Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gulas
|
Zaslal: út květen 08, 2007 10:11 Předmět: IP Adresa |
|
|
Lidicky mam problem prosim poradte, az do ted sem vyhledaval vas server rucne ale rad bych se tam dostal i pomoci IP adresy, problem je v tom ze kdyz tam tu adresu napisu obevy sed mi obrazovka s pripojovanim naktere se nic nenacita, je tam jenom conecting a ta adresa a porad se nic nedeje ani po 5 minutach , nevite co stim?, nedelam v necem chybu?, predem dik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Als Site Admin
|
Zaslal: st květen 09, 2007 14:00 Předmět: |
|
|
Jo delas chybu, pouzivas IP adresu
Pouzivej tohle:
kód: | /connect et.regnet.cz |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: út květen 15, 2007 14:29 Předmět: |
|
|
nesouhlas jedu taky přes IP adresu a jde to normálně 194.228.48.21 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
doktor Level4

|
Zaslal: út květen 15, 2007 15:45 Předmět: Upřesnění |
|
|
Je pravda že by mělo fungovat jak IP tak nazev serveru ale vše zaleží na nastavení CFG.souboru ale jak se zminil alsik je vetsi pravdepodobnost rychlejsi odezvy kdyz pouzijete nazev jelikoz ten se nikde na siti opakovat nebude !! ale pripojit by se melo v obou případech jen zalezi na tom za jakou dobu !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Als Site Admin
|
Zaslal: út květen 15, 2007 16:52 Předmět: |
|
|
Dodge Ram napsal: | nesouhlas jedu taky přes IP adresu a jde to normálně 194.228.48.21 |
Jeste nedavno, ale byla jina, vid? A zitra muze byt klidne taky jina, proto je lepsi pouzivat jmeno, ktere bude vzdy stejne a bude ukazovat na spravnou IP. A mimo jine se i lip pamatuje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gulas
|
Zaslal: čt květen 17, 2007 18:05 Předmět: |
|
|
Jak otevru ten cfg.soubor, jo a kdyz tam napisu nazev tohoto serveru nepripoji me to.Jak mam nastavit to pripojovani pres nazev serveru.Predem diik. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: čt květen 17, 2007 20:00 Předmět: |
|
|
gulas napsal: | Jak otevru ten cfg.soubor, jo a kdyz tam napisu nazev tohoto serveru nepripoji me to.Jak mam nastavit to pripojovani pres nazev serveru.Predem diik. |
nejlepe v total commanderu, nejdriv si prepises koncovku na .txt , pote si otevres ten textak (config) napises si tam, co potrebujes a zase prepises z5 na .cfg , zapnes si hru a do konsole napises /exec config.cfg
- snad je to tak spravne  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
doktor Level4

|
Zaslal: čt květen 17, 2007 20:37 Předmět: rada |
|
|
Mno proc to delat slozite kdyz .... oznac cfg pravou mysi ti vyjede volba co s programem a dej spustit v wordpadu normal se ti cfg otevře !!zmenis co potrebujes a zavres automaticky ti word nabidne jestli ulozit zmeny ci nikoli samoz.ano a je to a co se tyce spusteni hry na urcity server kliknes normal na ikonu ET hra ti nabehne a zmacknes (;)konzoli a tam napises
CONNECT ET.REGNET.CZ a si tam  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gulas
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 17:24 Předmět: |
|
|
Prominte za otravovani. Nasel jsem 2 cfg.soubory jeden v slozce ETPRO a druhy v ETMAIN ktery z nich mam zmenit? Co presne mam v tom souboru zmenit?. Diik za ochotu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: so květen 19, 2007 05:45 Předmět: Máš v tom už asi guláš co??? |
|
|
gulas napsal: | Prominte za otravovani. Nasel jsem 2 cfg.soubory jeden v slozce ETPRO a druhy v ETMAIN ktery z nich mam zmenit? Co presne mam v tom souboru zmenit?. Diik za ochotu  |
Stáhni si HLSW a tam zadej ip adresu.Pak se budeš připojovat automaticky a nešachovat s cfg.
S takovou si moc nezahraješ.....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
doktor Level4

|
Zaslal: ne květen 20, 2007 16:57 Předmět: uvedeni na spravnou miru |
|
|
hlsw je reseni pro pripojeni pres IP adresu to je fakt ale je to dalsi aplikace co neni k hrani ET dulezita vyhledavacu co se tyce hernich serveru je mraky a mít kvuli tomu plnej pc ruznych vyhledavacich klientu se mi zda zbytecne a co se tyce cfg myslel jsem ze si chces neco na nem vylepsit ne se pres nejaky skriprt v cfg pripojit na server !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: út květen 22, 2007 17:29 Předmět: |
|
|
Als napsal: | Dodge Ram napsal: | nesouhlas jedu taky přes IP adresu a jde to normálně 194.228.48.21 |
Jeste nedavno, ale byla jina, vid? A zitra muze byt klidne taky jina, proto je lepsi pouzivat jmeno, ktere bude vzdy stejne a bude ukazovat na spravnou IP. A mimo jine se i lip pamatuje  |
to je, dlubnul sem se na ICQ nasel ogyho a ten mi ji rekl, musis si umet poradit
ja kdyz dam spustit vyhledani serveru okamzite mi spadne wifina netusim proc, proto se pripojuju vzdy na konkretni servery |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|