Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: st říjen 01, 2008 06:31 Předmět: |
|
|
Als napsal: | Tak bylo to opravdu tak jak jsem predpokladal. Skript jsem predelal a ted by to melo fungovat dobre. Tj. bot se odpoji z teamu, kde je vic botu. |
jj už je to super Alsiku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Třikrát Menu Anonymní
|
Zaslal: st říjen 01, 2008 12:30 Předmět: |
|
|
Als napsal: | Tak bylo to opravdu tak jak jsem predpokladal. Skript jsem predelal a ted by to melo fungovat dobre. Tj. bot se odpoji z teamu, kde je vic botu. |
No skvělé. Dík. Co nejdříve odzkouším. Posledně (jak jsem již psal v příspěvku výše) mě znechutilo, že u axis 1 bot u alies 3 a opakovaně mi server hlásil, že se nemohu k alies připojit kvuli velkému počtu hráčů. A ani žádný z hráčů neraagoval na mou výzvu vykopnutí bota, aby mi místo u alies uvolnil. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: st říjen 01, 2008 15:06 Předmět: njn |
|
|
Třikrát Menu napsal: | Als napsal: | Tak bylo to opravdu tak jak jsem predpokladal. Skript jsem predelal a ted by to melo fungovat dobre. Tj. bot se odpoji z teamu, kde je vic botu. |
No skvělé. Dík. Co nejdříve odzkouším. Posledně (jak jsem již psal v příspěvku výše) mě znechutilo, že u axis 1 bot u alies 3 a opakovaně mi server hlásil, že se nemohu k alies připojit kvuli velkému počtu hráčů. A ani žádný z hráčů neraagoval na mou výzvu vykopnutí bota, aby mi místo u alies uvolnil. |
Hráči nereagovali, jelikož Bot má status rozhodčího a kicknout nelze, leda by byl přítomen někdo s levelem a možností !putteam.. _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mount Everest

|
Zaslal: st říjen 01, 2008 15:46 Předmět: Re: njn |
|
|
Mik (CZ) napsal: |
Hráči nereagovali, jelikož Bot má status rozhodčího a kicknout nelze, leda by byl přítomen někdo s levelem a možností !putteam.. |
A omlouvám se. Použil jsem špatnou terminologii. Nejsem v ni zatím kovaný. Vykopnutím jsem měl na mylsi jakoukoli akci, která by mi umožnila přihlásit se místo bota. Již si nepamatuji zda tam inkriminovaného data byl nějaký hráč s levelem a možností !putteam, protože v minulosti když nastala podobná situace, mě vždy někdo vyslyšel. Tak možná to bylo dáno tím, že jsem tiše předpokládal, že i tentokrát mě někdo vyslyší.
Nicméně Als provedl upravy, které by měly udržovat vyrovnaný počet botů na obou stranách. Tak už snad nenastane situace, kterou sem popisoval výše jako "Třikrát menu"(dočasný fake nick, kvůli zapomenutému heslu). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 14:25 Předmět: Re: njn |
|
|
Mik (CZ) napsal: | Hráči nereagovali, jelikož Bot má status rozhodčího a kicknout nelze, leda by byl přítomen někdo s levelem a možností !putteam.. |
Lze kicknout i banovat, ale Als nám to zakázal  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 17:17 Předmět: Re: njn |
|
|
Diloph napsal: | Mik (CZ) napsal: | Hráči nereagovali, jelikož Bot má status rozhodčího a kicknout nelze, leda by byl přítomen někdo s levelem a možností !putteam.. |
Lze kicknout i banovat, ale Als nám to zakázal  |
Áááno prááávda:o)
Ale nic to nemění na tom, že hráč nemůže dát vote na kick refa;o)
To je jako by hokejista poslal rozhodčího na dvě minuty na trestnou lavici za nepovolené pískání třeba;oD..vyjma toho, že by ho tak moc fyzicky konfrontoval;oDD _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 07:22 Předmět: Re: njn |
|
|
Mik (CZ) napsal: | Diloph napsal: | Mik (CZ) napsal: | Hráči nereagovali, jelikož Bot má status rozhodčího a kicknout nelze, leda by byl přítomen někdo s levelem a možností !putteam.. |
To je jako by hokejista poslal rozhodčího na dvě minuty na trestnou lavici za nepovolené pískání třeba;oD..vyjma toho, že by ho tak moc fyzicky konfrontoval;oDD |
To je faktus ) A vůbec jak se ti daří Miku? Co nového?  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 09:00 Předmět: |
|
|
Boti jdou presunout aspon na chvilku do specu,ja to tak delal,kdyz nekdo chtel a bylo to mozne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 11:54 Předmět: Re: njn |
|
|
Diloph napsal: | Mik (CZ) napsal: | Diloph napsal: | Mik (CZ) napsal: | Hráči nereagovali, jelikož Bot má status rozhodčího a kicknout nelze, leda by byl přítomen někdo s levelem a možností !putteam.. |
To je jako by hokejista poslal rozhodčího na dvě minuty na trestnou lavici za nepovolené pískání třeba;oD..vyjma toho, že by ho tak moc fyzicky konfrontoval;oDD |
To je faktus ) A vůbec jak se ti daří Miku? Co nového?  |
Nového? Dobrý;oD
Daří se mi clan:oD
Ale nějak pořád lovíme 6th z backupu:o)
Chtělo by to pořádnýho teamaře ) Tímto podávám všem (ne)ofiko nabídku;oD _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 06:51 Předmět: Re: njn |
|
|
Mik (CZ) napsal: |
Nového? Dobrý;oD
Daří se mi clan:oD
Ale nějak pořád lovíme 6th z backupu:o)
Chtělo by to pořádnýho teamaře ) Tímto podávám všem (ne)ofiko nabídku;oD |
Huh.. tos mluvil česky?
Já se vrátím a rád vypomůžu. Ale teď mám frmol a čas mi na hry nezbejvá Do aktivní služby se vrátím nejdřív až po novém roce. _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NEXO
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 22:23 Předmět: |
|
|
Alsi, boti fieldi se opravdu s tema dymovnickama neparaji, sotva vylezou ze spawnu, hazou ji na protihrace ktery je na druhem konci mapy, samo ze tak daleko nedohodi, proto zustane dymovnicka pred jeho spawnem a sejme bud sebe, jine boty nebo spoluhrace, neslo by mu ten airstrike sebrat? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xxbredy
|
Zaslal: st říjen 08, 2008 08:19 Předmět: |
|
|
NEXO napsal: | Alsi, boti fieldi se opravdu s tema dymovnickama neparaji, .......... neslo by mu ten airstrike sebrat? |
aspoň je to jak vybíjená, prostě musíš uhnout (jen ostatní boti mají asi smůlu - budiž jim země lehká ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: st říjen 08, 2008 12:59 Předmět: |
|
|
xxbredy napsal: | NEXO napsal: | Alsi, boti fieldi se opravdu s tema dymovnickama neparaji, .......... neslo by mu ten airstrike sebrat? |
aspoň je to jak vybíjená, prostě musíš uhnout (jen ostatní boti mají asi smůlu - budiž jim země lehká ) |
Naučte se s tím hrát fotbal Taková správně odkopnutá dýmovnice... to je věc  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|