Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Als Site Admin
|
Zaslal: pá leden 11, 2008 12:54 Předmět: Nové mapy a změna rotace |
|
|
Pridal jsem par novych map jako Short A: Citadel, Bramburg Dam, Antarctica. A zmenil jsem rotaci na Short 1 a Short A. Citadel a Antarctica jsou CTF mapy, tak doufam, ze je budete hrat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: pá leden 11, 2008 18:45 Předmět: Re: Nové mapy a změna rotace |
|
|
Als napsal: | Pridal jsem par novych map jako Short A: Citadel, Bramburg Dam, Antarctica. A zmenil jsem rotaci na Short 1 a Short A. Citadel a Antarctica jsou CTF mapy, tak doufam, ze je budete hrat  |
Bezva!
Tak to se na to skáknu podívat:o)
Antarctica je podle mě docela povedená mapka;o) _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: pá leden 11, 2008 22:30 Předmět: Re: Nové mapy a změna rotace |
|
|
Mik (CZ) napsal: | Als napsal: | Pridal jsem par novych map jako Short A: Citadel, Bramburg Dam, Antarctica. A zmenil jsem rotaci na Short 1 a Short A. Citadel a Antarctica jsou CTF mapy, tak doufam, ze je budete hrat  |
Bezva!
Tak to se na to skáknu podívat:o)
Antarctica je podle mě docela povedená mapka;o) |
jj toiletman si vyhral  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: čt leden 17, 2008 18:15 Předmět: |
|
|
Vadí mi jediné, že na té mapě s tím velkým kluzištěm , jak se hraje o vlajky, škoda že tam není vidět kdo kterou aktuálně má, většinou je to pak pobíhání od vlajky ke vlajce ... je naše .... není naše .... ale jinak dobrý. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ateista
|
Zaslal: čt leden 17, 2008 23:29 Předmět: |
|
|
Vlajky pěkný, ale hrát se to nedá...
Jsou to mapy pro týmy a ne pro veřejný server, kde je (skoro)náhodná sebranka lidí, kteří i když mají 1 jasný cíl, tak se jich stejně potuluje půlka někde jinde. 1 mapu s vlajkama ještě přežiju,ale při druhé odcházím... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hobit Level3

|
Zaslal: pá leden 18, 2008 11:04 Předmět: |
|
|
treba to je zamer, naucit nas hrat tymove. ;o) (chvalyhodny zamer)
jen co vyresim jeden maly logisticky problem, tak se na ty mapy kouknu. at vim, o cem tu kecam. ;o) _________________ "Anton na hrad" ;o) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Destroyer
|
Zaslal: po leden 21, 2008 17:59 Předmět: |
|
|
Zdar. Sem tu porpve. Ale mel bych dotaz k mapam. Jestli by se nedali zmenit konkretne v long1 railgun a dump - treba za oblibenejsi Beach, Braundorf, Breme, Supplydepot ... hodne se hrajou na czsk. urcite by to uvitalo vic hracu:) By se dalo udelat naky hlasovani? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: út leden 22, 2008 00:11 Předmět: |
|
|
Destroyer napsal: | Zdar. Sem tu porpve. Ale mel bych dotaz k mapam. Jestli by se nedali zmenit konkretne v long1 railgun a dump - treba za oblibenejsi Beach, Braundorf, Breme, Supplydepot ... hodne se hrajou na czsk. urcite by to uvitalo vic hracu:) By se dalo udelat naky hlasovani? |
ono by se to mozn uvitalo...nicmene regnet zustava serverem pro zacatecniky a novacky a ti by se meli naucit zakladni klasicke mapy...ale mozna je to jenom muj nazor _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: út leden 22, 2008 17:22 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | Destroyer napsal: | Zdar. Sem tu porpve. Ale mel bych dotaz k mapam. Jestli by se nedali zmenit konkretne v long1 railgun a dump - treba za oblibenejsi Beach, Braundorf, Breme, Supplydepot ... hodne se hrajou na czsk. urcite by to uvitalo vic hracu:) By se dalo udelat naky hlasovani? |
ono by se to mozn uvitalo...nicmene regnet zustava serverem pro zacatecniky a novacky a ti by se meli naucit zakladni klasicke mapy...ale mozna je to jenom muj nazor |
100%
prvni set map nechat zacatecnikum (Radar, Oasis, Railgun, Battery, Goldrush, Fueldump), co se tyce Braundorfu tak ten je zakomponovan v short4, SupplyDepot2 je v short2 a Bremen v short8, mno a ten beach na regnetu proste nemame
jinak podrobneji to naleznes tady http://et.regnet.cz/ - je tam moznost ty mapy take stahnout _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Destroyer
|
Zaslal: út leden 22, 2008 21:02 Předmět: |
|
|
Jojo ty mapy sem videl... ale kdyz se hraje kampan se kvuli jedny mape nebude votovat aby se prislo o XP. Proto sem myslel je mit po hromade. A nebo udelat teda aspon jeste jednu long s tima mapa.  _________________ -Negative- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAP Level4

|
Zaslal: st leden 23, 2008 16:35 Předmět: |
|
|
Jsou i jiny Longy nez klasika, je Long 2, 3, 4, akorat, ze nejsou ve vypisu na www a z hlavy nedam dohromady slozeni map. Kazdopadne mam asi nejradeji Long 2. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: st leden 23, 2008 18:15 Předmět: |
|
|
Akorat na ty CTF to chce aby bylo dost hracu. Jinak prijemna zmena. _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sob

|
Zaslal: st leden 30, 2008 00:13 Předmět: |
|
|
zrovna ze shortu A se mi libi prehrada:)..antarktidu teda nemusim  _________________ Když panzu, tak pro všechny! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: čt únor 14, 2008 12:39 Předmět: |
|
|
No,ja to mam tak,ze tyhle shorty nehraju,jsou o nicem,za stara mi to vyhovovalo vic, kdyz byla klasika a jedna short "nevlajkova".Ted si zapnu pri vlajkach COD4,a na Regnet uz se nevracim.Mozna to tak ma i vic lidi,navstevovanost k veceru je miziva. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Als Site Admin
|
Zaslal: čt únor 14, 2008 13:10 Předmět: |
|
|
Jo koukam trochu to kolisa, takze jsem dal short5 a short6  |
|
Návrat nahoru |