Obsah fóra et.regnet.cz et.regnet.cz
CZ Regnet ET Omni-Bot Server

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

.....
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2007 17:27    Předmět: Citovat

Kde jsi, Dilo, viděl dva PBGuidy naráz? Já so všiml jen docela časté změny ETProGuidu. Ten se mění docela často a netuším, čím to je, ale změní se jistě po každé instalaci ET. Na změnu PBGuidu musíš vyměnit minimálně hard disk a změnit MAC adresu. Změna MACu je přitom docela snadná.

2 Tox:
Ne, nevím o ničem, o čem bych nevěděl, proč se ptáš? Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Moncicak

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2007 18:48    Předmět: Citovat

tak ta poznamka druha me pobavila Razz ...jednou ybch chtel, abych byl ajko ty taky...abych vsechno vedel Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tox
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2007 21:43    Předmět: Citovat

Moncicak napsal:
tak ta poznamka druha me pobavila Razz ...jednou ybch chtel, abych byl ajko ty taky...abych vsechno vedel Razz

Bela je urcite knihomol Cool
Moncicak

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2007 21:58    Předmět: Citovat

Julca ja som skor praktik Razz
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2007 04:01    Předmět: Citovat

2 Moncicak:
Blá blá blablá, bla blablábla blablablá Laughing. Blabla blábla - http://www.blablablablabla.bla - bla blábla. Shocked

2 Tox:
Blá! Razz

Omlouvám se za offtopic.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Diloph
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2007 08:02    Předmět: Citovat

BELA OSA napsal:
Kde jsi, Dilo, viděl dva PBGuidy naráz?

Já? Nikde, jen pečlivě čtu co Als napsal a shodou okolností jsem byl u toho, když dotyčného Als prověřoval Smile Naráz to asi nepůjde, ale kdyby se to střídalo během hry tak to už je zajímací..
Prokinek
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2007 15:14    Předmět: Zdarec lumici Citovat

Jestě že ten mistake chodi na regnet. Aspon se tady nerozebirá mé já.
Ale můžu Vás uklidnit mistake fakt nemá potřebu cheatovat a na regnetu už vubec ne.........pls alsiku nedavej mu ban za to že je dobrej

Znam ho osobne a 3 měsíce jsem s nim hral, takže znam celkem dobře jeho kvality i slabiny.

a s těma guidama je možný že ma v kompu 2 disky, 1 disk systemy Wxp, druhej Vista ci linux? stejnej cfg ???? to by se mohlo vysvetlit

Mistake je lamka vcera jsem si ho pekne povodil Very Happy Cool
Desertstorm
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2007 17:38    Předmět: Citovat

OK, beru Proki.jen nevim, kdyz je Mistake lamka, co jsem potom ja Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2007 18:02    Předmět: Citovat

Dva PBGuidy mohou mít i mnohem prozaičtější důvody: co takhle dva počítače nebo dvě síťové karty v počítači + 2 instalace ET? Nevím, zda jsou obě IP na Guidech totožné, ale nemohlo by opravdu jít o dva různé hráče? A že by je mohl přepínat během hry bez disconnectu je značně nepravděpodobné. Leda, že by byl Mistake profihákovač Laughing.
Moncicak

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2007 21:22    Předmět: Citovat

tak to vidite...stejne se tu resej blbosti....zjistili jsme, ze je to lamka, tak to muzem uzavrit, hehe Razz
MILHAUS [CZ]
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 05:55    Předmět: Re: Zdarec lumici Citovat

Prokinek napsal:
Jestě že ten mistake chodi na regnet. Aspon se tady nerozebirá mé já.
Ale můžu Vás uklidnit mistake fakt nemá potřebu cheatovat a na regnetu už vubec ne.........pls alsiku nedavej mu ban za to že je dobrej

Znam ho osobne a 3 měsíce jsem s nim hral, takže znam celkem dobře jeho kvality i slabiny.

a s těma guidama je možný že ma v kompu 2 disky, 1 disk systemy Wxp, druhej Vista ci linux? stejnej cfg ???? to by se mohlo vysvetlit

Mistake je lamka vcera jsem si ho pekne povodil Very Happy Cool

Dlouho sem se držel stranou,ale na tohle musím reagovat.
Jestli je tento Jouda lamka,tak já su superextramegalamka,která hraje et s vypnutým PC.Jinak si to vysvětlit nedovedu. Laughing Laughing Laughing
doktor
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 16:57    Předmět: Upřesnění Citovat

BELA OSA napsal:
Dva PBGuidy mohou mít i mnohem prozaičtější důvody: co takhle dva počítače nebo dvě síťové karty v počítači + 2 instalace ET? Nevím, zda jsou obě IP na Guidech totožné, ale nemohlo by opravdu jít o dva různé hráče? A že by je mohl přepínat během hry bez disconnectu je značně nepravděpodobné. Leda, že by byl Mistake profihákovač Laughing.

Hra ET je volne dostupna tudis nema Cdkey,Guids se vytvari z CDkey a pri kazde instalaci ET si hra sama cdkey generuje a to az v te chvili co se pripojite na server a PB si zanese do nastaveni vse o PC atd. tudis je pokazde jiny !!a duvod zmeny Guids za behu snadna odpoved: prepnuti prifilu !!
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 17:36    Předmět: Citovat

Snadná odpověď? Hmm, řekl bych, že změnit profil po připojení na server nejde. V menu se neobjeví Profiles a cl_profile je read only. Navíc pro všechny profily na jedné instalaci ET by jsi měl mít jeden PBGuid, protože hardware ani MAC adresa se nemění.
Taky netuším, proč by měl být po každém připojení na server jiný PBGuid Shocked. ETKey se nemaže, HW se nemění, tak proč by tomu tak mělo být?
Z vlastní zkušenosti vím, že PB na HW poněkud kašle, dokud nesmažeš ETKey nebo nezměníš MAC adresu síťové karty. Překopíroval jsem si ETKey na notebook a teď mají oba počítače stejný PBGuid. Přitom na úplně jiném železe.
Max_Cz

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 23:44    Předmět: Citovat

Diloph napsal:
Als napsal:
Trochu jsem se na to podival. Hrac s nickem ___ ma i nick mistakE. Behem hry pouziva dva pb guidy a nejdou mu udelat pb screenshoty, resp. vraci se cerny obrazek a to skoro okamzite. Tohle rozhodne neni normalni chovani a vzhledem k tomu co predvadi je to znacne podezrele. Nicmene ve spectu to az tak nevypada, ale mozna pouziva kvalitniho aimbota. Zatim pocitam s banem, ale jeste se k tomu mezete vyjadrit Smile

To, že mu nejdou dělat PBss a jiným ano ukazuje prostě na nějakou... černotu Cool

Je sice pekny jak to tady vsichni opovidavate ale me docela staci co napsal Als a dalsi to je pro me presvedcivi dost a hlavne sem stim typem uz parkrat hral a stat.100/20 sou me dost podezreli
ja si myslim ze to je, člověk, kterej et možná opravdu umí a jen si chodi na regnet dokazat jakej je machr a kdyz uz ho tady nikdo nezna tak proc se u toho jeste trosku nepobavit nejakym vylepsenim?"
Diloph
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2007 15:50    Předmět: Citovat

Max_Cz napsal:
Diloph napsal:
Als napsal:
Trochu jsem se na to podival. Hrac s nickem ___ ma i nick mistakE. Behem hry pouziva dva pb guidy a nejdou mu udelat pb screenshoty, resp. vraci se cerny obrazek a to skoro okamzite. Tohle rozhodne neni normalni chovani a vzhledem k tomu co predvadi je to znacne podezrele. Nicmene ve spectu to az tak nevypada, ale mozna pouziva kvalitniho aimbota. Zatim pocitam s banem, ale jeste se k tomu mezete vyjadrit Smile

To, že mu nejdou dělat PBss a jiným ano ukazuje prostě na nějakou... černotu Cool

Je sice pekny jak to tady vsichni opovidavate ale me docela staci co napsal Als a dalsi to je pro me presvedcivi dost a hlavne sem stim typem uz parkrat hral a stat.100/20 sou me dost podezreli
ja si myslim ze to je, člověk, kterej et možná opravdu umí a jen si chodi na regnet dokazat jakej je machr a kdyz uz ho tady nikdo nezna tak proc se u toho jeste trosku nepobavit nejakym vylepsenim?"

Tak s tím souhlasím Smile Připadá mi to ouplně normální, já mám taky dva počítače, shodou okolností s GF8800, na každém mám samo jinou instalaci ET, pro jistotu na každým dvě síťovky, dva operační systémy.. a šest myší.. Smile Díky tomu zůstávám zcela neodhalen Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 4 z 5

Přejdi na: