Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: čt říjen 09, 2008 19:56 Předmět: |
|
|
Tak se hlasim a prihlasuju,prijedeme s Prokim,zatim jen dva. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: čt říjen 09, 2008 23:02 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | Tak se hlasim a prihlasuju,prijedeme s Prokim,zatim jen dva. |
S vami sme draci pocitali.....doufam ze dorazi vsici...i s KOMPAMA...at je poradna kalba.....donaska pivecka ke klavesnici...a hura na to
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Djumbo
|
Zaslal: pá říjen 10, 2008 06:34 Předmět: |
|
|
Můžu jen malou věcnou otázku?? Kolik teda bude lidiček a na jakým modu se bude hrát??? Jsem lama tak se nedivte, že se ptám  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: pá říjen 10, 2008 07:10 Předmět: |
|
|
panove tak jsem vcera dal znamemu komp na reinstalaci,protoze posledni dobou me to dosti blblo ET atd. tak jsem zvedav jestli to dam do zitra do kupy uz ani nevim jak jsem to instaloval jestli se do 22h neprihlasim na regnetu,tak jsem v riti mno prinejhorsim to stahnu a nainstalujeme to v Mlazovicich  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lions
|
Zaslal: pá říjen 10, 2008 09:02 Předmět: |
|
|
Hele a co kabely... to také sebou? nebo je tam máte?
Jenom aby tam někdo neměl komp a neměl kabel... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stimpi

|
Zaslal: pá říjen 10, 2008 09:06 Předmět: |
|
|
Pro Kopina: instalačky tam budu mít ... no problem
Pro Lionse: Určitě nekříženej síťovej a prodlužku na elektriku a samozřejmě kabely co máš ke kompu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lions
|
Zaslal: pá říjen 10, 2008 09:27 Předmět: |
|
|
Stimpi napsal: | Pro Kopina: instalačky tam budu mít ... no problem
Pro Lionse: Určitě nekříženej síťovej a prodlužku na elektriku a samozřejmě kabely co máš ke kompu |
Dík... síťovej jsem si vzít chtěl ale na ty ke kompu bych úplně zapomněl  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: pá říjen 10, 2008 09:57 Předmět: |
|
|
Zaslal: čt říjen 09, 2008 13:04 Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
Snoopik prej nejede a kopine tleskam Ti a o pauzičkách bude ta vybika bo co ?? ))))
To desert: Ty to nějak nestíháš to forum Proki Ti tam něco psal ne a ne že od něho okoukáš ty jeho skrčovačky jak si dává ruce před hlavu a nejde trefit "hroznej cheat"
to Joey: kdes byl na diskošce v práglu kde byla tlačenka??
PS: bude tam zaplej punkbuster ??
PS2: a nebude se to sekat zase??
PS3: nemá někdo server navíc kdyby se tamten sekal??
PS4: má někdo ten hub nebo switch nebo co to je vzal bych jinak router...
HUB má lion 12 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Max_Cz
|
Zaslal: pá říjen 10, 2008 11:11 Předmět: |
|
|
Nazdarek panove ,tak uz se zejtra tesim na akcicku jen skoda ,ze vas tam nebudu moc podrtit, ale moje staroucka grafika uz jaksi dodelava a nejako uz prestala zvladat dyl zaplej comp a aby me to uprostred turnaje zacalo padat to se me nechce a sponzora na novou grafiku nemam jestli se nekdo hlasi:D
Jinak Max uz zase komunikuje konecne sem se dokopal si koupit si novou klavesnici Tu starou sem si pred mesicem tak dukladne pobrindal, az to dve rady pismenek nerozdejchali a vyhlasily generalni stavku To jen abyste si nemysleli, ze sem presel do kategorie tichejch blaznu
Ps: Uz se tesim jak vam pude hrani k veceru, kdyz budete mit pivecko az ke klavesnici to bude zradny, abyste pak jeste neco trefili stesti ze du jen koukat se znam jak bych dopad a obvzlast jestli tam je tocena plzinka:DDD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: pá říjen 10, 2008 11:47 Předmět: .) |
|
|
caute tak PC mam stale v prdeli..nebo lepe receno nebyl cas ho zprovoznit takze beru notase..ale kua jake kabely? bude tam wifi at se nemusim s nicim tahat? ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lions
|
Zaslal: pá říjen 10, 2008 12:59 Předmět: |
|
|
Joey:
tak mám již ten Switch u sebe a je na 16 PC
označení je 10/100Mbps Fast Ethernet Switch (FSD-1603) a mám i ktomu napájení  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: pá říjen 10, 2008 13:22 Předmět: |
|
|
To Lions: Tak to je super!!!
TO Mistake: Jasne, wifi by Ti mela stacit, ale kabel je kabel
TO MAx: Maxi, vzdyt paris normos na regnetu, tak proste sbal komp...jeto jen skrin a monitor...nemusi sebou tahat kreslo se stolem a kobercem
To Tronix: Vcera si byl zhulenej nebo jsi me nechaval vyhravat ??(fueldump-8/22? bo tak nak?)
To KOPIN: no hlavne aby jsi tam v devet byl
To Djumbo: Lidi asi 24 +/- 3 , mod asi ETMAIN...pokud se to nejak nevyvrbi s tim serverem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: pá říjen 10, 2008 13:34 Předmět: |
|
|
No panove spatne zpravy,zkolila mne chripka,mam teplotu a rymu a vubec teda nevim,jestli se zitra ukazu,coz mne teda mrzi,kdyz uz jsem se rozhoupal.Je to tak 50/50,rano bude moudrejsi.
jestli teda pojedu,vezmu ssebou switch 8 port a kleste na sitovy kabel,kdyby neco,znam to.Monitor z prace mam uz zabalenej(meho Eiza je mne lito),jen abych se rano probudil OK.
Naposledy upravil Desertstorm dne pá říjen 10, 2008 13:51, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: pá říjen 10, 2008 13:45 Předmět: |
|
|
To joey:ses podelal ne?v 21h??...tam budu mrznout pred hospodou sam ne?? ty zase budes po tahu na slupky a prijedes kdovi kdy mno a ja jeste nevim v kolik prijdu dneska domu?? jdu totiz na pivo,kdyz zitra nemohu kalit,tak abych nemel takovou chut....i kdyz chut se casem stejne dostavi ...jo a mam ti vzkazat od Dana ze me mas dat tu prodluzku od minule  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: pá říjen 10, 2008 13:59 Předmět: |
|
|
Desert: no to mě ne...
Max: vem si kompa
Joey: nic moc včera
ALL: Hele chtělo by to jinej mod než co byl minule nevim kdo s tim umí ale myslim, že by se dal sehnat jinej ne na netu ale já o tom prostě nic nevim neumim ani psát barevně  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|