Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Na jak dlouho je pernament ban??? |
dlouho |
|
0% |
[ 0 ] |
ještě dýl |
|
18% |
[ 2 ] |
do smrti ??? :-) |
|
72% |
[ 8 ] |
než odejdu z práce |
|
9% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 11 |
|
Autor |
Zpráva |
(CZF) tronix
|
Zaslal: st duben 09, 2008 09:01 Předmět: |
|
|
Pa3k Tebe jsem si dal lugrem bez nějakejch cheatu holt jsem si koupil předevčírem novej komp domu protože jsem hrál na notebooku s 13 FPS a teď už ti nemůžu ani ukázat jak bych Tě dal kudličkou
To ALS: sorry fakt jsem nechtěl nevim proč mi tam naskočil půl roku starej profil... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kozmen
|
Zaslal: st duben 09, 2008 10:40 Předmět: |
|
|
Hmmm tak to je velice smutny, ze mas ten ban permanent. Ale zase je to zarivej priklad toho, ze na cheat se nema ANI POMYSLET, natoz si ho ZKOUSET. Tobe nezbyva nez doufat. Mozna se to nejak da vyresit. Nadeje umira posledni. Doufam, ze ses dostatecne poucil. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Desertstorm Level4
|
Zaslal: st duben 09, 2008 13:43 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | Pa3k Tebe jsem si dal lugrem bez nějakejch cheatu holt jsem si koupil předevčírem novej komp domu protože jsem hrál na notebooku s 13 FPS a teď už ti nemůžu ani ukázat jak bych Tě dal kudličkou
To ALS: sorry fakt jsem nechtěl nevim proč mi tam naskočil půl roku starej profil... |
no s 13fps si musel bejt cheater jak prase,jestli to je prumerna hodnota |
|
Návrat nahoru |
|
|
(CZF) tronix
|
Zaslal: čt duben 10, 2008 00:25 Předmět: |
|
|
No jo na notebooku na vistách ty cheatre to byla průměrná hodnota |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lions
|
Zaslal: po duben 14, 2008 18:24 Předmět: |
|
|
Chci se zeptat:
S Tronixem máme stejnou IP adresu (v práci) a na některé servery mě to nechce pustit. Jde to nějak obejít? furt to píše že cheatery nechceme nebo tak něco...
Dík |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hobit Level3
|
Zaslal: po duben 14, 2008 21:31 Předmět: |
|
|
Lions napsal: | Chci se zeptat:
S Tronixem máme stejnou IP adresu (v práci) a na některé servery mě to nechce pustit. Jde to nějak obejít? furt to píše že cheatery nechceme nebo tak něco...
Dík |
bez ohledu na to, ze bych se chtel nekoho dotknout, je to vas problem. tim myslim skupinu lidi se stejnou ip. tim myslim "ohleduplnost" cheatera, spawnkillera, teamkillera apod. vuci ostatnim. vetsinou kamaradum se stejnou ip.
jinak doporucuji promluvit si s vasim spravcem o moznem reseni. pokud by ti nechtel/nemoh vyhovet, stezuj si u sefa. se sefem to urcite do dvou mesicu vyresite. ;o) _________________ "Anton na hrad" ;o)
Naposledy upravil Hobit dne út duben 15, 2008 13:10, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
(CZF) tronix
|
Zaslal: út duben 15, 2008 08:41 Předmět: |
|
|
No počkej Hobite Šéfové jsme oba jenom v jinejch firmách a jak to myslíš s těma dvouma měsícema???? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hobit Level3
|
Zaslal: út duben 15, 2008 12:45 Předmět: |
|
|
pokud jste sefy, tak nijak. ;o) jinak je to jedna typicka, zakonem dana, lhuta. ;o) _________________ "Anton na hrad" ;o) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|