|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: čt březen 27, 2008 00:24 Předmět: |
|
|
Tvoje inteligence je zřejmě tak na úrovni soustruhu, když nepochopíš, že jsem mutnul nick Kebi na Regnetu a ne člena tvé rodiny. Jediný, kdo sem tahá svoji rodinu jsi ty sám, vidláku!
Že jsem vyhodil i tebe je jen další tvoje nechutná lež. Že hraješ na Regnetu pod fakenickama mě je jedno, ale jak jsi si tedy mohl se mnou psát na serveru do chatu po kicku Kebiho, když jsem tě kicknul taky? To si nevidíš do huby nebo máš mozkovou obrnu, že nevidíš, jak si tu vymýšlíš jednu pohádku za druhou a poté svoje slova popíráš? Použij laskavě ten slovník, když ani nevíš co chceš napsat.
Nejenže celý název threadu je lživý, ale v tvých prvních dvou větách, t.j. v popisu té situace, není pravdivé ani slovo. V pořadí trestů lžeš, v důvodech trestů lžeš, v předmětech komunikace lžeš. Buďto jsi si to vycucal z prstu nebo to máš o Kebiho. Ne nadarmo se říká, že jablko nepadá daleko od stromu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: čt březen 27, 2008 11:09 Předmět: |
|
|
BELA OSA napsal: | Tvoje inteligence je zřejmě tak na úrovni soustruhu, když nepochopíš, že jsem mutnul nick Kebi na Regnetu a ne člena tvé rodiny. Jediný, kdo sem tahá svoji rodinu jsi ty sám, vidláku!
Že jsem vyhodil i tebe je jen další tvoje nechutná lež. Že hraješ na Regnetu pod fakenickama mě je jedno, ale jak jsi si tedy mohl se mnou psát na serveru do chatu po kicku Kebiho, když jsem tě kicknul taky? To si nevidíš do huby nebo máš mozkovou obrnu, že nevidíš, jak si tu vymýšlíš jednu pohádku za druhou a poté svoje slova popíráš? Použij laskavě ten slovník, když ani nevíš co chceš napsat.
Nejenže celý název threadu je lživý, ale v tvých prvních dvou větách, t.j. v popisu té situace, není pravdivé ani slovo. V pořadí trestů lžeš, v důvodech trestů lžeš, v předmětech komunikace lžeš. Buďto jsi si to vycucal z prstu nebo to máš o Kebiho. Ne nadarmo se říká, že jablko nepadá daleko od stromu. |
Ach belo,to ty vse prevracis.A co se tyka meho kicku,normalne mne to nechalo dohrat mapu a pri nacitani nove uz jsem se tam nedostal.To na vysvetlenou.Teda tim,ze si dal kick na abuse,to vyhodilo i mne,pokud teda tvrdis,ze si mne nevyhodil umyslne,proto se nauc kickovat tak,abys neposkodil ostatni hrace,nebo se na to vyser.Ty inteligente,mohl bys vedet,ze pod jakymkoli nickem na Regnetu a i jinde,se neschovava zadny panak ale clovek,pokud to neni BOT.A kdyz jsem se te zeptal,proc si ho kicknul,rekls,co je mi po tom.Jsi arogantni fracek a nevidis si do huby a jenom tady mlzis. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
Založen: 21.7.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Úpice(okoli Trutnova:) )
|
Zaslal: po březen 31, 2008 12:03 Předmět: ups... |
|
|
Po dlouhe dobe sem se mrkla na forum a jen se desim..koukam Bela se nezmenil a je porad stejnej..sakra ja ted tak premejslim,zda je opravdu pravda,ze je bela dospelak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pa3k
|
Zaslal: po březen 31, 2008 16:19 Předmět: |
|
|
Ahoj Desertstorm ... naco sa hadas s beelou osou ... nic mu nevysvetlis on si mysli ze ma vzdy pravdu ... ale prajem vela stastia P |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kozmen
|
Zaslal: po březen 31, 2008 17:55 Předmět: Re: ups... |
|
|
princess cz napsal: | Po dlouhe dobe sem se mrkla na forum a jen se desim..koukam Bela se nezmenil a je porad stejnej..sakra ja ted tak premejslim,zda je opravdu pravda,ze je bela dospelak  |
Bela Osa je dospelej. On totiz pije a hlavne distribuuje slivovici (zasluzna cinnost) Belo posli vzorek ty slivovicky BELA OSA ne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|