Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 20:33 Předmět: CZ Regnet ET Omni-Bot Megaserver :o) |
|
|
Všimli jste si, že na Regnetu je nyní 64 (slovy: šedesátčtyři!!!) slotů? Já si všiml až dneska a docela mě to vyrazilo dech. To tedy budou megabitvy. Teď abych instaloval pod displej vanu, jaký to budou krvavý jatka .
Díky, Alsíku. Jen by mě zajímalo, jestli jsi udělal i nějaké jiné úpravy, například pro zamezení lagů, protože i s 24 sloty měli mnozí hráči FPS lagy způsobené serverem i na Fueldumpu. O dalších notoricky zalagovaných mapách se tu už někde psalo. A co zbraně? Dvaatřicet prskavek na každé straně - žádný problém?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kozmen
|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 06:48 Předmět: |
|
|
JJ vsiml sem si Dokonce sem se o tom s Alsikem bavil(zrovna byl na serveru a pridaval novou kampan) a prej ma uplne novy HW ktery by melo tech 50 lidi utahnout s prehledem Jinak sem zazil 34 hracu a uz tohle byl masakr. Jo vsiml sis ze Saberpeak uz nelaguje? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAP Level4

|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 11:28 Předmět: |
|
|
Jj nelaguje saperpeak ani jiný problematický mapy. Zato některý jiný mapy jsou nehratelný z důvodu velkého počtu hráčů Když se sejdou dobří hráči, tak je to totální masakr. Paráda, tak to má být, Alsi paráda! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 12:48 Předmět: |
|
|
jj byl jsem zrovna na serveru, když si s tím Alsík hrál, tak to prozradil ... jediné co je blbé že to není pak moc hratelné, ale alespoň je sranda  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 12:50 Předmět: |
|
|
Kozmen napsal: | JJ vsiml sem si Dokonce sem se o tom s Alsikem bavil(zrovna byl na serveru a pridaval novou kampan) a prej ma uplne novy HW ktery by melo tech 50 lidi utahnout s prehledem Jinak sem zazil 34 hracu a uz tohle byl masakr. Jo vsiml sis ze Saberpeak uz nelaguje? |
No Saberpeak je lepší, výrazně než byl, ale lagy tam jsou, sice v daleko menší míře, ale jsou |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 13:02 Předmět: Heh |
|
|
Uz se těšim až tam bude plno na takový Supply to bude lahudka
axis: 8 panzru, 10 fieldu, 7 rifli, 3 flejmy, 2 mortary, 2 medici
Bez SK to hold nepujde
Nehratelnost, allies nemaji šanci vyhrat když útočí. Postrada to smysl a záměr této hry.
Doufam ze rozjedu poradnej flejm  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drtic
|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 17:21 Předmět: heh |
|
|
Tak tohle už je na povolení SK. Protože ukrást na goldu zlato, bude fakt pekelnej problém. A už vidim ty warny . Heh, nebo mapa Battery... hmm hmm, to se budou měnit teamy co? Už se těšim až se připojim a bude tam tooolik lidí . Jak říkal proki: 2 medics a ostatní fields, engs with rifle a soldiers a to nejlepší na konec: 2 totálně mimo boti Vidim jedinný řešení. Nasadit pro tyto případy (hodně lidí na serveru) obrovské mapy. Někde jsem viděl mapu, (nevim přesnej název) která vypadala jako helmův žleb z pána prstenů - akorát na tolik lidí, nebo jsou i mapy pro 200 lidí....tak co? jdem do toho? GL & HF - Headshot mode ON  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: so červenec 12, 2008 10:47 Předmět: Re: heh |
|
|
Drtic napsal: | Tak tohle už je na povolení SK. Protože ukrást na goldu zlato, bude fakt pekelnej problém. A už vidim ty warny . Heh, nebo mapa Battery... hmm hmm, to se budou měnit teamy co? Už se těšim až se připojim a bude tam tooolik lidí . Jak říkal proki: 2 medics a ostatní fields, engs with rifle a soldiers a to nejlepší na konec: 2 totálně mimo boti Vidim jedinný řešení. Nasadit pro tyto případy (hodně lidí na serveru) obrovské mapy. Někde jsem viděl mapu, (nevim přesnej název) která vypadala jako helmův žleb z pána prstenů - akorát na tolik lidí, nebo jsou i mapy pro 200 lidí....tak co? jdem do toho? GL & HF - Headshot mode ON  |
jj, to je mapa minas thirit... ale podle me je teda nic moc...jenom tam bezis nahoru dokolecka...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 03:18 Předmět: Re: heh |
|
|
Tak tohle bude masakr nejvetsiho kalibru  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lions
|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 08:25 Předmět: Re: heh |
|
|
Tox napsal: | Tak tohle bude masakr nejvetsiho kalibru  |
Ale jak jsem tolik lidi dostat??? Hral jsem DKN (německej server) bylo nás tam cca 25 na 26 hrál jsem oassis. Od vlajky byl zivot tak cca 15 sec ty nejlepší asi 35sec. Masakr!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 19:15 Předmět: Re: Heh |
|
|
Prokinek napsal: | Uz se těšim až tam bude plno na takový Supply to bude lahudka
axis: 8 panzru, 10 fieldu, 7 rifli, 3 flejmy, 2 mortary, 2 medici
Bez SK to hold nepujde
Nehratelnost, allies nemaji šanci vyhrat když útočí. Postrada to smysl a záměr této hry.
Doufam ze rozjedu poradnej flejm  |
Naprosty souhlas,postrada to smysl,neni to uz o objectivu,je to pak uz jen 4fun pro starsi a pokrocile. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 22:27 Předmět: Re: Heh |
|
|
Desertstorm napsal: | pro starsi a pokrocile. |
Vsak to my jsme  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 22:50 Předmět: Re: Heh |
|
|
Prokinek napsal: | Doufam ze rozjedu poradnej flejm  |
To jsem fakt nečekal, že máš takovou chuť si zahrát flamesoldiera. A kdo bude hrát ten druhej, Proki?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rapy (CZ) Level3

|
Zaslal: po červenec 14, 2008 11:12 Předmět: |
|
|
Zdar souhlasim s Prokinkem: Nehratelnost, allies nemaji šanci vyhrat když útočí. Postrada to smysl a záměr této hry. _________________ Rapy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: po červenec 21, 2008 09:45 Předmět: |
|
|
No jo no tak se nám to tu strhlo v megařežbu žádnej objective  |
|
Návrat nahoru |