Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Kdy mám čas a chuť přijet za skvělými lidmi z REGNETU, sednout si s nimi, pokecat si, možná i něco vypít...? ;) |
18.4. 2008 |
|
17% |
[ 3 ] |
25.4. 2008 |
|
82% |
[ 14 ] |
|
Celkem hlasů : 17 |
|
Autor |
Zpráva |
LaCunda Level4
|
Zaslal: so duben 05, 2008 12:32 Předmět: REGNET SRAZ JE KONEČNĚ TADY!!! |
|
|
Vážení a milí,
po dlouhé době a náročném hledání a testování hospod, barů a podobných zařízení jsem dosáhl kýženého výsledku! Ano je to tak, podařilo se mi najít vhodnou, dobrou, cenově ne až tak náročnou restauraci v centru Prahy, hned u metro/tram zastávky Staroměstská. Mám možnost dvou termínů, kdy by se dal rezervovat stůl, popř stoly, či salonek.
Takže pište, reagujte, hlaste se, kdo by přijel.
Stoly jsou po 8 a nebo salonek pro 12 lidí.
Připojuji odkaz na mapu pro lepší zorientování http://www.mapy.cz/#x=133063712@y=135953632@z=16@mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=veleslav%C3%ADnova%203,%20praha%201@sss=1@ssp=133047424_135895968_133105280_135939520
a samozřejmě odkaz na restauraci samotnou
http://www.thepub.cz/praha-1/
Taky sem dávám hlasování pro výběr termínu (prostá většina vítězí). _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
|
jecm!nek
Založen: 20.1.2007 Příspěvky: 135 Bydliště: se píše po "B" tvrde i a po "L" ne.
|
Zaslal: so duben 05, 2008 13:25 Předmět: |
|
|
no vida! fajn hospudka, kdo tam byl vi, ze se bude predevsim pit pivicko nez klabosit o spawnkilech _________________ Anton je mrtev ať žije ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mik (CZ) Level4
|
Zaslal: so duben 05, 2008 14:11 Předmět: mm |
|
|
Pečené plzeňské kolínko - pečené vepřové kolínko v marinádě z Plzeňskeho Prazdroje, dijonské hořčice a tymiánu, podávané s rozpečeným chlebem 199,-
Dáme;o)? _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
|
LaCunda Level4
|
Zaslal: so duben 05, 2008 15:45 Předmět: |
|
|
parada, takze vy dva ste pro, jo? a pecene kolinko si klidne muzem dat _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mik (CZ) Level4
|
Zaslal: so duben 05, 2008 16:08 Předmět: no |
|
|
No ano, mám hlad:o) _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Diloph Level4
|
Zaslal: ne duben 06, 2008 14:44 Předmět: |
|
|
Safra já nebudu ani v jeden termín moct Doufám, že bude sraz i jindy.. _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
|
Drice Level3
|
Zaslal: ne duben 06, 2008 15:10 Předmět: :O) |
|
|
do toho bych sel jen musim poresit odwoz |
|
Návrat nahoru |
|
|
LaCunda Level4
|
Zaslal: ne duben 06, 2008 17:35 Předmět: |
|
|
Diloph napsal: | Safra já nebudu ani v jeden termín moct Doufám, že bude sraz i jindy.. |
dilo, neblbni a ten cas si udelej... snad bude, uvidime, jak dopadne tenhle... _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
|
LaCunda Level4
|
Zaslal: ne duben 06, 2008 17:36 Předmět: Re: :O) |
|
|
Drice napsal: | do toho bych sel jen musim poresit odwoz |
sak mas pritelkyni, ne? :DDD
ne, lae tak pokud je vas vic ze stejneho mesta, tak se na taxika zpatky slozitte, ne? _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Drice Level3
|
Zaslal: po duben 07, 2008 10:56 Předmět: Re: :O) |
|
|
LaCunda napsal: | Drice napsal: | do toho bych sel jen musim poresit odwoz |
ne, lae tak pokud je vas vic ze stejneho mesta, tak se na taxika zpatky slozitte, ne? |
woe jeste ty mi ser mel jsem nemam :O( teda ted uz :O) |
|
Návrat nahoru |
|
|
LaCunda Level4
|
Zaslal: po duben 07, 2008 10:59 Předmět: Re: :O) |
|
|
Drice napsal: | LaCunda napsal: | Drice napsal: | do toho bych sel jen musim poresit odwoz |
ne, lae tak pokud je vas vic ze stejneho mesta, tak se na taxika zpatky slozitte, ne? |
woe jeste ty mi ser mel jsem nemam :O( teda ted uz :O) |
sry, sem evede...ber to z te lepsi stranky - ses volnej a treba si na srazu s nejakou padnete do oka kazdopadne to pores (ten odvoz) a hlasuj pro datum... musim to zarezervovat a chtel bych to udelat tenhle patek... _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mik (CZ) Level4
|
Zaslal: po duben 07, 2008 11:06 Předmět: Re: :O) |
|
|
LaCunda napsal: |
sry, sem evede...ber to z te lepsi stranky - ses volnej a treba si na srazu s nejakou padnete do oka kazdopadne to pores (ten odvoz) a hlasuj pro datum... musim to zarezervovat a chtel bych to udelat tenhle patek... |
S "nějakou" si na srazu padne do oka?D
Ja teda nevim, ale La asi objednal hodně ET hostesek vypadá to:oD _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Drice Level3
|
Zaslal: po duben 07, 2008 15:01 Předmět: Re: :O) |
|
|
Mik (CZ) napsal: | LaCunda napsal: |
sry, sem evede...ber to z te lepsi stranky - ses volnej a treba si na srazu s nejakou padnete do oka kazdopadne to pores (ten odvoz) a hlasuj pro datum... musim to zarezervovat a chtel bych to udelat tenhle patek... |
Ja teda nevim, ale La asi objednal hodně ET hostesek vypadá to:oD |
ehm tak to bude chtit asi hodne kačáků kdyz jsou wobjednany šoustány |
|
Návrat nahoru |
|
|
LaCunda Level4
|
Zaslal: po duben 07, 2008 15:25 Předmět: Re: :O) |
|
|
Drice napsal: | Mik (CZ) napsal: | LaCunda napsal: |
sice te vete vubec nerozumim, ale nic sem neobednaval...zatim _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Drice Level3
|
Zaslal: po duben 07, 2008 20:02 Předmět: Re: :O) |
|
|
LaCunda napsal: | Drice napsal: | Mik (CZ) napsal: | LaCunda napsal: |
sice te vete vubec nerozumim, ale nic sem neobednaval...zatim |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|