|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Als Site Admin
|
Zaslal: po červen 30, 2008 08:38 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: |
Alsiku,prosim,mrknul by ses,kdo mne zabanoval na 24h za takovou smesnou vec?Podle mne stacilo mne hodit do spekta,protoze hracu nebylo moc,tudiz misto jsem na serveru nikomu neblokoval. Dik. |
kód: | [06.23.2008 21:42:18] PunkBuster Server: Kick Command Issued (Violation (GAME INTEGRITY) #20004) for (slot#12) Desertstorm[CZ]
|
Jestli myslis tohle, tak na PunkBusteru si toho moc nevezmes Asi to souviselo s temi problemy okolo update PB. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: po červen 30, 2008 10:54 Předmět: |
|
|
No a mame pohřešovaného!!!! BAN PB  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: po červen 30, 2008 11:34 Předmět: |
|
|
BELA OSA napsal: |
Miku, užij si pořádně tu dvacku. Moc nerozhazuj a kup si třeba dovolenou! A za zbytek po dovolený třeba pozvi celou hospodu na dvojitýho panáka.  |
Já ale nejedu na Slovensko:oD
Als napsal: | Desertstorm napsal: |
Alsiku,prosim,mrknul by ses,kdo mne zabanoval na 24h za takovou smesnou vec?Podle mne stacilo mne hodit do spekta,protoze hracu nebylo moc,tudiz misto jsem na serveru nikomu neblokoval. Dik. |
kód: | [06.23.2008 21:42:18] PunkBuster Server: Kick Command Issued (Violation (GAME INTEGRITY) #20004) for (slot#12) Desertstorm[CZ]
|
Jestli myslis tohle, tak na PunkBusteru si toho moc nevezmes Asi to souviselo s temi problemy okolo update PB. |
Já bych tomu PB sebral levely:oD _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: po červen 30, 2008 13:03 Předmět: |
|
|
S tímhle by se fakt něco mělo dělat, za Integrity Violation #20004 Punkbuster kickuje běžné hráče maximálně na 2 minuty, to musí být nějaká diskriminace!
OT:
Mik (CZ) napsal: | BELA OSA napsal: |
Miku, užij si pořádně tu dvacku. Moc nerozhazuj a kup si třeba dovolenou! A za zbytek po dovolený třeba pozvi celou hospodu na dvojitýho panáka.  |
Já ale nejedu na Slovensko:oD |
Eh, tak já myslel, že tu výhru přežiješ ve zdraví a že nám nezpychneš jako ostatní rychloboháči v České republice. Škoda, znovu se potvrdilo, že peníze kazí charakter.
Prokinek napsal: | No a mame pohřešovaného!!!! BAN PB Rolling Eyes |
Pohřešovaného bohužel ne, jen starého, k smrti unaveného pachatele.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: po červen 30, 2008 18:13 Předmět: |
|
|
Diky,Alsi,ale je to asi jinak.Tezko by PB napsal hlasku s duvodem banu !nehraje!.nevim no.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|