Obsah fóra et.regnet.cz et.regnet.cz
CZ Regnet ET Omni-Bot Server

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

cheatovani
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
KebiFraja

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2007 18:42    Předmět: Prok!nek Citovat

Podle mě prokinek je jeden z mála lidí co chodí na regnet,kteří to umí.A to že něktěří(téměř všichni) od něj dostávají na prdel neznamená,že by ho měli považovat za cheatera.Mě osobně nevadí ani trochu,páč jak i on mě dává,tak i já občas dávám jeho v souboji 1vs1 a nezdá se mi že by měl chetay.Podle mě i kdzž je to možná cheater takoví lidi existujou.Takovejch jako Prokinek je hodně a těch co si myslí že tihle lidi cheatují je mnohem víc.Můj názor je že neni cheater(soudim i z toho že sem ho často viděl hrávat na ETpro,což by mohl být svým způsobem tréning) a ti co si na něj stěžují a řikají že je cheater maj akorát naděláno a nejradši by mu dali ban!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
doktor
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2007 19:22    Předmět: [/color=green]Pro vsechny Regnetaky[/color] Citovat

Tak jo chlapy kdo nema strach muze se registrovat na www.regnettym.cz aby bylo mozne prihlaseni do 1vs1 pro overeni Vasich schopnosti co se tyce strelby,servery mam osobne pod kontrolou tudis nemuze dojit k tomu aby se pripojil jakykoli nepodstivy hrac(82.208.58.96:27970,27971)vyzvat muzete koho chcete v menu vyzvat nas,zadate info a pockate na potvrzeni protivnikem.K samotnemu sledovani obou souperu je spusten ETTV server(82.208.58.96:27965)kde je vydet snad vse co ET umi Very Happy.ETTV server sleduje klanovy server kde hrajem v nedeli.pondeli,streda od 19.00 takze se kdykoli muzete na nej pripojit a aspon se neco priucit misto toho vaseho neustaleho kdo,kdy,kde,jak a proc.Pri slusne aktivite z vasi strany neni problem zorganizovat nejaky ten turnaj pro zlepseni nalady a zaplneni zbytecneho casu ktereho stravite zde na foru Very Happy

dotazy sem http://et-stats.regnet.cz/forum/viewtopic.php?p=2971#2971

Kdyby ste nahodou chteli vyzvat Rcz1 6v6 psl at vas je nejmene 8 dikes Exclamation
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Tox
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2007 22:11    Předmět: Re: Prok!nek Citovat

KebiFraja napsal:
Podle mě prokinek je jeden z mála lidí co chodí na regnet,kteří to umí.A to že něktěří(téměř všichni) od něj dostávají na prdel neznamená,že by ho měli považovat za cheatera.Mě osobně nevadí ani trochu,páč jak i on mě dává,tak i já občas dávám jeho v souboji 1vs1 a nezdá se mi že by měl chetay.Podle mě i kdzž je to možná cheater takoví lidi existujou.Takovejch jako Prokinek je hodně a těch co si myslí že tihle lidi cheatují je mnohem víc.Můj názor je že neni cheater(soudim i z toho že sem ho často viděl hrávat na ETpro,což by mohl být svým způsobem tréning) a ti co si na něj stěžují a řikají že je cheater maj akorát naděláno a nejradši by mu dali ban!!!

Zajdete si nekdy i na lepsi servery jako jsou parba a ceskoslovensky nebo nektery zahranicni (trebas italsky Cybergames) a tam takovych prokinku bude vic, skill se neustale zlepsuje... Smile
Tox
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2007 22:12    Předmět: Re: [/color=green]Pro vsechny Regnetaky[/color] Citovat

doktor napsal:
Tak jo chlapy kdo nema strach muze se registrovat na www.regnettym.cz aby bylo mozne prihlaseni do 1vs1 pro overeni Vasich schopnosti co se tyce strelby,servery mam osobne pod kontrolou tudis nemuze dojit k tomu aby se pripojil jakykoli nepodstivy hrac(82.208.58.96:27970,27971)vyzvat muzete koho chcete v menu vyzvat nas,zadate info a pockate na potvrzeni protivnikem.K samotnemu sledovani obou souperu je spusten ETTV server(82.208.58.96:27965)kde je vydet snad vse co ET umi Very Happy.ETTV server sleduje klanovy server kde hrajem v nedeli.pondeli,streda od 19.00 takze se kdykoli muzete na nej pripojit a aspon se neco priucit misto toho vaseho neustaleho kdo,kdy,kde,jak a proc.Pri slusne aktivite z vasi strany neni problem zorganizovat nejaky ten turnaj pro zlepseni nalady a zaplneni zbytecneho casu ktereho stravite zde na foru Very Happy

Kdyby ste nahodou chteli vyzvat Rcz1 6v6 psl at vas je nejmene 8 dikes Exclamation

Dobra prace Doku, uz se tesim, konecne se zapoji i hraci z regnetu, vzkutku nevsedni okamziky nas cekaji :]
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2007 01:16    Předmět: Re: [/color=green]Pro vsechny Regnetaky[/color] Citovat

doktor napsal:
Tak jo chlapy kdo nema strach muze se registrovat na www.regnettym.cz aby bylo mozne prihlaseni do 1vs1 pro overeni Vasich schopnosti...

Tak, a teď se ukažte. Doufám, že se registrují hlavně ti, co píšou, jak jde v pohodě Prokínek nebo Mistake ustřílet Razz. Možná bych doplnil, že 1vs1 se hraje pouze za fieldy a musíte mít nainstalované ETPro 3.2.6, které potřebujete i pro sledování ETTV.

Osobně bych velice rád viděl právě souboj titánů, nebo-li údajných cheaterů Mistake vs. Prokínek Wink.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
jecm!nek

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2007 09:52    Předmět: Re: [/color=green]Pro vsechny Regnetaky[/color] Citovat

doktor napsal:

To zni dobre ozve se nekdo?
Drice
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2007 10:09    Předmět: Re: [/color=green]Pro vsechny Regnetaky[/color] Citovat

jecm!nek napsal:
doktor napsal:

To zni dobre ozve se nekdo?

jj já halooooooooooooooooooo Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MILHAUS [CZ]
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2007 11:29    Předmět: jj Citovat

Nafutruju se fazolema a když mi to nepude,tak vás udusím smradem. Wink
Desertstorm
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2007 15:06    Předmět: Citovat

Ja bych to taky zkusil, rozsekat Rcz1 team,1v1 ne, pac si nemuzu jako field davat lekarny,to by byla se mnou ztrata casu. Embarassed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2007 15:32    Předmět: Citovat

Desertstorm napsal:
Ja bych to taky zkusil, rozsekat Rcz1 team,1v1 ne, pac si nemuzu jako field davat lekarny,to by byla se mnou ztrata casu. Embarassed

Rozsekat #Rcz tým se můžete pokusit jen v případě, že se Vás sejde a domluví alespoň 8 dohromady, jak už napsal Doktor. Hraje se 6v6, ale 1-2 hráči musí být v rezervě jako náhradníci pro případ technických problémů. Po registraci všech hráčů na http://www.regnettym.cz/?site=register použijte menu "Vyzvat nás" s uvedením sestavy. Stejnou cestou vyzývejte i na regnettym.cz registrované hráče pro zápasy 1v1. Kdo je již registrovaný si můžete prohlédnout v sekci "Registrovaní uživatelé". Všechny dotazy, včetně toho, kde stáhnout a jak nainstalovat ETPro nebo popřípadě Ventrilo (pro zápasy 6v6 Vám jistě Doktor rád přidělí kanál) dávejte prosím na thread, který Doktor uvedl výše. Na regnettym.cz je také forum, kde se můžete vzájemně domlouvat.
LaCunda
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2007 16:17    Předmět: Citovat

to je od vas sice pekne, ale mohli byste sem hodit i nejaky seznam hracu, co v RCZ jsou...at, kdybych o tom nahodou uazoval, vim na koho se obratit a s kym neztracet cas...
no 1vs1, co si pamatuju, jak jeste doktor a dalsi rcz lidi chodili i mezi nas obycejne, tak to bejvavao jakztakz vyrovnane, ale ted nejak uz nemam zajem honit si ego a zkouset neco takoveho... nebo naopak to svoje ego jeste vic prohlubovat Wink
ale 6na6 bych si i zkusil, jenze mam ten pocit, ze jak se tu objevi ten seznam lidi, tak uz mi nezbyde nikdo s kym bych si to rad zkusil... Sad
"Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe"
Desertstorm
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2007 16:21    Předmět: Citovat

kecas Shocked
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
doktor
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2007 16:59    Předmět: Citovat

LaCunda napsal:
to je od vas sice pekne, ale mohli byste sem hodit i nejaky seznam hracu, co v RCZ jsou...at Sad

http://www.regnettym.cz/?site=members
Mik (CZ)
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2007 17:36    Předmět: Citovat

LaCunda napsal:
to je od vas sice pekne, ale mohli byste sem hodit i nejaky seznam hracu, co v RCZ jsou...at, kdybych o tom nahodou uazoval, vim na koho se obratit a s kym neztracet cas...
no 1vs1, co si pamatuju, jak jeste doktor a dalsi rcz lidi chodili i mezi nas obycejne, tak to bejvavao jakztakz vyrovnane, ale ted nejak uz nemam zajem honit si ego a zkouset neco takoveho... nebo naopak to svoje ego jeste vic prohlubovat Wink
ale 6na6 bych si i zkusil, jenze mam ten pocit, ze jak se tu objevi ten seznam lidi, tak uz mi nezbyde nikdo s kym bych si to rad zkusil... Sad

Stačí nebejt línej a na ten web se mrknout;o)
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2007 18:38    Předmět: Citovat

Jen taková malá poznámka k registraci na regnettym.cz:

Jedna z položek registrace je sexuality. Tato položka znamená Vaši sexuální orientaci, nikoliv Vaše pohlaví. Ono to není pro hraní ET nijak důležité, spíš úsměvné, ale stává se docela často (a stalo se to i mě Laughing), že heterosexuální jedinci přehlédnou doslovný význam téhle položky a mylně ostatní informují o své náklonnosti ke stejnému pohlaví.
Položky jako datum narození nebo reálné jméno pochopitelně můžete vynechat.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Další
Strana 9 z 11

Přejdi na: