Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kozmen
|
Zaslal: st květen 28, 2008 15:57 Předmět: Pro Alse:Saberpeak laguje |
|
|
Cau nesla by vymenit mapa Saberpeak? Neni to spatna mapa, ale strasne laguje ze se to neda hrat. Diky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: po červen 16, 2008 10:32 Předmět: Re: Pro Alse:Saberpeak laguje |
|
|
Kozmen napsal: | Cau nesla by vymenit mapa Saberpeak? Neni to spatna mapa, ale strasne laguje ze se to neda hrat. Diky |
Pridavam se k zadosti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wertyz Level3

|
Zaslal: po červen 16, 2008 11:10 Předmět: Re: Pro Alse:Saberpeak laguje |
|
|
Desertstorm napsal: | Kozmen napsal: | Cau nesla by vymenit mapa Saberpeak? Neni to spatna mapa, ale strasne laguje ze se to neda hrat. Diky |
Pridavam se k zadosti. |
mate malo fps proto se vam hra trha a zda se vam, ze to laguje |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: po červen 16, 2008 11:37 Předmět: Re: Pro Alse:Saberpeak laguje |
|
|
wertyz napsal: | Desertstorm napsal: | Kozmen napsal: | Cau nesla by vymenit mapa Saberpeak? Neni to spatna mapa, ale strasne laguje ze se to neda hrat. Diky |
Pridavam se k zadosti. |
mate malo fps proto se vam hra trha a zda se vam, ze to laguje |
To fakt ne,blbej net,to jo,ale komp..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kozmen
|
Zaslal: po červen 16, 2008 14:15 Předmět: |
|
|
No ja mam 100 FPS stabilnich. A internet co udelali ten 10GHz taky ujde. Ale ona ta mapa laguje uplne vsem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wertyz Level3

|
Zaslal: po červen 16, 2008 15:15 Předmět: |
|
|
Kozmen napsal: | No ja mam 100 FPS stabilnich. A internet co udelali ten 10GHz taky ujde. Ale ona ta mapa laguje uplne vsem. |
je docela divny ze laguje 1 mapa a ja kdyz jsem si dal 100 fps mel jsem to taky trhany, ptz mi nesedela frekvence monitoru a ingame framy, tak to vyvolavalo dojem pomalyho pohybu, sekani.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: st červen 18, 2008 10:04 Předmět: |
|
|
Trhá se to všem¨!!! a to je bez diskuze!!! žádný framy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: pá červen 20, 2008 03:36 Předmět: |
|
|
Tronix má pravdu, to nejsou FPS lagy, laguje to všem a FPS lagy jsou jen důsledek lagů serveru. Všiml si někdo, že mapa začne lagovat v okamžiku, kdy se rozjede loď nebo je to jen můj dojem? Hrál jsem tuhle mapu i na jiném ETPub serveru a bez problémů. Možná je na Regnetu jen nějaká starší verze s chybou ve scriptu pohybu loďe. Podobně lagovala i mapa Eagles, ale i ta už existuje v nové verzi a přestože je obrovská, je výborně optimalizovaná.
Jinak je Sabrepeak dobrá mapa pro snipery, takže bych ji doporučil ponechat v případě, kdy bude dostupná novější verze bez lagů a nebo ji vyměnit za Special Delivery 2, což je nově optimalizovaná mapa na které se podílely i české celebrity v ET komunitě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drtic
|
Zaslal: ne červen 22, 2008 18:58 Předmět: jj |
|
|
BELA OSA napsal: | Tronix má pravdu, to nejsou FPS lagy, laguje to všem a FPS lagy jsou jen důsledek lagů serveru. Všiml si někdo, že mapa začne lagovat v okamžiku, kdy se rozjede loď nebo je to jen můj dojem? Hrál jsem tuhle mapu i na jiném ETPub serveru a bez problémů. Možná je na Regnetu jen nějaká starší verze s chybou ve scriptu pohybu loďe. Podobně lagovala i mapa Eagles, ale i ta už existuje v nové verzi a přestože je obrovská, je výborně optimalizovaná.
Jinak je Sabrepeak dobrá mapa pro snipery, takže bych ji doporučil ponechat v případě, kdy bude dostupná novější verze bez lagů a nebo ji vyměnit za Special Delivery 2, což je nově optimalizovaná mapa na které se podílely i české celebrity v ET komunitě. |
Naprostej souhlas Beliku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: po srpen 04, 2008 17:52 Předmět: |
|
|
Alsi,zvaz prosim nahrazeni Saberpeaku necim jinym,treba Lighthouse,nebo eagle.Je to nuda,myslim ze nebudu sam. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: st srpen 06, 2008 07:58 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | Alsi,zvaz prosim nahrazeni Saberpeaku necim jinym,treba Lighthouse,nebo eagle.Je to nuda,myslim ze nebudu sam. |
jj, souhlas...zvlast kdyz tam neni moc hracu, tak ti nemecti boti akorat obsadi vsech 5 MG a to se pak neda hrat...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|