Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ogy

|
Zaslal: út srpen 26, 2008 18:50 Předmět: Poradte pls |
|
|
Cau. Mam trosku problem s PB. Chtel sem si po roce pauzi zahrat a po nacteni hry mi PB napise "RESTRICTION: Inadequate O/S Privileges" Pokud by nekdo vedel co stim delat, tak by to bylo super. Chtel sem to jen z nostalgie znovu zkusit a ono nic Diky
Ps.: A nepiste sem nic vestilu - Google? kdybych to nasel tak nepisu sem. _________________ Hraju jak kreten, odpusťte. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: út srpen 26, 2008 19:09 Předmět: |
|
|
O konkrétním problému moc nevím, ale jen bych chtěl upozornit, že už nestačí jen nainstalovat a updatovat ET jako kdysi, ale musíš mít i prográmek na update PB.
Edit: Ještě mě napadlo, že O/S = operační systém, takže PB možná vyžaduje správcovský účet. Ale jestli máš Visty, tak to ti neporadím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: út srpen 26, 2008 21:19 Předmět: Re: Poradte pls |
|
|
Prominte mi OT ale ja musim. Ogy ty jeste zijes, ty stara vojno? A ze ses uz dlouho neozval  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ogy

|
Zaslal: út srpen 26, 2008 21:38 Předmět: |
|
|
Cau Toxi, njn mam vseho nad hlavu, ale rikal sam si, ze bych si zase zastrilel a ona ta svina nechce jet Co ty vubec delas? Porad mate rcz klan? _________________ Hraju jak kreten, odpusťte. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ogy

|
Zaslal: út srpen 26, 2008 22:44 Předmět: |
|
|
Ragupki napsal: | O konkrétním problému moc nevím, ale jen bych chtěl upozornit, že už nestačí jen nainstalovat a updatovat ET jako kdysi, ale musíš mít i prográmek na update PB.
Edit: Ještě mě napadlo, že O/S = operační systém, takže PB možná vyžaduje správcovský účet. Ale jestli máš Visty, tak to ti neporadím. |
no lol, pustil sem ten program a zmena, uz nemam inadquate priv. ale "Server communication failure: Pnkbstra.exe" veci se hnou kupredu. Pokud mas jeste nejakej napad tak sem s nim, at zvitezime nad technikou
Ps.: Uz to vali, jeste to chtelo pbsvc.exe _________________ Hraju jak kreten, odpusťte. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: po listopad 03, 2008 08:47 Předmět: |
|
|
Zdarec, tak ted mam zase problem ja s PunkBustrem.....v poho se pripojim, v poho si hraju a po cca 5-10min me to kopne a napise mi to neco ve smyslu ze se byl koplej na 0min a ze .. " Trying to update Punkbuster" nebo tak nejak. SEm ted v praci tak nemuzu overit tu hlasku uplne presne Jinak novej PB snad jeste neni ne ? V patek jsem paril No PROBLEMo...a od nedele mi to blbne...nechnapu !  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: po listopad 03, 2008 10:46 Předmět: |
|
|
Joey napsal: | Zdarec, tak ted mam zase problem ja s PunkBustrem.....v poho se pripojim, v poho si hraju a po cca 5-10min me to kopne a napise mi to neco ve smyslu ze se byl koplej na 0min a ze .. " Trying to update Punkbuster" nebo tak nejak. SEm ted v praci tak nemuzu overit tu hlasku uplne presne Jinak novej PB snad jeste neni ne ? V patek jsem paril No PROBLEMo...a od nedele mi to blbne...nechnapu !  |
jednoducher,sluzba pkbstrA.exe nebo pkbstrB.exe te kickne,pokud v tu chvili nema pristup na server PB,v prubehu hry totiz neustale bezi PB komunikace.Muze to delat i caste lagovani tveho internetu, spatne nastaveny firewall atp.Zkontroluj si to. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: po listopad 03, 2008 11:51 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | Joey napsal: | Zdarec, tak ted mam zase problem ja s PunkBustrem.....v poho se pripojim, v poho si hraju a po cca 5-10min me to kopne a napise mi to neco ve smyslu ze se byl koplej na 0min a ze .. " Trying to update Punkbuster" nebo tak nejak. SEm ted v praci tak nemuzu overit tu hlasku uplne presne Jinak novej PB snad jeste neni ne ? V patek jsem paril No PROBLEMo...a od nedele mi to blbne...nechnapu !  |
jednoducher,sluzba pkbstrA.exe nebo pkbstrB.exe te kickne,pokud v tu chvili nema pristup na server PB,v prubehu hry totiz neustale bezi PB komunikace.Muze to delat i caste lagovani tveho internetu, spatne nastaveny firewall atp.Zkontroluj si to. |
Ahoj Desi, no je fakt, ze hra me docela lagovala...ale ping jsem mel kolem 70ti...tak nevim. No zkusim jeste dneska zaparit...a uvidime. Treba to bylo jak rikas jen tim, ze me zrovna blblo pripojeni....
Dik. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: po listopad 03, 2008 13:15 Předmět: |
|
|
Taky zkusim zaparit , snad bude dobrej team  |
|