Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Kdo je nejlepsi player na Regnetu |
Prok!n3k |
|
22% |
[ 6 ] |
Colony Lisak4 |
|
3% |
[ 1 ] |
Vincent VegA |
|
0% |
[ 0 ] |
Egi |
|
0% |
[ 0 ] |
John_Wayne2.08 |
|
7% |
[ 2 ] |
Max_cz |
|
3% |
[ 1 ] |
Rybizek [CZ] |
|
0% |
[ 0 ] |
Princess cz |
|
29% |
[ 8 ] |
JoeY [CZ]7 |
|
3% |
[ 1 ] |
Pt.Strix |
|
0% |
[ 0 ] |
LaCunda [CZ] |
|
7% |
[ 2 ] |
Desertstorm[CZ] |
|
3% |
[ 1 ] |
Blanche |
|
3% |
[ 1 ] |
Rapy (CZ) |
|
11% |
[ 3 ] |
Ogy (:CZ:) |
|
0% |
[ 0 ] |
ICIS |
|
3% |
[ 1 ] |
DistePhanO |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 27 |
|
Autor |
Zpráva |
LaCunda Level4

|
Zaslal: út leden 08, 2008 18:03 Předmět: |
|
|
Hobit napsal: | dal jsem si vyhledat ve statistikach "Hobit" a vyjelo mi to toto:
LaCunda [CZ] 155h 14m 108.20 16796 8643 1.94 48.77 8.68 0.04
Hobit 79h 19m 51.59 4092 3444 1.19 39.89 7.57 0.01
Hobit 0h 02m 0.00 0 0 0.00 0.00 0.00 0.00
ten !la je tam jako bug (ze hral za mne?) nebo jako feauture (ukazka kolik tu stravil nejvetsi zavislak?) !la uz mne nech byt, pokazils mi vetrak na grafice, seres se mi do statistiky a jeste se neucis!!! maminku z varechou na tebe. ;o)
pro maxe: 79h od posledniho nulovani statistik (kdy to bylo?) je moc nebo malo? je to na chocholouska? |
jaky nejvetsi zavislak...se vsadim, ze se par nicku najde, co maji vice odehranych hodin... ja sem proste loajalni a drzim se regnetu, jinde nehraju  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: út leden 08, 2008 18:59 Předmět: |
|
|
[quote="princess cz"]Ha...dobre tema na foru..jinak moc dekuju lidem,kteri mi dali hlasy /quote]
tak to je jasny...jecma to uz psal...vsechny byly o prsa
a k te vasi hadce...nemuzete to resit aspon prosim soukromymi zpravami? opravdu nemam chut tu cist takovy spory a slova a vubec... vim, ze mi na to namitnete, at to teda nectu, ale nejak se musim prohrabat tema prispevkama, at sem v obraze, o cem ze je rec... _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: út leden 08, 2008 19:14 Předmět: |
|
|
Me tam zase chybi Bela Os(L)a, takze jsem zvolil jineho "tatinka" regnetu -> Rapyho  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: út leden 08, 2008 19:54 Předmět: uroven |
|
|
Doposud jsem si myslel, že se jedná o slušné forum a vždycky jsem si zde rád četl a diskutoval. To jak se zde někteří prezentují je ale opravdu na pováženou.
Takže jsem pro Vás připravil alternativní zábavu.
Definice z wikipedie:
Inteligence je rozumová schopnost řešit nově vzniklé nebo obtížné situace; schopnost učit se ze zkušeností; schopnost přizpůsobit se; schopnost správného určení podstatných souvislostí a vztahů, pomocí nichž řešíme nové problémy a orientujeme se v nastalých situacích. Je pravděpodobně nejdůležitější a rozhodně nejskloňovanější ze všech schopností, které současná psychologie rozlišuje.
Zde v časopise 21.století článek o drogách http://www.21stoleti.cz/view.php?cisloclanku=2005100532
A droga je i kofein opět čerpáno z wikipedie:
Kofein je alkaloid, který příznivě stimuluje centrální nervovou soustavu. Kofein je pravděpodobně nejrozšířenější stimulant na světě, který se užíváním ve větším množství stává drogou.
Smrtelná dávka kofeinu je při orálním užití 150 mg/kg, to je pro 100 kg těžkou osobu 15 g.
A definice hry:
Hra je činnost jednoho či více lidí, která nemusí mít konkrétní smysl, ale přitom má za cíl radost či relaxaci. Hry se hrají především pro zábavu, ale můžou také sloužit například ke vzdělávání. Rolí hry ve společnosti se zabývá věda zvaná ludologie.
No nevim... možná i tohle jsou důvody toho, proč Dilo a ostatní nemusí mít tolik času na server Regnet, ale to je jen spekulace.. _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kozmen
|
Zaslal: út leden 08, 2008 19:56 Předmět: |
|
|
La napsal:nevim, to je ta zapadocestina?
Ty mas neco proti zapadnim cechum? To bude asi tim ze si kratkej zobak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Als Site Admin
|
Zaslal: út leden 08, 2008 21:09 Předmět: |
|
|
Tak jsem to trochu procistil a presunul do zumpy kde muzete pokracovat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: út leden 08, 2008 21:17 Předmět: |
|
|
Als napsal: | Tak jsem to trochu procistil a presunul do zumpy kde muzete pokracovat  |
aha... no mozna sem mel zacit cist v tematu "dotazy a připomínky" a az pak jit na "pokec" ...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: út leden 08, 2008 21:22 Předmět: |
|
|
Díky, Alsíku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jecm!nek
Založen: 20.1.2007 Příspěvky: 135 Bydliště: se píše po "B" tvrde i a po "L" ne.
|
Zaslal: út leden 08, 2008 22:51 Předmět: Re: uroven |
|
|
Mik (CZ) napsal: | Doposud jsem si myslel, že se jedná o slušné forum... |
Ttakže tvoje rada zní "Hrajte inteligentně pod vlivem!"
(kávy)
souhlasím
Alsi pekne jsi to učesal, hned se na to lepe kouká. _________________ Anton je mrtev ať žije ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: st leden 09, 2008 00:44 Předmět: |
|
|
no jelikož v anketě nejsem ... dostal můj hlas John, obdivuju ho s jakým pingem dokáže tak dobře hrát ....
edit: no a štvou mne chronický měniči nicků , kdo se v tom má vyznat kdo zrovna hraje , momentálně mne irituje Vincent VegA(alias Chuck a dalších cca 20 nicků), ale hlavně proto že má na konci jména velký A |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STANIC
|
Zaslal: st leden 09, 2008 10:19 Předmět: |
|
|
Když tam nejsem tak sem dal hlas cundičce . Rozhodoval sem se mezi nim, rapym a lisakem, protože lidem co hrajou jenom za medika hlas dávat nebudu. Navic ho na serveru potkávam nejčastěji a je to kolega právník.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: st leden 09, 2008 10:42 Předmět: |
|
|
STANIC napsal: | Když tam nejsem tak sem dal hlas cundičce . Rozhodoval sem se mezi nim, rapym a lisakem, protože lidem co hrajou jenom za medika hlas dávat nebudu. Navic ho na serveru potkávam nejčastěji a je to kolega právník.  |
dik za bodik, kolego  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pa3k
|
Zaslal: st leden 09, 2008 14:18 Předmět: |
|
|
nooo ja mam dvoch naj playerov .... su nimi dilo a milhaus... nejdu za fragama ale za team play cus |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: st leden 09, 2008 15:22 Předmět: |
|
|
Pa3k napsal: | nooo ja mam dvoch naj playerov .... su nimi dilo a milhaus... nejdu za fragama ale za team play cus |
Dík Pa3k Já bych to ještě upřesnil.. team play a hlavně zábava se hrou a s tím týmem.
A jsem docela rád, že podle hlasů většina volí radši holku, která dobře hraje, ale není v reálu tím největším skillerem na serveru a tím tak trochu to nesmyslné hlasování o best playeru sabotují.. ať vědomě nebo ne.  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: st leden 09, 2008 16:08 Předmět: |
|
|
Diloph napsal: | Pa3k napsal: | nooo ja mam dvoch naj playerov .... su nimi dilo a milhaus... nejdu za fragama ale za team play cus |
Dík Pa3k Já bych to ještě upřesnil.. team play a hlavně zábava se hrou a s tím týmem.
A jsem docela rád, že podle hlasů většina volí radši holku, která dobře hraje, ale není v reálu tím největším skillerem na serveru a tím tak trochu to nesmyslné hlasování o best playeru sabotují.. ať vědomě nebo ne.  |
Přesně tak Dilo.
není nad teamovou hru, podobně jako v CW, naprosto skvělé.
Ale týmově se na regnetu tolik nehraje..maximálně do teamu...což není na škodu, ale jeden eng aby se tam občas udřel. _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího...
Naposledy upravil Mik (CZ) dne st leden 09, 2008 17:40, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|