Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Fuggas
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 19:17 Předmět: |
|
|
Hmm, takže Snoopik, George, Institut, LaCunda a já. To jsou lidi, který by měli bejt teoreticky v Praze. Ostatní sem v tejdnu určo nepotáhnou
A o víkendu zase něco maj, takže se to stejně nedá nikdy zorganizovat. Toť můj názor. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 21:38 Předmět: |
|
|
Fuggas napsal: | Hmm, takže Snoopik, George, Institut, LaCunda a já. To jsou lidi, který by měli bejt teoreticky v Praze. Ostatní sem v tejdnu určo nepotáhnou
A o víkendu zase něco maj, takže se to stejně nedá nikdy zorganizovat. Toť můj názor. |
no o vikendu uz nikdo nikam nepojede, pac v pondeli uz sou vanoce...to ma kazdy starosti dost uz tak, a ne jeste se tahat na et sraz...
a kdes prisel na ten seznam hracu? a jeste ti tam chybi Mik... a sou jako jisti?ze urcite na 100% pujdou? _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STANIC
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 21:52 Předmět: sraz |
|
|
Já mám 19.12 státnice ,ale jak psal kozmen ten příští sraz v Plzni by nebyl marnej.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fuggas
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 23:01 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | no o vikendu uz nikdo nikam nepojede, pac v pondeli uz sou vanoce...to ma kazdy starosti dost uz tak, a ne jeste se tahat na et sraz...
a kdes prisel na ten seznam hracu? a jeste ti tam chybi Mik... a sou jako jisti?ze urcite na 100% pujdou? |
To jsem jenom vypsal těch pár lidí, co by mohlo jít, páč jsou z Práglu. Ani ti nejsou jistí - neprobírali jsme to, jenom jsem se s nima kdysi bavil o Praze Taky Dilo sem myslel, ze je z Prahy, ale asi ne-e.
Ale jestli vůbec někdo půjde (aspoň 4-5 lidí, tak se rád přidám..)
Pivo to já rád!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 08:19 Předmět: |
|
|
mno tak utery nemuzu to jdem kalit z prace a stredu taky ale pak jsem wolnej a ta plzen je samozrejmost a kdyz bude cas tak klidne i ta praha ale budu na limo abych dojel dom  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 09:26 Předmět: |
|
|
to je vsechno pekne, ale jeste porad nikdo nenapsal, ze je pro a ze v to utery dorazi...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 15:52 Předmět: |
|
|
Fuggas napsal: | LaCunda napsal: | no o vikendu uz nikdo nikam nepojede, pac v pondeli uz sou vanoce...to ma kazdy starosti dost uz tak, a ne jeste se tahat na et sraz...
a kdes prisel na ten seznam hracu? a jeste ti tam chybi Mik... a sou jako jisti?ze urcite na 100% pujdou? |
To jsem jenom vypsal těch pár lidí, co by mohlo jít, páč jsou z Práglu. Ani ti nejsou jistí - neprobírali jsme to, jenom jsem se s nima kdysi bavil o Praze Taky Dilo sem myslel, ze je z Prahy, ale asi ne-e.
Ale jestli vůbec někdo půjde (aspoň 4-5 lidí, tak se rád přidám..)
Pivo to já rád!  |
Nejsu z Práglu a já byl tuhle středu na firemním a budu to léčit ještě o víkendu  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 20:44 Předmět: |
|
|
V České republice jsou pouze 4 města s více jak 100000 obyvateli, proto je nejlogičtější udělat sraz v Plzni...
Edit: ehm, možná 6 měst, občané Olomouce a případně Liberce prominou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ales.cz

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 21:19 Předmět: |
|
|
zdravím ET komunitu, na Regnetu hrají hráči z celé ČR (nepočítám hráče z PL,S,D,I,..) možná,že by se měl zvolit geograf. střed naší republiky a kolem něho najít větší město a no a v něm nějakou příjemnou restauračku a máme to na neutrální půdě ......... jinak mám Transporterka,kam se vlezou Fila,Milhaus,Soniq i Bela Osa,možná i Error,ten je tuším taky z Brna hlavně mě nesmíte poblinkat potahy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
Založen: 21.7.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Úpice(okoli Trutnova:) )
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 13:27 Předmět: |
|
|
a co treba udelat srazek v patek co?ja mam tento tyden mrte zkousek a fakt se do praglu jako nedostanu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 15:22 Předmět: |
|
|
princess cz napsal: | a co treba udelat srazek v patek co?ja mam tento tyden mrte zkousek a fakt se do praglu jako nedostanu  |
v patek uz budu muset byt zas doma, v Ove...vanoce no... spousta uklidu, apod se nemuzu dockat uz...
mozna bude lepsi, nechat to az na rok 2008... prece jenom, tohle bylo docela hodne narychlo a spis sem zkousel, jestli by o to byl zajem  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 15:25 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | princess cz napsal: | a co treba udelat srazek v patek co?ja mam tento tyden mrte zkousek a fakt se do praglu jako nedostanu  |
v patek uz budu muset byt zas doma, v Ove...vanoce no... spousta uklidu, apod se nemuzu dockat uz...
mozna bude lepsi, nechat to az na rok 2008... prece jenom, tohle bylo docela hodne narychlo a spis sem zkousel, jestli by o to byl zajem  |
mno uvidime..ale marny by to treba nebylo mezi vanocema a silvestrem..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 17:28 Předmět: |
|
|
Fajn v úterý v osm večer mám rande s LaCundou D
To sem dopad...
< D
La: Jaký klub navštívíme? )) _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fila.cz
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 17:34 Předmět: |
|
|
ta Praha je sice pěkná,ale trošku z ručky.Co tak třeba BRNO  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 18:00 Předmět: |
|
|
Mik (CZ) napsal: | Fajn v úterý v osm večer mám rande s LaCundou D
To sem dopad...
< D
La: Jaký klub navštívíme? )) |
to si dopad docela dobre kdyby si to rande mel s holkou bylo by to horsi,jen se podivej: platil by si ji ucet,nemohl by ses moc ozrat,pac by te pleskovala a jeste muzes pokukovat po jinych  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|