Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LaCunda Level4

|
Zaslal: po září 22, 2008 15:06 Předmět: |
|
|
to princess: neboj, ja to nehral ctvrt roku, taky se tam du spis rozcilovat
tak ja teda pojedu s prahy, ke komu se muzu socknout do auta? a prespim v telocvicne, kdyz se tam bude topit  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: po září 22, 2008 16:34 Předmět: |
|
|
To Joey: Jenom si Tě dobírám ty víš jak ne .)))))
Já jedü z Prahy zjistim jaký je obsazení aut, ale myslím, že aut bude dost Jäbr mi volal, že jede taky takže počítám, že z Prahy vyjedou 3 auta  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: po září 22, 2008 16:41 Předmět: |
|
|
Že bych se taky zastavil , ješte volnej nejakej flek?
Ze ZPlzne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: po září 22, 2008 17:15 Předmět: |
|
|
Kozmene,mohl bys mne bnalozit u Zbiroha,sjezd Cerhovice, Prokinka a je to,230 *2 km je 1200,- za benzin? Snadno ve ctyrech,co ty na to? Co kAP? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Transformer

|
Zaslal: po září 22, 2008 22:27 Předmět: |
|
|
Prokinek napsal: | Že bych se taky zastavil , ješte volnej nejakej flek?
Ze ZPlzne  |
Jo.doufám,že dorazíš aspoň tě nakalim a pak vykiluju  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: út září 23, 2008 07:44 Předmět: |
|
|
Transformer napsal: | Prokinek napsal: | Že bych se taky zastavil , ješte volnej nejakej flek?
Ze ZPlzne  |
souhlas, konecne si povodime i prokiho  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: út září 23, 2008 09:07 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | Transformer napsal: | Prokinek napsal: | Že bych se taky zastavil , ješte volnej nejakej flek?
Ze ZPlzne  |
souhlas, konecne si povodime i prokiho  |
... po vycepu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Str!ker

|
Zaslal: út září 23, 2008 13:54 Předmět: |
|
|
Joey napsal: | Fila.cz napsal: | bylo by ještě nějaké volné křesílko pro Filu a Aleše ( telata) ,rádi
dojedem a trošku zapaříme  |
Jasne...odkud jste __?? Urcite dorazte! Pivko super Bylo by fajn, kdyby tady kazdy napsal odkud vyrazi....at se to zjednodussi s dopravou.
Tak ja zacnu------ JDU z Mlazovic
Jo a taky mi prosim napiste, kdo uvazuje o prespani v telocvicne....abych nezarizoval topeni pro dva lidi....ty muzu nastehovat trebas k nam  |
Tak my(Transformer,Mallborou) přechrápem taky v tělocvičně a vyjíždíme z Mladý Bolky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: út září 23, 2008 15:19 Předmět: |
|
|
takhle blízko to maj ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: út září 23, 2008 16:04 Předmět: |
|
|
No nic panove zjistil jsem že jsem osoba nežadouci,tak svou učast na party rušim a užijte si to skvěle!!!!!!! timto se loučim mějte se |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: út září 23, 2008 17:14 Předmět: |
|
|
Tak to mi popiš jak si to zjistil  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: út září 23, 2008 18:54 Předmět: |
|
|
castrol.cz napsal: | No nic panove zjistil jsem že jsem osoba nežadouci,tak svou učast na party rušim a užijte si to skvěle!!!!!!! timto se loučim mějte se |
coze??? kdes na to prisel???? prece se nebudes chytat nejakeho slovickareni... dyt uz ses dospelej chlap, tak si to ujasni, hod za hlavu a prijed jinymy slovy, ty vetsi osobnosti regnetu a zadanejsi na lan party (zdrzte se prosim komentaru tehle dvou veci )nechapou, o cem to mluvis a rikaji ti, abys prijel  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Transformer

|
Zaslal: út září 23, 2008 20:10 Předmět: |
|
|
castrol.cz napsal: | No nic panove zjistil jsem že jsem osoba nežadouci,tak svou učast na party rušim a užijte si to skvěle!!!!!!! timto se loučim mějte se |
Neblbni zachlastáme a zapaříme.Ještě jsem tě neviděl tak koukej přijet bude tam i Máčko  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fila.cz
|
Zaslal: út září 23, 2008 21:38 Předmět: |
|
|
máme to trošku dál(Brno),jo a na co spacáky?,to se nebude kalit až do rána?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: út září 23, 2008 23:04 Předmět: |
|
|
princess cz napsal: | jejda...takova akce...ze bych se prijela za vami mrknotu? hrat teda ale fakt nebudu, uz sem to nehrala tak pul roku, bych se akorat rozcilovala...  |
Prijed i s PC...zakalime.. Vypada to na best akcicku...i kdyz tezko si to predstavit..kdyz ty minule uz byly tak super  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|