|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
svine
|
Zaslal: po květen 19, 2008 13:39 Předmět: .) |
|
|
Teda ja nechapu co tu resite Se nekdo zlepsil tak se zlepsil ne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kozmen
|
Zaslal: út květen 20, 2008 08:02 Předmět: Re: .) |
|
|
svine napsal: | Teda ja nechapu co tu resite Se nekdo zlepsil tak se zlepsil ne  |
Jen jestli sis nedal na chvili fakenik KOSTA(CZ) ty mystejku. To je potom dotycnej podezrelej hned  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: pá květen 23, 2008 13:16 Předmět: Re: KOSTA |
|
|
Desertstorm napsal: | Zda se mi,ze se huste zvedl skill hraci jmenem KOSTA.Jen se chci zeptat,jestli mate s nim stejny problem.Ne,ze bych si ho nedal,ale vetsinou mne sejme tak,ze ani nevim odkud strilel.A to dost pravidelne.Vsiml jsem si,ze casto kempi tam,kde bych hrace "nekempera" necekal,mozna je to tim.U zadnych dalsich hracu se mi to nestava,krome sniperu,ale on hraje vetsinou fielda. |
Lol, ředitel letového provozu má problém s tím, že se někomu zvedl skill! U žádných dalších hráčů se mu to nestává, ty většinou zmasakruje hned před spawnem artilerií .
Fakt kluci, už s těma esemgéčkama přestaňte blbnout, to se na Regnetu pomalu už nedá ani fíldit. Hrajte to pro zábavu, pro admin level nebo někoho provokujte v chatu ze specu, ale přestaňte se sakra zlepšovat ve střelbě! K tomu ten server přece není.
2 KOSTA:
Jen tak dál, přeji víc hlav, méně artilerií a hodně štěstí!
(S tím štěstím to ale nepřeháněj, nebo si tu zase někdo založí další egothread s tvým nickem ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: pá květen 23, 2008 17:51 Předmět: Re: KOSTA |
|
|
To me pobavilo belo  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: pá květen 23, 2008 17:53 Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosta Level3

Založen: 15.5.2008 Příspěvky: 149 Bydliště: hrbitovni 666, 3 rada, hrob c. 8, Hostinne
|
Zaslal: st září 24, 2008 18:02 Předmět: ban, proc |
|
|
proc jsem dostal ban?
prej prebiham, hral jsem dneska asi 20 min a jen za nemce, pak jem musel odfrcet.
snad neni prebihani, ze vcera jsem hral za amiky a dneska za nemce.
ja se s tim nejak vyporadam ty 2 nebo 3 hodiny me nezabijou, ale zda se me to trochu nespravedlivy, navic jsem v ty dobe nejspis nebyl ani u pc.
vzdycky se snazim zustat v jednom tymu, jen kdyz treba maj malo hracu, tak prebehnu.
ban na "chybalavky"
 _________________ kosta[CZ], chybalavky
CPU: i5 2.9GHz
GPU: ATI HD7700
RAM: 8GB DDR3
Perif.: Logitech G9, G15
Klient: ET:Legacy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: st září 24, 2008 21:39 Předmět: |
|
|
Kosta ty jses chyba no tak to jedes hustě už  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: čt září 25, 2008 07:46 Předmět: |
|
|
No hodně dělá kvalitní myš. Já většinou hraju s bezdrátovkou což je nic moc.. ale když si zapojím optiku na drátku, tak je znát o třídu lepší střelba Už jen ta dobrá myš udělá divy..
A až si koupím pořádnou laserovou potvoru a pod ní pořádnou podložku...  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosta Level3

Založen: 15.5.2008 Příspěvky: 149 Bydliště: hrbitovni 666, 3 rada, hrob c. 8, Hostinne
|
Zaslal: čt září 25, 2008 15:58 Předmět: re: |
|
|
snazim se, jeste mam problemy s osobnima soubojema atd, HW dela dost
mam kl. G15 a mys G9 laser s kabelem, a kdyz treba zkousim hrat jinde, tak netrefim ani vrata od fuelu _________________ kosta[CZ], chybalavky
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: čt září 25, 2008 20:57 Předmět: |
|
|
no hele jseš dobrej jako chyba lávky fakt že jo ani bych neřekl že je to starej kosta jinak já mám bezdrátovku ale přemejšlim o saitek cyborg ))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosta Level3

|
Zaslal: čt září 25, 2008 23:35 Předmět: re: |
|
|
Uz hraju asi rok, bylo by smutny, kdyby nejaky zlepseni nebylo videt, akorat neni moc casu na hrani, vetsinou v noci a to je clovek utahanej a zamerovaci kriz pada moc dolu . HW dela hodne, ta kl vypada docela slusne, jsem si taky myslel, ze mam docela dobrou kl., ale ted, kdyz mam logitech, tak jsou ostatni klavesnice divny a tl. nejdou poradne domackavat , taky dost dela cpu a gr. karta, i kdyz je to starsi hra, tak je to znat, jsem si poridil novou sestavu pro praci, ale radsi jsem ji trochu naslapal, cpu ath64 4800+ dual a 4G ram, 2x gr. ati hd3850 a 4 monitory. ale stejne jsem si nechal jeden z nich CRT na hry, porad to na tech lcd neni vono, navic je problem rozjet wolfa v 1680x1050, asi to jde, ale nechtelo se me asi moc nad tim laborovat, navic ma CRT vyssi refresh a urcite je znat 60Hz nebo treba 85 nebo vic. _________________ kosta[CZ], chybalavky
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: čt září 25, 2008 23:51 Předmět: |
|
|
rozfachal jsem to po roce můžu ti poslat config je to na tft v 1680 x 1050 60Hz ale fps mám teď 50 ze 125 ale mám hroznou grafárnu.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosta Level3

|
Zaslal: so září 27, 2008 09:28 Předmět: re: |
|
|
ja jsem se tomu venoval asi hodinu, ale nemoh jsem dosahnout pozadovanejch parametru, tak jsem se na to vyprd, ted to resit nebudu, zatim pojedu na CRT dokad pojede, prece je podle me to zobrazeni na nem o neco lepsi, sice to neni zadny delo. ale delam 85Hz proti 60 na LCD, v konfigu mam nastaveny fps priblizne na refresh monitoru a zda se to OK.
Hlavni je problem s casem, hlavne si potrebuju procistit config, mam tam polovinu veci bordel, samy zakomentovany radky a pomalu nevim, na co jaka klavesa je .ale jeste s tim musim asi 2 mesice vydrzet, zatim nema cenu se v tom hrabat, snad pres zimu bude vic casu a dam to dohromady _________________ kosta[CZ], chybalavky
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: so září 27, 2008 12:53 Předmět: |
|
|
¨Tak včera jsem pořídil novou myš saitek cyborg a jsem největší lamka no super a Kosťo nechceš přijet na ten sraz do mlázovic?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: ne září 28, 2008 16:29 Předmět: |
|
|
Diloph napsal: | No hodně dělá kvalitní myš. Já většinou hraju s bezdrátovkou což je nic moc.. ale když si zapojím optiku na drátku, tak je znát o třídu lepší střelba Už jen ta dobrá myš udělá divy..
A až si koupím pořádnou laserovou potvoru a pod ní pořádnou podložku...  |
To pak můžeš i nepořádnou ponožku;oD _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|