Obsah fóra et.regnet.cz et.regnet.cz
CZ Regnet ET Omni-Bot Server

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

neopravneny BAN od BELA OSA
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 00:24    Předmět: Citovat

Tvoje inteligence je zřejmě tak na úrovni soustruhu, když nepochopíš, že jsem mutnul nick Kebi na Regnetu a ne člena tvé rodiny. Jediný, kdo sem tahá svoji rodinu jsi ty sám, vidláku!
Že jsem vyhodil i tebe je jen další tvoje nechutná lež. Že hraješ na Regnetu pod fakenickama mě je jedno, ale jak jsi si tedy mohl se mnou psát na serveru do chatu po kicku Kebiho, když jsem tě kicknul taky? To si nevidíš do huby nebo máš mozkovou obrnu, že nevidíš, jak si tu vymýšlíš jednu pohádku za druhou a poté svoje slova popíráš? Použij laskavě ten slovník, když ani nevíš co chceš napsat.
Nejenže celý název threadu je lživý, ale v tvých prvních dvou větách, t.j. v popisu té situace, není pravdivé ani slovo. V pořadí trestů lžeš, v důvodech trestů lžeš, v předmětech komunikace lžeš. Buďto jsi si to vycucal z prstu nebo to máš o Kebiho. Ne nadarmo se říká, že jablko nepadá daleko od stromu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Desertstorm
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 11:09    Předmět: Citovat

BELA OSA napsal:
Tvoje inteligence je zřejmě tak na úrovni soustruhu, když nepochopíš, že jsem mutnul nick Kebi na Regnetu a ne člena tvé rodiny. Jediný, kdo sem tahá svoji rodinu jsi ty sám, vidláku!
Že jsem vyhodil i tebe je jen další tvoje nechutná lež. Že hraješ na Regnetu pod fakenickama mě je jedno, ale jak jsi si tedy mohl se mnou psát na serveru do chatu po kicku Kebiho, když jsem tě kicknul taky? To si nevidíš do huby nebo máš mozkovou obrnu, že nevidíš, jak si tu vymýšlíš jednu pohádku za druhou a poté svoje slova popíráš? Použij laskavě ten slovník, když ani nevíš co chceš napsat.
Nejenže celý název threadu je lživý, ale v tvých prvních dvou větách, t.j. v popisu té situace, není pravdivé ani slovo. V pořadí trestů lžeš, v důvodech trestů lžeš, v předmětech komunikace lžeš. Buďto jsi si to vycucal z prstu nebo to máš o Kebiho. Ne nadarmo se říká, že jablko nepadá daleko od stromu.

Ach belo,to ty vse prevracis.A co se tyka meho kicku,normalne mne to nechalo dohrat mapu a pri nacitani nove uz jsem se tam nedostal.To na vysvetlenou.Teda tim,ze si dal kick na abuse,to vyhodilo i mne,pokud teda tvrdis,ze si mne nevyhodil umyslne,proto se nauc kickovat tak,abys neposkodil ostatni hrace,nebo se na to vyser.Ty inteligente,mohl bys vedet,ze pod jakymkoli nickem na Regnetu a i jinde,se neschovava zadny panak ale clovek,pokud to neni BOT.A kdyz jsem se te zeptal,proc si ho kicknul,rekls,co je mi po tom.Jsi arogantni fracek a nevidis si do huby a jenom tady mlzis.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
princess cz

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2008 12:03    Předmět: ups... Citovat

Po dlouhe dobe sem se mrkla na forum a jen se desim..koukam Bela se nezmenil a je porad stejnej..sakra ja ted tak premejslim,zda je opravdu pravda,ze je bela dospelak Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pa3k

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2008 16:19    Předmět: Citovat

Ahoj Desertstorm Smile ... naco sa hadas s beelou osou ... nic mu nevysvetlis on si mysli ze ma vzdy pravdu ... ale prajem vela stastia RazzP
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kozmen

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2008 17:55    Předmět: Re: ups... Citovat

princess cz napsal:
Po dlouhe dobe sem se mrkla na forum a jen se desim..koukam Bela se nezmenil a je porad stejnej..sakra ja ted tak premejslim,zda je opravdu pravda,ze je bela dospelak Laughing

Bela Osa je dospelej. On totiz pije a hlavne distribuuje slivovici Smile (zasluzna cinnost) Belo posli vzorek ty slivovicky BELA OSA ne Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: