Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
michal
|
Zaslal: út únor 19, 2008 18:49 Předmět: Rcz'Free server |
|
|
Nas Rcz tym udelal new server v etpru ip : 82.208.58.96:27972 #Rcz'Free server _________________ (: plno hedek ale zadny skill |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: út únor 19, 2008 22:03 Předmět: Re: Rcz'Free server |
|
|
michal napsal: | Nas Rcz tym udelal new server v etpru ip : 82.208.58.96:27972 #Rcz'Free server |
dobre vy, doufam, ze to bude mit casem vetsi uspech nez parba  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jecm!nek
Založen: 20.1.2007 Příspěvky: 135 Bydliště: se píše po "B" tvrde i a po "L" ne.
|
Zaslal: čt únor 28, 2008 19:10 Předmět: |
|
|
to "free" zanena že se jako nemusí platit?
a mužu tam hrát i já i on? _________________ Anton je mrtev ať žije ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: pá únor 29, 2008 11:00 Předmět: Re: Rcz'Free server |
|
|
michal napsal: | Nas Rcz tym udelal new server v etpru ip : 82.208.58.96:27972 #Rcz'Free server |
no ja nevim, uz sem se tam tri krat zkousel pripojit a ani jednou mi to neslo... je ta IP urcite spravne?  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ICIS
|
Zaslal: so březen 01, 2008 14:24 Předmět: |
|
|
a mas etpro? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: so březen 01, 2008 17:35 Předmět: |
|
|
ICIS napsal: | a mas etpro? |
to jako musim mit nainstalovane jeste neco dalsiho krome et...?  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: so březen 01, 2008 18:24 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | ICIS napsal: | a mas etpro? |
to jako musim mit nainstalovane jeste neco dalsiho krome et...?  |
* D _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: ne březen 02, 2008 09:11 Předmět: |
|
|
Mik (CZ) napsal: | LaCunda napsal: | ICIS napsal: | a mas etpro? |
* D |
no a kde to stahnu? nebo co to je teda vubec? a nesmej se mi  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: ne březen 02, 2008 10:20 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | Mik (CZ) napsal: | LaCunda napsal: | ICIS napsal: | a mas etpro? |
* D |
no a kde to stahnu? nebo co to je teda vubec? a nesmej se mi  |
No to je mod na hraní ETpro:o) Najdes to na stránkách věnujících se hře ET:oD
Je tam samozřejmě dost rozdílů oproti ETpub a celkově je to vyrovnanější pro všechny připojené i právě připojivší se hráče;o) _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: ne březen 02, 2008 19:37 Předmět: |
|
|
Mik (CZ) napsal: | LaCunda napsal: | Mik (CZ) napsal: | LaCunda napsal: | ICIS napsal: | a mas etpro? |
* D |
Je tam samozřejmě dost rozdílů oproti ETpub a celkově je to vyrovnanější pro všechny připojené i právě připojivší se hráče;o) |
v jakem smyslu? a jake zmeny? _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: ne březen 02, 2008 19:38 Předmět: |
|
|
dik, a kam to mam pak hodit? normalne do slozky et?
a ten odkaz blbne...nechce mi to navazat spojeni  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sob

|
Zaslal: ne březen 02, 2008 22:12 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | Mik (CZ) napsal: | LaCunda napsal: | Mik (CZ) napsal: | LaCunda napsal: | ICIS napsal: | a mas etpro? |
* D |
Je tam samozřejmě dost rozdílů oproti ETpub a celkově je to vyrovnanější pro všechny připojené i právě připojivší se hráče;o) |
v jakem smyslu? a jake zmeny? |
La, ty jsi nikdy neslysel o modech do ET to se mi nezda...  _________________ Když panzu, tak pro všechny! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hobit Level3

|
Zaslal: ne březen 02, 2008 23:08 Předmět: |
|
|
se !la!ly zastanu.
slusny server dava automaticky ke stazeni jak mapy, tak mod, pod kterym se hraje, kdyz se pripojite. takze, clovek nemusi ani vedet, co ta hra potrebuje. _________________ "Anton na hrad" ;o) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: po březen 03, 2008 08:47 Předmět: |
|
|
Hobit napsal: | se !la!ly zastanu.
slusny server dava automaticky ke stazeni jak mapy, tak mod, pod kterym se hraje, kdyz se pripojite. takze, clovek nemusi ani vedet, co ta hra potrebuje. |
diky, hobe
no prave... jako o modech sem slysel...etpub, etpro, noquarter, jaymod apod... jedine poradne rozdily sem videl v noquarteru... etpro sem sand jeste ani nehral... teda asi urcite, kdyz ho nemam ve slozce... jenom mi to prislo divne no... sem zvykly na to, ze kdyz mi neco chyi, tak se to zacne stahovat... tady se nic nedelo, tak sem myslel, ze je chyba nekde jinde  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|