Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mallborou
|
Zaslal: pá duben 11, 2008 13:20 Předmět: |
|
|
Jeste jsem napis jak ses choval k hracum Rcz to jim nerekneš co by ti sebraly level 4 jo a ted ti lezou do prdele byvaly hráči lol |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drtic
|
Zaslal: pá duben 11, 2008 13:23 Předmět: |
|
|
mallborou napsal: | ale ale tady je nekdo ubohej ja ti nenadavam tak drž piču chetere |
Máčko, že ty chceš taky level viď?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: pá duben 11, 2008 15:21 Předmět: |
|
|
Drtic napsal: | mallborou napsal: | ale ale tady je nekdo ubohej ja ti nenadavam tak drž piču chetere |
Máčko, že ty chceš taky level viď?  |
a rovnou lv 5  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: pá duben 11, 2008 19:49 Předmět: |
|
|
mallborou napsal: | Jeste jsem napis jak ses choval k hracum Rcz to jim nerekneš co by ti sebraly level 4 jo a ted ti lezou do prdele byvaly hráči lol |
Máš to zřejmě v hlavičce trošku pomíchané. Já odešel z Rcz kvůli tobě a hádej kvůli komu odešli i ostatní, když já už tam nebyl? Já ti napovím. Že by to bylo to kvůli tvé lenosti, pohodlnosti a sobeckému rozhodování z patra bez zájmu o názory ostatních? Já tu nebudu psát za bývalé členy "tvého klanu", ale podle toho, jak tu o nich píšeš je zřejmé, jak jsi je měl vždy rád a respektoval je.
Přeji ti hodně štěstí se stále novým týmem Rcz2 a v neposlední řadě mnoho úspěchů v doučování se jazyka českého.
Btw, těma svýma kravinama tady výtečně "reprezentuješ" Regnet tým. Takže si naděl tři černé puntíky a přestaň tady flejmovat. Já tě nikdy veřejně neřešil a byl jsem rád, že jsem odešel v klidu. Ale kdo chce kam, pomožme mu tam, kašpárku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mallborou
|
Zaslal: ne duben 13, 2008 20:59 Předmět: |
|
|
Ty maš vždycky pravdu jsi neomylný a vyjmecny ve vsem jsi proste nejlepsi nikdo na tebe nema:D GL hosi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mallborou
|
Zaslal: ne duben 13, 2008 21:02 Předmět: |
|
|
Nenapovidej mi bud tak hodnej a hled si svyho chytryho mozecku |
|
Návrat nahoru |