Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Kdy mám čas a chuť přijet za skvělými lidmi z REGNETU, sednout si s nimi, pokecat si, možná i něco vypít...? ;) |
18.4. 2008 |
|
17% |
[ 3 ] |
25.4. 2008 |
|
82% |
[ 14 ] |
|
Celkem hlasů : 17 |
|
Autor |
Zpráva |
LaCunda Level4

|
Zaslal: pá duben 25, 2008 14:27 Předmět: Re: lol |
|
|
Drice napsal: | Joey napsal: | Drice napsal: | v kolik a kde je wodjezd z plzne ???? bo to jedu sam ???? :O( |
Mno to nevim, my s Rybizem a Princezz jedem z Horic...takze v tom Ti neporadim  |
do pyce jsme meli jet z plzne 3 bo kolik a ted najednou nigdo :O(( |
protoze kozmen, kap a stanic z Plzne se omluvili z ucasti pro nemoc a praci...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: pá duben 25, 2008 14:31 Předmět: |
|
|
doufam, ze ste si teda vsichni precetli info o srazu a nekdo k te trafice dojde... pro jistotu jeste jednou... 19:45 u trafiky nad eskalatory v metro stanici Staromestska. Budu mit cernou bundu a modry rifle ,vysoky... musite poznat jeste jednou i cislo 724058718.
v hospode je rezervace od 20:00 na jmeno Lukenda, dojdete aspon tam, kdyz ne k trafice. A BUDTE TAM NA CAS PROSIM! _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: pá duben 25, 2008 15:09 Předmět: |
|
|
Uz se vam to blizi co? Tak gl&hf a spoleham na to, ze udelate par tech VIP fotek  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: pá duben 25, 2008 15:11 Předmět: |
|
|
Tox napsal: | Uz se vam to blizi co? Tak gl&hf a spoleham na to, ze udelate par tech VIP fotek  |
no ja doufam, ze bude s kym ty fotky udelat...natoz nejaky vip fota...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: pá duben 25, 2008 15:18 Předmět: hm |
|
|
hm tak to jsem si nejak nedal dohromady :O((( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jecm!nek
Založen: 20.1.2007 Příspěvky: 135 Bydliště: se píše po "B" tvrde i a po "L" ne.
|
Zaslal: pá duben 25, 2008 15:59 Předmět: j |
|
|
ja dondu rovnó do hospy
(mam to kósek) _________________ Anton je mrtev ať žije ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lions
|
Zaslal: so duben 26, 2008 00:20 Předmět: |
|
|
a.
Naposledy upravil Lions dne ne duben 27, 2008 06:42, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: so duben 26, 2008 01:06 Předmět: Re: j |
|
|
jecm!nek napsal: | ja dondu rovnó do hospy
(mam to kósek) |
Zupr Ječmo. Su moc rád, že békáme sténo tó řečó. Aspoň sa dohókáme, né jak ty ogaři vokolem, co mluvijó hebréštinó. Zdéší aspoň vijó vo čem to šecko je, že jó. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: so duben 26, 2008 08:23 Předmět: |
|
|
Tak sraz se nakonec celkem povedl!
účast: LaCunda, Revo2sion, Rybizek, Joey, Princess, Institut, Tronix, Lions, Ječmínek
No bylo to luxusní... sice jsem to trošku podcenil (čekal jsem bandu matfyzáků - hubených kluků, s mastnýma vlasama a brýlema) a ke konci už jsem nebyl 100% ok, ale ty jo... no překvapení no... Fotky s Revo2sionem přidáme hned, jak najdem nějaký způsob, jak to sem hodit...
Když jsme se bavili o dalším sraze, tak myslím, že Institut vymyslel PAINTBALL... taky by nebylo špatný, což?  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe"
Naposledy upravil LaCunda dne so duben 26, 2008 11:28, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rybízek Level2

Založen: 26.12.2006 Příspěvky: 28 Bydliště: Hořice v Podkrkonoší
|
Zaslal: so duben 26, 2008 10:34 Předmět: |
|
|
Super akcička přátelé! Škoda je jen dvou věcí, 1/ nemohl jsem vám pomoci zdolat rekord hospody a za 2/ metro jezdí jen do půlnoci Ale na druhou stranu jsem rád, protože jsem pak neusnul v autě
Jo a od Princess máme super recept na špagety doporučuje 9 z 10 upírů  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Revo2sion
|
Zaslal: so duben 26, 2008 11:25 Předmět: |
|
|
Rybízek napsal: | Super akcička přátelé! Škoda je jen dvou věcí, 1/ nemohl jsem vám pomoci zdolat rekord hospody a za 2/ metro jezdí jen do půlnoci Ale na druhou stranu jsem rád, protože jsem pak neusnul v autě
jj...byla pohoda Recept je skvělej...dneska jsem nakoupil olej, 2kg česneku a balíček špaget... lahoda! Trošku křupavá a mastná,ale lahoda  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rybízek Level2

Založen: 26.12.2006 Příspěvky: 28 Bydliště: Hořice v Podkrkonoší
|
Zaslal: so duben 26, 2008 11:50 Předmět: |
|
|
Revo2sion napsal: | Rybízek napsal: | Super akcička přátelé! Škoda je jen dvou věcí, 1/ nemohl jsem vám pomoci zdolat rekord hospody a za 2/ metro jezdí jen do půlnoci Ale na druhou stranu jsem rád, protože jsem pak neusnul v autě
jj...byla pohoda Recept je skvělej...dneska jsem nakoupil olej, 2kg česneku a balíček špaget... lahoda! Trošku křupavá a mastná,ale lahoda  |
Jen 2kila česneku? A není to málo na dvojitej česnek?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
Založen: 21.7.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Úpice(okoli Trutnova:) )
|
Zaslal: so duben 26, 2008 12:47 Předmět: |
|
|
Rybízek napsal: | Revo2sion napsal: | Rybízek napsal: | Super akcička přátelé! Škoda je jen dvou věcí, 1/ nemohl jsem vám pomoci zdolat rekord hospody a za 2/ metro jezdí jen do půlnoci Ale na druhou stranu jsem rád, protože jsem pak neusnul v autě
Jen 2kila česneku? A není to málo na dvojitej česnek?  |
ty voe,vy me davate...jo a nezapomen ejste hermelina ketchup |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
Založen: 21.7.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Úpice(okoli Trutnova:) )
|
Zaslal: so duben 26, 2008 12:48 Předmět: ... |
|
|
jako lidicky,super akce..mrte sem si pokecala..fakt sem se bavila,az na to ze po tech vodkach se mi jelo blbe metrem,ale jinak cajk musime zas udelat dalsi srazek  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
[CzF] InSt!tuT
|
Zaslal: ne duben 27, 2008 00:25 Předmět: |
|
|
Tak jak už bylo řečeno kalbyčka dobrá doufám že se povede i ten další srázeček,ale na ten PAINTBALL by to chtelo vic lidiček.........REAL MASO
Doufám že fotečky budou co nejdřív.......to budete koukat o co jste přišli  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|