Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Prokinek Level3

|
Zaslal: pá říjen 10, 2008 19:27 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | Server snad nebude problem,v tomhle smeru uz jsem experimentoval,i BOTy muzeme masit , clovek proti strojum ... |
to znamena ze jedes?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: pá říjen 10, 2008 19:53 Předmět: |
|
|
Prokinek napsal: | Desertstorm napsal: | Server snad nebude problem,v tomhle smeru uz jsem experimentoval,i BOTy muzeme masit , clovek proti strojum ... |
to znamena ze jedes?  |
No,jak jsem rekl,je mi porad stejne ale nemam uz teplotu,takze,jestli rano nebude bolehlav a plny rypak,tak ti zavolam tak kolem 7,vzbudim te a jedu.Kdyz nezavolam,nejedu.Nerad bych nekoho nakazil,kort nekoho kdo ma deti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: so říjen 11, 2008 01:49 Předmět: |
|
|
jEDEEEEEEEEEEEEEM JÁ TO ASI DOPAŘIM DO RÁNA jen si nepamatuju v kolik máme sraz s mistakem a kde vůbec )))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: so říjen 11, 2008 07:07 Předmět: |
|
|
musim neinstalovat ET v Mlazovicich nejak jsem to vcera protahl ty 3 piva na ktery jsem puvodne sel  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Max_Cz
|
Zaslal: ne říjen 12, 2008 09:51 Předmět: |
|
|
Nazdare panove vcera vyborna akcicka fakt sem se bavil a vyborne zakalil joe pochvala za to jak sto zpunktoval
Jen skoda ze sem si nevzal compa nebo aspon svoji klavesnici abych vas tam trosku potrapil bohuzel na ty puceny sem si moh rovnou napsat nick "Max netrefil":DDDDD
Jinak Casty a LaCundo sem rad ze sme poradne zakalili a ze dukladne ta vase panakova smrst byla vesela jeste ze sem jel driv jinak by asi krusny co La jakypak bylo vstavani:-) typuju ze nic moc:DDD Ale me to dalo taky zabrat se z toho probiram jeste ted:(
Proste GOOD ACTION:-))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: ne říjen 12, 2008 12:29 Předmět: |
|
|
no VÝBORNÁ akcicka... sice sem to "malinko" prepisk, ale co uz - castrola se hold neda odmitnout
fotky budou za chvíli, jen co zas vymyslim, kam a jak je hodim na net...
hele, vstavani celkem v pohode...jenom me prekvapilo, ze uz tam nikdo o pul desate nebyl... hlavne prazaci mohli aspon rict, ze uz jedou, aspon bych je rano nehledal zbytecne... _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: ne říjen 12, 2008 13:01 Předmět: :)) |
|
|
Pro mě hláška večera..proki "Hele, La šel spát" poté co se La sesunul pod stul a usnul ))))))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: ne říjen 12, 2008 13:15 Předmět: Re: :)) |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | Pro mě hláška večera..proki "Hele, La šel spát" poté co se La sesunul pod stul a usnul ))))))) |
to si nepamatuju, takze se to nikdy nestalo  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: ne říjen 12, 2008 13:30 Předmět: |
|
|
Hosi sem moc rad, ze jsme se tak sesli v takovem poctu, pocital jsem to, a bylo nas tam kolem 25-26 parmenu z toho bylo 22kompu
Jinak LA, musim potvrdit slova MISTAKA i kdyz udrzet krok s Castym, to se snad ani neda. Jo a mas u me jeste panaka, ale kdyz jsi byl uz "jemne unaven" tak sem Ti ho uz kupovat nechtel...takze priste !!! Uz se tesim na fotky! Rybiz taky neco fotil, tak az ho dnes uvidim, tak mu reknu at Ti je pak posle.
SUPER AKCE.....jeste ted mi je spatne, 10min co sem vstal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: ne říjen 12, 2008 14:31 Předmět: |
|
|
Joeyi musim ti řict že akce uplna bomba,ted sem vylezl z postele a pišu zavět jak je mi zle takže to nebude tak horky s Castym udržet krok,kdyby sme se neviděli tak sem umřel ještě jednou diky bylo to fakt skvěla akce a to spani v tělocvičně taky parada |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lions
|
Zaslal: ne říjen 12, 2008 19:03 Předmět: |
|
|
Zdarec pánové...
Tak akce super...až na to moje vodní chlazení!!!
La chtěli jsme tě vzít ještě čečer zpátky,ale Joey nám to moc nedoporučovat prý by si chtěl řídit Tak jsme ti vyřídily Prokiho
Kdyžtak mi hoď ty fotky na mail a já je dám na naše stránky do FTP...
Kdy bude další ročník?! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fila.cz
|
Zaslal: ne říjen 12, 2008 19:27 Předmět: |
|
|
Joey a všichni ,co jste to pro nás tak super připravili máte jedničku ,jídlo a obsluha super a osazenstvo ,no co napsat, snad jen kdy bude další sraz 11.11.2008 ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Transformer

|
Zaslal: ne říjen 12, 2008 19:59 Předmět: |
|
|
Pánové musím všem poděkovat.Tohle byla super akce.Škoda jen,že jsme nezůstali déle.No musím poděkovat Joeymu a ostatním kteří mu pomáhali.Filo moc díky za tričko  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: ne říjen 12, 2008 20:28 Předmět: |
|
|
panove tak se taky pridam....rad jsem vas vsechny poznal a uz se tesim na pristi akci,kdy si s vama doufam uz pripiju
Jinak jedno negativum bych k te lance mel a to F3 priste zrusit at si vic zaparime....jsem tam byl od 9-20h a dal jsem 2 kampane....mno mozna to vadilo jenom me jelikoz jsem nekalil....urcite by to bylo jinak kdybych si mohl dat
Ale jinak fajne jsem cumel ze pojistky vydrzeli i kdyz pustil joey komp ...sice az na podruhe ale ani jednou nevyleteli jistice
Dobre jste to podchytili  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: ne říjen 12, 2008 22:03 Předmět: |
|
|
To Casty: No nevim draku, ja sem radeji s vami krok nedrzel, docela drsne jste to rozjeli s panacky
To LION: Byl to mazec a dalsi akcicka urcite bude, tak s tim pocitejte vsichni....ale datum teda jeste fakt netusim
To FILA: Super kluci ze jste prijeli, i kdyz jste meli jen jeden komp...ale pekne jste se tam s Lalou a Alesem stridali...tak mi to prislo ze hrajete vsichni Taky se pridavam k podekovani za tricka....sou super !!!!!!! dik
To TRans: No skoda ze jste si s nami nemohli dat do cenichu, v telocvicne bylo fakt prijemne teplo, tak priste spacaky Doufam ze Tatik je uz ok.... ?
TO KOpin: Cus Draku, no skoda ze jsi nemohl kalit, sem Te nepoznaval bez piva Jo a promin mou provokaci s piveckem....sem si to nemohl odpustit Jinak nastaveni jsme pak vyresili a hralo se hned po pripojeni prniho hrace.....melo se to tak udelat asi hned...ale to nevadi...oni zase kluci meli vic prestavek na cigarka a panacky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|