Obsah fóra et.regnet.cz et.regnet.cz
CZ Regnet ET Omni-Bot Server

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Jak být dobrým ...
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Pokec
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Nejoblíbenější povolání?
Voják
3%
 3%  [ 1 ]
Medik
30%
 30%  [ 8 ]
Inženýr
34%
 34%  [ 9 ]
Field ops
15%
 15%  [ 4 ]
Covert ops
3%
 3%  [ 1 ]
Spectator 8-)
11%
 11%  [ 3 ]
Celkem hlasů : 26

Autor Zpráva
Witus_CZ

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2008 12:47    Předmět: Citovat

Mozna bych este podotknul jednu vec k tomu "jak byt prospesny teamu". Myslim, ze malokdy si lidi uvedomujou jak dokaze byt Covert napomocny celemu svemu teamu. Jednak dokaze maskovat pohyb dymovnici a druhak dokaze Satchelem likvidovat miny. Bohuzel tyhle dve cinnosti zpravidla u lidi hrajicich za Coverta postradam. A pri tom treba na Fuelu to dokazou byt ukony rozhodujici o vitezstvi. O vyhledavani min ani nemluve.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ragupki

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2008 13:27    Předmět: Citovat

Mno ono stačí ty miny jen odhalit, buď jsou umístěné tak, aby přes ně mohli přeskakovat soupeři, tj. můžete přes ně přeskakovat taky (když ji zničíte, eng tam dá další a ta nebude vidět) anebo je kdokoliv může zneškodnit granátem. Bohužel jestliže je vůbec někdo covert (boty nepočítám) tak většinou zalehne a snipuje, zatímco zbytek týmu lítá na minách. Chápu, že je to nejméně oblíbené povolání, protože nemá Thompson - Sten se přehřívá a FG42 brzo dochází zásobník, a většina hráčů chce jenom zabíjet.
Diloph
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2008 20:11    Předmět: Citovat

Dobrý postřeh Witus. Myslím, že hrát dobře s covertem je hodně veliké umění. Prakticky mě mrzí, když na fuelu žádný cover nespolupracuje.. nemusí se přímo procházet tajně horem s uniformou, ale stačí vyhodit alespoň boční fence satchelí aby proběhl engy. Sám engy dva dynamity celou minutu neuhlídá. U goldu mlha hodně pomůže na krytí opravy tanku. A dávat němcům satchel do vlaku je taky legrace.. ale dělá to málokdo. Nebo je machrovinka si dojít v převlečení pro mortaristu až na nepřátelský dvorek a tam ho říznout aby byl klid Wink
Diloph
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2008 20:15    Předmět: Re: aby ne.. Citovat

Mik (CZ) napsal:
No taky je třeba za takového enga s rifli větší sranda než s medikem..
Kolikrat si se sam zabil jehlou?Surprised) Nebo ti ani tolik nevadí a nepřijde vtipné nechtěné odhození lékárny, což u dyna třeba neplatí;o)
A hlavně! Eng má spousty granátů a ty házíš a házíš... kolem létají boti, protihráči..spoluhráči..někdy i ty sám;oDD

Tak to máš pravdu, se mi jednou stalo, že se mi ten granát odrazil od zdi na mě zpátky .. scvrnknul mi vlastní helmu.. a upadl.. sejmul mě, ale i mého parťáka Wink Tomu to nevadilo, páč upadl smíchy ze židle.. Razz To je takový to nenápadný... jejky...
Ragupki

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2008 10:51    Předmět: Citovat

Jo občas si člověk říká "tady tahle situace je neřešitelná", pak najednou nějaký covert hodí smoke a hned to jde Smile
Naštěstí se občas nějaký takový covert najde. Mně osobně ale nejde do hlavy, jaktože když jsem v převleku, tak mě v 90% případů odhalí, v podstatě se převlíkám jenom kvůli expům aby mi satchel nežral tolik energie a tak nějak ze zvyku. Prostě kromě té ikonky nepřátelské uniformy nepoznám rozdíl Smile A to i když se snažím být co nejméně nápadný a běhám pozadu a předstírám ústup, občas trochu popoběhnu hledaje před sebou imaginárního nepřítele Smile
(CZF) tronix

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2008 13:04    Předmět: Citovat

Díky Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Diloph
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2008 13:45    Předmět: Citovat

Ragupki napsal:
Jo občas si člověk říká "tady tahle situace je neřešitelná", pak najednou nějaký covert hodí smoke a hned to jde Smile
Naštěstí se občas nějaký takový covert najde. Mně osobně ale nejde do hlavy, jaktože když jsem v převleku, tak mě v 90% případů odhalí, v podstatě se převlíkám jenom kvůli expům aby mi satchel nežral tolik energie a tak nějak ze zvyku. Prostě kromě té ikonky nepřátelské uniformy nepoznám rozdíl Smile A to i když se snažím být co nejméně nápadný a běhám pozadu a předstírám ústup, občas trochu popoběhnu hledaje před sebou imaginárního nepřítele Smile

S hadry je to strašně těžké.. záleží na vnímavosti lidí. Někdy si klidně pobíháš mezi opozicí, aniž by si tě někdo všímal a někdy si v převleku ani nepšoukneš Wink Záleží na vnímavosti.. ale nutno dodat, že by si někteří hráči v zápalu boje nevšimli ani kdyby cover měl na zádech terč s nápisem "zastřel mě" a v ruce třímal tarasnici.
Ragupki

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2008 20:28    Předmět: Citovat

Třeba já Smile Jednou takhle vylezu ze spawnu v Railgun nabuzenej na zabíjení Axis a přede mnou vidím svého...vypálil jsem omylem jednu střelu a hned přestal, protože jsem uviděl jméno a spojeneckou uniformu...vzápětí mě dotyčný převlečený covert zabil a já jsem si (bohužel pozdě) uvědomil, že to jméno bylo vlastně moje Very Happy
Witus_CZ

PříspěvekZaslal: so září 06, 2008 17:44    Předmět: Citovat

hehe, jojo, to mě dycky strašně baví když kolem mě prosviští nějakej maník z mýho týmu a nad nim nápis "Witus_CZ" Laughing Laughing Laughing
Ragupki

PříspěvekZaslal: so září 06, 2008 21:17    Předmět: Citovat

Tak dneska se mi povedlo to, co ještě nikdy. V goldrushi jsem úspěšně infiltroval banku a nikdo si mě nevšiml! Tak jsem odhalil miny u náklaďáku, podřízl vojáka s MG jedním píchnutím kudličky a stejně tak ještě zavraždil dalšího ubožáka, co byl nejspíš AFK Smile Bohužel zelené kolečko s bílým vykřičníkem je dost výmluvné i bez spojenecké uniformy Wink
No a pak jsem ve fueldumpu v poslední minutě proběhl dveřma za nic netušícím nepřítelem a položil dynamit přesně 30 sekund před koncem, odpočty byly synchronizované, tak jsem jenom čekal, jak to dopadne Smile 1 sekundu, doslova jednu, před koncem to axis defusnuli Smile Holt dneska jsou asi hvězdy nějak podivně nakloněny Smile
Mik (CZ)
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 14:39    Předmět: plop Citovat

Ragupki napsal:
...Bohužel zelené kolečko s bílým vykřičníkem je dost výmluvné i bez spojenecké uniformy Wink...

Pokud sebereš objective, uniforma samozřejmě zmizí.

Ještě mě k tématu napadlo dodat, že field na 4.lvl odhaluje coverta automaticky.
Ale většina takových stejně jen brejlí do dálky a "hrdinně" artí nepřítele, takže coverta odhalí zjevně až potom, co jsou sami pomazelni jeho nožíkem na krku;o)
mistakEfejkrpanzer

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2008 21:25    Předmět: Voják bod č.1 Citovat

Nesouhlasím. Panza řeší VŠE Smile
Ragupki

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2008 22:33    Předmět: Re: Voják bod č.1 Citovat

mistakEfejkrpanzer napsal:

Tak někteří studenti VŠE by s tímto hypotetickým scénářem možná souhlasili Smile
Když se s panzou pomalu ploužíš za spoluhráčem a potkáte nepřítele, panza toho moc nevyřeší. Většinou ti tam v podslední vteřine při střílení vběhne spoluhráč, vy se oba vypaříte a zpoza rohu se vynoří medik, který zvedne nepřítele a jdou dál. A tohle nedělají jenom boti Smile
Mik (CZ)
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: ne září 21, 2008 17:52    Předmět: Re: Voják bod č.1 Citovat

Ragupki napsal:
mistakEfejkrpanzer napsal:

Tak někteří studenti VŠE by s tímto hypotetickým scénářem možná souhlasili Smile
Když se s panzou pomalu ploužíš za spoluhráčem a potkáte nepřítele, panza toho moc nevyřeší. Většinou ti tam v podslední vteřine při střílení vběhne spoluhráč, vy se oba vypaříte a zpoza rohu se vynoří medik, který zvedne nepřítele a jdou dál. A tohle nedělají jenom boti Smile

Napadlo mě to samé ;oD
Ragupki

PříspěvekZaslal: po září 22, 2008 16:48    Předmět: Citovat

No jo to jsou ty zažité zkratky Smile
Mě mrzí, že teď nemůžu hrát, protože můj počítač a router spolu najednou nemluví a nikdo nemůže přijít na to, proč. Navíc bývám doma jen večer a někdy ani ne celý, večer mám taky vysoké pingy a cca v deset musím končit, takže si snad někdy o víkendu přijdu zaumírat a položit nějaký ten dynamit Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Pokec Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

Přejdi na: