizovat topeni}
Zatim pocitam s Filou, Stimpy, Joey{jako ja:)}, Rybizek, Instim, Tronixem, CAstym, Kopinem, s jednim prckem od nas{vnuk hostinske:)}....dalsi nech se hlasi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 09:16 Předmět: |
|
|
tak 20. 12. uz nikam nejedu... omlouvam se, ale to uz budu doma cekat jeziska... a z ovy do mlazovic daleko jak cyp...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 09:24 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | tak 20. 12. uz nikam nejedu... omlouvam se, ale to uz budu doma cekat jeziska... a z ovy do mlazovic daleko jak cyp...  |
Pockej La...to si delas srandu ne ???? No mozna by to bylo mozne jeste tenhle mesic......ale to asi bude dost narychlo. V prosinci je to jedinej volnej termin..........tak jeste me napada 22.11. nebo 29.11. Ale to bych musel zjistit jestli je to volne.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|