Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: po duben 28, 2008 10:28 Předmět: KOSTA |
|
|
Zda se mi,ze se huste zvedl skill hraci jmenem KOSTA.Jen se chci zeptat,jestli mate s nim stejny problem.Ne,ze bych si ho nedal,ale vetsinou mne sejme tak,ze ani nevim odkud strilel.A to dost pravidelne.Vsiml jsem si,ze casto kempi tam,kde bych hrace "nekempera" necekal,mozna je to tim.U zadnych dalsich hracu se mi to nestava,krome sniperu,ale on hraje vetsinou fielda. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: po duben 28, 2008 12:03 Předmět: |
|
|
jn, trosku se zlepsil... mozna ma novou sestavu jenom, co ty vis... _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STANIC
|
Zaslal: po duben 28, 2008 12:35 Předmět: |
|
|
Já mu říkám KOSTA Artilerka. To vysvětluje vše  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: po duben 28, 2008 13:24 Předmět: |
|
|
STANIC napsal: | Já mu říkám KOSTA Artilerka. To vysvětluje vše  |
jj,ale mne sejme krome arty take MP40-tkou,vo to gou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: po duben 28, 2008 22:24 Předmět: |
|
|
Hm, me si dava taky, bohužel hraju s nim v tymu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: pá květen 02, 2008 11:55 Předmět: |
|
|
nápodobně  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosta Level3

Založen: 15.5.2008 Příspěvky: 149 Bydliště: hrbitovni 666, 3 rada, hrob c. 8, Hostinne
|
Zaslal: čt květen 15, 2008 11:11 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | STANIC napsal: | Já mu říkám KOSTA Artilerka. To vysvětluje vše  |
a proc bych te nemoh sejmout mp40, snazim se uz nedavat tolik art. a delam i jiny povolani, skill se me zved asi ze mam lepsi klavesnici a mys a mozna ze mam neco malo nahranyho a snazim se zlepsovat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: čt květen 15, 2008 13:03 Předmět: |
|
|
kosta napsal: | Desertstorm napsal: | STANIC napsal: | Já mu říkám KOSTA Artilerka. To vysvětluje vše  |
a proc bych te nemoh sejmout mp40, snazim se uz nedavat tolik art. a delam i jiny povolani, skill se me zved asi ze mam lepsi klavesnici a mys a mozna ze mam neco malo nahranyho a snazim se zlepsovat |
Kosto,vo tom zadna, ,ale dost casto mne sejmes par hedkama pres celou mapu,proto se ptam,kazdopadne jak jsem napsal,krute ses zlepsil.Neber to jako vytku,neni to tvoje vada,spis nova vlastnost.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosta Level3

Založen: 15.5.2008 Příspěvky: 149 Bydliště: hrbitovni 666, 3 rada, hrob c. 8, Hostinne
|
Zaslal: čt květen 15, 2008 16:26 Předmět: re |
|
|
je mozny, ze na dalku se nejaka kulka zatoula do tvoji hlavy, ale jako field mam temer neomezene streliva, tak nemusim moc setrit a obcas strilim na dalku, ale stoji to treba 2 zasobniky na hlavu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: čt květen 15, 2008 16:39 Předmět: Re: re |
|
|
kosta napsal: | je mozny, ze na dalku se nejaka kulka zatoula do tvoji hlavy, ale jako field mam temer neomezene streliva, tak nemusim moc setrit a obcas strilim na dalku, ale stoji to treba 2 zasobniky na hlavu |
Aby taky zbylo pro team...  _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lions
|
Zaslal: čt květen 15, 2008 17:28 Předmět: Re: re |
|
|
To stojíš za ním a řveš 15 x I need ammo!!! A Kosta si to tam střílí a střílí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: čt květen 15, 2008 17:36 Předmět: Re: re |
|
|
Lions napsal: | To stojíš za ním a řveš 15 x I need ammo!!! A Kosta si to tam střílí a střílí  |
Jako bych to videl:oD _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosta Level3

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 08:14 Předmět: Re: re |
|
|
Lions napsal: | To stojíš za ním a řveš 15 x I need ammo!!! A Kosta si to tam střílí a střílí  |
trochu prehanim, ale kdyz hitsoundy maj nejakou odezvu, tak to zkusim, a navic se da predvidat tvuj pohyb i kdyz jsi se ztratil v mlze a taky te muzou prozradit zablesky zbrane, vetsinou mam ja spis nedostatek streliva, vsechno jde teamu, nebo na artilerky . me taky porad sejmou na dalku par ranama a nic z toho nedelam. oproti ostatnim mam na mirereni jeste hodne co vylepsovat, ale obcas se uz nejaka kulka do nekoho trefi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drtic
|
Zaslal: ne květen 18, 2008 16:40 Předmět: chybalavky |
|
|
Prokinek napsal: | Hm, me si dava taky, bohužel hraju s nim v tymu  |
Na regnetu se střílí po všem co se hýbe, tak co se divíš? Mě se tam nějak poslední dobou zalíbilo a když už jsem s nervama v pr..... tak zmizim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: ne květen 18, 2008 18:55 Předmět: Re: re |
|
|
kosta napsal: | Lions napsal: | To stojíš za ním a řveš 15 x I need ammo!!! A Kosta si to tam střílí a střílí  |
trochu prehanim, ale kdyz hitsoundy maj nejakou odezvu, tak to zkusim, a navic se da predvidat tvuj pohyb i kdyz jsi se ztratil v mlze a taky te muzou prozradit zablesky zbrane, vetsinou mam ja spis nedostatek streliva, vsechno jde teamu, nebo na artilerky . me taky porad sejmou na dalku par ranama a nic z toho nedelam. oproti ostatnim mam na mirereni jeste hodne co vylepsovat, ale obcas se uz nejaka kulka do nekoho trefi |
Neboj,ja si z toho vubec nic nedelam,spim dobre.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|