Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
egi
|
Zaslal: st leden 09, 2008 14:30 Předmět: Nejak divne to rozdeluje tymy |
|
|
Nemuze se nekdo podivat na to, proc to tak blbe rozdeluje lidi do tymu? Byl jsem sam u amiku u axis uz byli 4 lidi a pri pripojeni dalsiho to udelalo stejne misto zase u axis... Sam proti 5 uz to moc neslo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: st leden 09, 2008 15:26 Předmět: Re: Nejak divne to rozdeluje tymy |
|
|
egi napsal: | Nemuze se nekdo podivat na to, proc to tak blbe rozdeluje lidi do tymu? Byl jsem sam u amiku u axis uz byli 4 lidi a pri pripojeni dalsiho to udelalo stejne misto zase u axis... Sam proti 5 uz to moc neslo. |
Nevyvotoval nějaký Vojta ballance? To mívalo vliv alespoň na boty. Jinak když není admin a ty boty nepřeháže ručně tak aspoň zkusit shuffle, myslím, že to v potaz počty botů/lidí bere (ale nejsem si tím stopro jistý). _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: st leden 09, 2008 16:13 Předmět: Re: Nejak divne to rozdeluje tymy |
|
|
Diloph napsal: | egi napsal: | Nemuze se nekdo podivat na to, proc to tak blbe rozdeluje lidi do tymu? Byl jsem sam u amiku u axis uz byli 4 lidi a pri pripojeni dalsiho to udelalo stejne misto zase u axis... Sam proti 5 uz to moc neslo. |
Nevyvotoval nějaký Vojta ballance? To mívalo vliv alespoň na boty. Jinak když není admin a ty boty nepřeháže ručně tak aspoň zkusit shuffle, myslím, že to v potaz počty botů/lidí bere (ale nejsem si tím stopro jistý). |
100% . rozhodni to rovnomerne boty (pokud jich neni lichy pocet) a hrace podle XP... _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|