Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Moncicak
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 20:13 Předmět: |
|
|
42 FPS mam kdyz se dari:))...ne vazne ja mam takovyho shit kompa, ze to je des  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 20:53 Předmět: |
|
|
Bohužel je ET velmi špatně optimalizováno, běží na stařičkém Quake III enginu. Ani tak moc nezáleží na výkonu grafické karty, současné karty od roku 2002 už nemají sebemenší problém s OpenGL, ale na výkonu procesoru a hlavně průchodnosti pamětí. Proto je taky s podivem, že videokarty zvládající TES:Oblivion na 70FPS s 4096x4096 texturami v rozlišení 1920x1200 mají problém na některých mapách plynule udržet 125FPS v 1280x1024. Přepnutí na 16ti bitové textury nemá žádný vliv na výkon, jen je to hnusnější, zapnutí FA8x a AA16x taky s výkonem nehne, jen to trochu lépe vypadá, ale občasnému zakolísání FPS nezabrání vůbec nic. Snad jen nejvýkonnější Intely, Corsair paměti a to vše na Mainboardu za 6k ...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: so listopad 10, 2007 10:35 Předmět: |
|
|
to bela:
tak posledni msg sem moc nerozumel...
ty ses v quataru, jo?se mas...pracovne, nebo na dovce...? hele, ja sem z Makarske taky hral s pingem 300, tak se toho neboj  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: so listopad 10, 2007 12:55 Předmět: |
|
|
2 La:
Já se toho vůbec nebojím, nedá se to totiž hrát. Jehlou píchnu skoromrtvýho a jestli jsem se trefil se dozvím až za sekundu. Časovaný granáty musím pouštět o sekundu dříve, jinak mě bouchnou před ksichtem. V souboji 1 na 1 zaběhnu za roh přebít a ejhle, headshot a protivník leží na zemi i přesto, že už jsem za rohem! Nebo naopak až za rohem dostanu kulku a tam se skácím, pěkně schovaný. Někdy se ocitám v limbu a nevím proč, hledám v konzoli, kdo mě vůbec zabil, ani žádný zvuk to nevydá. Když se ke mě někdo přiblíží na krok, dostane lagy jako hrom - ale já se úplně zatavím, můžu se jen otáčet, hýbat ne. Běžím, skočím na nějakou plošinku, držím už jen vpřed pro pokračování, ale co to? Z ničeho nic se ocitám dole pod plošinkou. Hraju coverta na Supply za Allies a jdu vyhodit Command Post Axis - vběhnu předními dveřmi, ještě v nich zahazuji satchel a bežím ven zadními dveřmi. Venku okamžitě aktivuji satchel, Command Post zničen, ale ouha: #Rcz'BelaOsa embraced his own satchel explosion! Zábava je taky s lékárnama - weaponbank 6, attack, ozve se zvuk vyhozené lékárny a lékárna sama vypadne za téměř vteřinu, úplně k popukání. Všichni mě připadají jako cheateři s wallhackama, protože začínají střílet více než sekundu předtím, než já je mohu zahlédnout.
Navíc to poslední týden tak laguje, že na českých serverech trpím nejen syndromem netrefitelnosti, ale občas jsem i neviditelný, jak si to tam warpuju mapou . Jdu radši hrát BGII .
P.S.: Píše se Qatar, ne Quatar a jsem tu pracovně, za ty prachy znám hezčí místa na Zemi . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hobit Level3

|
Zaslal: so listopad 10, 2007 15:10 Předmět: |
|
|
doufam ze sis exportoval postavu z BG1 vcetne zlatych kalhot. ;o) _________________ "Anton na hrad" ;o) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: so listopad 10, 2007 18:24 Předmět: |
|
|
2 Hobit:
Bohužel ne, pěkně jsem BG II:SOA rozjel hardcore se slabou postavou paladina. BG I jsem, abych pravdu řekl, nikdy nehrál. Alespoň si po Oblivionu, kde mám naskillovanýho Battlemage na levelu 36 zahraju něco kapánek těžšího. Řeknu Ti, BG II je hra her, to se snad nikdy neomrzí, stejně jako Diablo 2!
Co se lamometru pro engy týče, ten se ve hře nevyskytuje. Vývojáři asi už tenkrát tušili, že engové budou tak vzácný druh, že je bude nutno chránit a nezahlcovat informacemi poskytnutými lamometrem . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moncicak
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 23:09 Předmět: |
|
|
momentálně hraju taky diablo 2! a k et se moc endostavam uz, pac to diablo,kdyz te chytne,tak nejde nic - jist,spat,mocit, proste nic ...hraju to uz asi po 150 za vsechny postavy a ted jsem na 82.lvl za Druida  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 09:51 Předmět: |
|
|
sranda...taky sem ted asi tri tydny z5 rozjel diablo... a k et uz se taky moc nedostavam... vlastne sme se cela banda k D2 vratili, pac na antiku resetli ledder..., tak sme tam na hardcore nejvetsi borci  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 10:40 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | sranda...taky sem ted asi tri tydny z5 rozjel diablo... a k et uz se taky moc nedostavam... vlastne sme se cela banda k D2 vratili, pac na antiku resetli ledder..., tak sme tam na hardcore nejvetsi borci  |
a hrajete D2 LoD nebo obyc D2? _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moncicak
|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 16:53 Předmět: |
|
|
samozrejme datadisk |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 17:53 Předmět: |
|
|
to snad srvry na netu bez datadisku ani nejsou, ne?  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moncicak
|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 20:05 Předmět: |
|
|
ale jsou, ale me to ebz toho teda moc nebavi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 23:43 Předmět: |
|
|
Moncicak napsal: | ale jsou, ale me to ebz toho teda moc nebavi |
jasna vec  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: po listopad 12, 2007 09:41 Předmět: |
|
|
tak to uz si ani nedokazu predstavit...sem to snad bez toho vubec nehral...
s jakym patchem to hrajes? _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: po listopad 12, 2007 14:37 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | tak to uz si ani nedokazu predstavit...sem to snad bez toho vubec nehral...
s jakym patchem to hrajes? |
Lol já jsem ve skříni vyhrabal starý HP noťas se 14" a co na to? Tak jsem tam nainstaloval z nudy D2 LOD
Patch používam 1.10, jedenáctka mi po instalování hru zkravne
že jsme se na to všici nějak dali? Teď kempím akorát všech pět bossů abych si doplnil sety ) _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|