Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: út říjen 28, 2008 15:02 Předmět: .) |
|
|
No teda Belo dekuji .) Mam teda spatnou pamet, ale na kubovo jsem chodil opravdu malo co si pamatuju...moc se mi tam nelibily mapy myslim. ale jak se jmenoval ten server kde jsem hraval uz nepamatuju co si vzpomenu tak netbox...potom komnata...mezi tim prave kubovo a parba a butchers mam pocit Nicmene si me donutil zavzpominat na stare dobre casy je fakt ze jsem zacinal s rifli kterou jsem hral tak pul roku a nechapal lidi co hrali medica a jen hazeli lekarny a zvedali ) http://bandofsextons.wz.cz/uvod.php muj klan zalozenej s opticem (prave ladime detaily a mozna bude BoS reborn ) tam se uzilo fakt hodne ale hodne srandy myslim ze uz nikdo z tech kluku krome optica nehraje...jsem asi divnej hm...to bejvala doba  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: út říjen 28, 2008 16:42 Předmět: |
|
|
No mistaku pěkná stránka a hlavně ten Váš rozhovor s listrem no kdybys neskončil byl bys asi dobrej, ale teď si Tě dá i občas tronix  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: st říjen 29, 2008 01:39 Předmět: Re: .) |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | No teda <snip> ...to bejvala doba  |
Houby málo, byl jsi tam pečenej, vařenej i flambovanej ! Na Kubovo jsi rozhodně chodil před GG7, protože - ani se tomu nechce věřit - Komnata přece byla ETPub.
Možná to bylo období pouhého půl roku, jak píšeš, ale mě to přijde i tak docela dost. Tvoje rifle byla parádní zvlášť na té divné mapě, kde měli Alíci přeběhnout most a vyhodit do vzduchu dva tanky. Přebíhali jsme od mostu k mostu a rvali se o fragy. Ze střechy spawnu to pak všechno jistila přes optiku slečna v soupeřově podprsence - Seletka .
Tomu reunionu BoS držím palce a s divným si nedělej hlavu. Je nás ještě pořád v ET docela dost mnohem starších než jsi ty a tedy i divnějších . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: st říjen 29, 2008 16:47 Předmět: :) |
|
|
jojo Seletka sice nervak a lama...ale jako maskot dobra baba do teamu )) tu poslouchat na teamspeaku se clovek naucil novejch nadavek )) ale ta moje pamet je asi fakt v prdeli mapa kde se prebihal most ke 2 tankum...hele jestli budu ET hrat jeste ve tvem veku tak budu nosit zlato z banky na goldu nekam do prdele misto do trucku )) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: st říjen 29, 2008 17:09 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | No mistaku pěkná stránka a hlavně ten Váš rozhovor s listrem no kdybys neskončil byl bys asi dobrej, ale teď si Tě dá i občas tronix  |
Hlavne kdyz ma dotykac....CHEATER jeden...videl jsem to v Mlazovicich..jen si tukal na hlavicky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: st říjen 29, 2008 18:47 Předmět: |
|
|
hele nerozmazávej to tady ))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: st říjen 29, 2008 19:32 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | hele nerozmazávej to tady ))) | Ale žrali ste to všichni ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: st říjen 29, 2008 22:55 Předmět: |
|
|
)))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: st říjen 29, 2008 23:25 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | hele nerozmazávej to tady ))) |
ooops  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: po listopad 03, 2008 15:51 Předmět: |
|
|
castrol.cz napsal: | (CZF) tronix napsal: | hele nerozmazávej to tady ))) | Ale žrali ste to všichni ) |
neprehanej zase...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|