Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Nejoblíbenější povolání? |
Voják |
|
3% |
[ 1 ] |
Medik |
|
30% |
[ 8 ] |
Inženýr |
|
34% |
[ 9 ] |
Field ops |
|
15% |
[ 4 ] |
Covert ops |
|
3% |
[ 1 ] |
Spectator 8-) |
|
11% |
[ 3 ] |
|
Celkem hlasů : 26 |
|
Autor |
Zpráva |
Witus_CZ
|
Zaslal: čt září 04, 2008 12:47 Předmět: |
|
|
Mozna bych este podotknul jednu vec k tomu "jak byt prospesny teamu". Myslim, ze malokdy si lidi uvedomujou jak dokaze byt Covert napomocny celemu svemu teamu. Jednak dokaze maskovat pohyb dymovnici a druhak dokaze Satchelem likvidovat miny. Bohuzel tyhle dve cinnosti zpravidla u lidi hrajicich za Coverta postradam. A pri tom treba na Fuelu to dokazou byt ukony rozhodujici o vitezstvi. O vyhledavani min ani nemluve. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: čt září 04, 2008 13:27 Předmět: |
|
|
Mno ono stačí ty miny jen odhalit, buď jsou umístěné tak, aby přes ně mohli přeskakovat soupeři, tj. můžete přes ně přeskakovat taky (když ji zničíte, eng tam dá další a ta nebude vidět) anebo je kdokoliv může zneškodnit granátem. Bohužel jestliže je vůbec někdo covert (boty nepočítám) tak většinou zalehne a snipuje, zatímco zbytek týmu lítá na minách. Chápu, že je to nejméně oblíbené povolání, protože nemá Thompson - Sten se přehřívá a FG42 brzo dochází zásobník, a většina hráčů chce jenom zabíjet. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: čt září 04, 2008 20:11 Předmět: |
|
|
Dobrý postřeh Witus. Myslím, že hrát dobře s covertem je hodně veliké umění. Prakticky mě mrzí, když na fuelu žádný cover nespolupracuje.. nemusí se přímo procházet tajně horem s uniformou, ale stačí vyhodit alespoň boční fence satchelí aby proběhl engy. Sám engy dva dynamity celou minutu neuhlídá. U goldu mlha hodně pomůže na krytí opravy tanku. A dávat němcům satchel do vlaku je taky legrace.. ale dělá to málokdo. Nebo je machrovinka si dojít v převlečení pro mortaristu až na nepřátelský dvorek a tam ho říznout aby byl klid  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: čt září 04, 2008 20:15 Předmět: Re: aby ne.. |
|
|
Mik (CZ) napsal: | No taky je třeba za takového enga s rifli větší sranda než s medikem..
Kolikrat si se sam zabil jehlou? ) Nebo ti ani tolik nevadí a nepřijde vtipné nechtěné odhození lékárny, což u dyna třeba neplatí;o)
A hlavně! Eng má spousty granátů a ty házíš a házíš... kolem létají boti, protihráči..spoluhráči..někdy i ty sám;oDD |
Tak to máš pravdu, se mi jednou stalo, že se mi ten granát odrazil od zdi na mě zpátky .. scvrnknul mi vlastní helmu.. a upadl.. sejmul mě, ale i mého parťáka Tomu to nevadilo, páč upadl smíchy ze židle.. To je takový to nenápadný... jejky... _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: pá září 05, 2008 10:51 Předmět: |
|
|
Jo občas si člověk říká "tady tahle situace je neřešitelná", pak najednou nějaký covert hodí smoke a hned to jde
Naštěstí se občas nějaký takový covert najde. Mně osobně ale nejde do hlavy, jaktože když jsem v převleku, tak mě v 90% případů odhalí, v podstatě se převlíkám jenom kvůli expům aby mi satchel nežral tolik energie a tak nějak ze zvyku. Prostě kromě té ikonky nepřátelské uniformy nepoznám rozdíl A to i když se snažím být co nejméně nápadný a běhám pozadu a předstírám ústup, občas trochu popoběhnu hledaje před sebou imaginárního nepřítele  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: pá září 05, 2008 13:04 Předmět: |
|
|
Díky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: pá září 05, 2008 13:45 Předmět: |
|
|
Ragupki napsal: | Jo občas si člověk říká "tady tahle situace je neřešitelná", pak najednou nějaký covert hodí smoke a hned to jde
Naštěstí se občas nějaký takový covert najde. Mně osobně ale nejde do hlavy, jaktože když jsem v převleku, tak mě v 90% případů odhalí, v podstatě se převlíkám jenom kvůli expům aby mi satchel nežral tolik energie a tak nějak ze zvyku. Prostě kromě té ikonky nepřátelské uniformy nepoznám rozdíl A to i když se snažím být co nejméně nápadný a běhám pozadu a předstírám ústup, občas trochu popoběhnu hledaje před sebou imaginárního nepřítele  |
S hadry je to strašně těžké.. záleží na vnímavosti lidí. Někdy si klidně pobíháš mezi opozicí, aniž by si tě někdo všímal a někdy si v převleku ani nepšoukneš Záleží na vnímavosti.. ale nutno dodat, že by si někteří hráči v zápalu boje nevšimli ani kdyby cover měl na zádech terč s nápisem "zastřel mě" a v ruce třímal tarasnici. _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: pá září 05, 2008 20:28 Předmět: |
|
|
Třeba já Jednou takhle vylezu ze spawnu v Railgun nabuzenej na zabíjení Axis a přede mnou vidím svého...vypálil jsem omylem jednu střelu a hned přestal, protože jsem uviděl jméno a spojeneckou uniformu...vzápětí mě dotyčný převlečený covert zabil a já jsem si (bohužel pozdě) uvědomil, že to jméno bylo vlastně moje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Witus_CZ
|
Zaslal: so září 06, 2008 17:44 Předmět: |
|
|
hehe, jojo, to mě dycky strašně baví když kolem mě prosviští nějakej maník z mýho týmu a nad nim nápis "Witus_CZ"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: so září 06, 2008 21:17 Předmět: |
|
|
Tak dneska se mi povedlo to, co ještě nikdy. V goldrushi jsem úspěšně infiltroval banku a nikdo si mě nevšiml! Tak jsem odhalil miny u náklaďáku, podřízl vojáka s MG jedním píchnutím kudličky a stejně tak ještě zavraždil dalšího ubožáka, co byl nejspíš AFK Bohužel zelené kolečko s bílým vykřičníkem je dost výmluvné i bez spojenecké uniformy
No a pak jsem ve fueldumpu v poslední minutě proběhl dveřma za nic netušícím nepřítelem a položil dynamit přesně 30 sekund před koncem, odpočty byly synchronizované, tak jsem jenom čekal, jak to dopadne 1 sekundu, doslova jednu, před koncem to axis defusnuli Holt dneska jsou asi hvězdy nějak podivně nakloněny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: po září 08, 2008 14:39 Předmět: plop |
|
|
Ragupki napsal: | ...Bohužel zelené kolečko s bílým vykřičníkem je dost výmluvné i bez spojenecké uniformy ... |
Pokud sebereš objective, uniforma samozřejmě zmizí.
Ještě mě k tématu napadlo dodat, že field na 4.lvl odhaluje coverta automaticky.
Ale většina takových stejně jen brejlí do dálky a "hrdinně" artí nepřítele, takže coverta odhalí zjevně až potom, co jsou sami pomazelni jeho nožíkem na krku;o) _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: pá září 19, 2008 21:25 Předmět: Voják bod č.1 |
|
|
Nesouhlasím. Panza řeší VŠE  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: pá září 19, 2008 22:33 Předmět: Re: Voják bod č.1 |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | Nesouhlasím. Panza řeší VŠE  |
Tak někteří studenti VŠE by s tímto hypotetickým scénářem možná souhlasili
Když se s panzou pomalu ploužíš za spoluhráčem a potkáte nepřítele, panza toho moc nevyřeší. Většinou ti tam v podslední vteřine při střílení vběhne spoluhráč, vy se oba vypaříte a zpoza rohu se vynoří medik, který zvedne nepřítele a jdou dál. A tohle nedělají jenom boti  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: ne září 21, 2008 17:52 Předmět: Re: Voják bod č.1 |
|
|
Ragupki napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | Nesouhlasím. Panza řeší VŠE  |
Tak někteří studenti VŠE by s tímto hypotetickým scénářem možná souhlasili
Když se s panzou pomalu ploužíš za spoluhráčem a potkáte nepřítele, panza toho moc nevyřeší. Většinou ti tam v podslední vteřine při střílení vběhne spoluhráč, vy se oba vypaříte a zpoza rohu se vynoří medik, který zvedne nepřítele a jdou dál. A tohle nedělají jenom boti  |
Napadlo mě to samé ;oD _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: po září 22, 2008 16:48 Předmět: |
|
|
No jo to jsou ty zažité zkratky
Mě mrzí, že teď nemůžu hrát, protože můj počítač a router spolu najednou nemluví a nikdo nemůže přijít na to, proč. Navíc bývám doma jen večer a někdy ani ne celý, večer mám taky vysoké pingy a cca v deset musím končit, takže si snad někdy o víkendu přijdu zaumírat a položit nějaký ten dynamit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|