Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kozmen
|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 11:26 Předmět: |
|
|
Podle me to udelal Mistake. A myslim, ze je to jeho nejvetsi SpawnKill co kdy udelal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
doktor Level4

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 12:13 Předmět: heh |
|
|
njn kluci nesel kiknout ?aha asi ze !ban nick reason je k nicemu pro pro cheaters davejte !ban slot reason sezenu alsika,osobne nemam pristup ani do rcon sekce takze nemohu delat nic:( do vecera to snad bude v poradku GL&HF |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 12:21 Předmět: Re: heh |
|
|
no koukam že banana mame všichni i ja |
|
Návrat nahoru |
|
 |
crytech
|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 13:05 Předmět: |
|
|
i já x( CryTech_CZ ... _________________
CryTech_CZ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 13:08 Předmět: |
|
|
dobře ON:-D ja tam ani nebyl,celý den jsem včera pařil NHL na AC CUPU a mam take ban,tak bych taky prosil aby jste na mě nezapoměli dikes a good game! wunderbar! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 14:18 Předmět: KAP |
|
|
Ten cheater z minule byl RON ale pak asi nic uz nezapinal ale hral dal tak nevim jak to proki vyresil jestli uz to nekomu poslal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Yetty(cz)
|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 14:24 Předmět: |
|
|
Tak koukam, ze jsme dostali BAN vsici Tak snad se to vsechno vyresi...
Cau vsichni! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 15:35 Předmět: Re: heh |
|
|
doktor napsal: | njn kluci nesel kiknout ?aha asi ze !ban nick reason je k nicemu pro pro cheaters davejte !ban slot reason sezenu alsika,osobne nemam pristup ani do rcon sekce takze nemohu delat nic:( do vecera to snad bude v poradku GL&HF |
Kicknout šel, a to jak přes nick tak i přes slot a !warn a dokonce se jednou sám vyhodil za negativní skore, jenže se neuvěřitelně rychle vracel i s novým guidem. Tenhle týpek zřejmě přišel na server pouze s úmyslem ho zablokovat, protože to avizoval předem. Sice netuším, jak získal přístup na RCon nebo dokonce na FTP, ale sám psal, že zabezpečení serveru je velice slabé.
Datum: 23/08/2008
Čas: 21:20 +
Nicky: >Pro<, kekeke, >Swift!, *Too Good For You*
Ping: 98-100ms
Guid: 655D7E6D (kekeke)
Tady je krátké demo, ale je tam v konzoli i výpis guidů. Tohle demo zase ukazuje moment, kdy se kicknul sám za negativní skore, když napsal "****a". Nějak mě nenapadá, co za cenzurované slovo by to mohlo být v angličtině a zároveň polské "k**wa" cenzurováno není, ale polsky to mohlo být i "piz*a", o které nevím, jestli je na seznamu autocenzury. Pak už zbývá snad jen krásné české "ku**a", takže se domnívám, že to klidně mohl být Čech nebo Slovák napojený přes proxy.
Tenhle případ bohužel jen potvrzuje, že vývoj cheatů pro ET se nejenže nezastavil, ale dokonce už ani servery nejsou bezpečné před zakomplexovanými hackery. Je to taky důsledek liknavosti a ignoranství adminů serveru, kteří odmítali nekompromisně banovat cheatery, kteří se neprovinili na jejich vlastních serverech. Kde není trest, není ani viník a ET už se zmítá ve smrtelných křečích... 
Naposledy upravil BELA OSA dne ne srpen 24, 2008 17:14, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fila.cz
|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 16:46 Předmět: |
|
|
koukám,že po včerejší návštěvě šikovného samouka ,už mám večery volné pro moji drahou polovičku (nevím jak to dlouho vidržím),tak vás prosím zrušte mi ten doživotní bam ,ja jsem jen lamka z Brna Chvily jsem ho spektoval a dělal si tam co chtěl,života měl na rozdávání,amo taky a ty zásahy škoda mluvit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fila.cz
|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 16:46 Předmět: |
|
|
Hallo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 17:04 Předmět: |
|
|
Belo,proc nam posilas misto odkazu killcode  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 17:11 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | Belo,proc nam posilas misto odkazu killcode  |
Oops!? Pardon, dosud jsem Rapidshare nepoužíval. Pokusím se to spravit.
EDIT: Linky spraveny, omlouvám se. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAP Level4

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 18:44 Předmět: |
|
|
Tak dema pěkný. Ale tahle střílí přece i Proki
No škoda, pořád to nejede koukám, tak holt dneska žádná vražda smrt zabití. Hlavně doufám, že se povede záplatovat server proti podobným kktům.
Pevné nervy Alsi! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Witus_CZ
|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 19:53 Předmět: |
|
|
Čao všickni. Tak já se taky připojuju. Hrál jsem naposledy v pátek v noci, teď jsem to zapnul a taky mam banána na milion sekund. Reason "ch"... Asi jsem cheatoval v sobotu z hospody v Řevnicích. Ale zase jsem se tam zcheatoval moooc pekně
Takže prosím všechny oprávněné a schopné o "odbanánování".
Díky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 19:56 Předmět: OK ale... |
|
|
Witus_CZ napsal: | Čao všickni. Tak já se taky připojuju. Hrál jsem naposledy v pátek v noci, teď jsem to zapnul a taky mam banána na milion sekund. Reason "ch"... Asi jsem cheatoval v sobotu z hospody v Řevnicích. Ale zase jsem se tam zcheatoval moooc pekně
Takže prosím všechny oprávněné a schopné o "odbanánování".
Díky  |
Odbanuje se prý jen první polovina abecedy. Zbytek má ban oprávněně. _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|