Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 17:27 Předmět: |
|
|
Kde jsi, Dilo, viděl dva PBGuidy naráz? Já so všiml jen docela časté změny ETProGuidu. Ten se mění docela často a netuším, čím to je, ale změní se jistě po každé instalaci ET. Na změnu PBGuidu musíš vyměnit minimálně hard disk a změnit MAC adresu. Změna MACu je přitom docela snadná.
2 Tox:
Ne, nevím o ničem, o čem bych nevěděl, proč se ptáš?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moncicak
|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 18:48 Předmět: |
|
|
tak ta poznamka druha me pobavila ...jednou ybch chtel, abych byl ajko ty taky...abych vsechno vedel  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 21:43 Předmět: |
|
|
Moncicak napsal: | tak ta poznamka druha me pobavila ...jednou ybch chtel, abych byl ajko ty taky...abych vsechno vedel  |
Bela je urcite knihomol  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moncicak
|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 21:58 Předmět: |
|
|
Julca ja som skor praktik  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: po říjen 29, 2007 04:01 Předmět: |
|
|
2 Moncicak:
Blá blá blablá, bla blablábla blablablá . Blabla blábla - http://www.blablablablabla.bla - bla blábla.
2 Tox:
Blá!
Omlouvám se za offtopic. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: po říjen 29, 2007 08:02 Předmět: |
|
|
BELA OSA napsal: | Kde jsi, Dilo, viděl dva PBGuidy naráz? |
Já? Nikde, jen pečlivě čtu co Als napsal a shodou okolností jsem byl u toho, když dotyčného Als prověřoval Naráz to asi nepůjde, ale kdyby se to střídalo během hry tak to už je zajímací.. _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: po říjen 29, 2007 15:14 Předmět: Zdarec lumici |
|
|
Jestě že ten mistake chodi na regnet. Aspon se tady nerozebirá mé já.
Ale můžu Vás uklidnit mistake fakt nemá potřebu cheatovat a na regnetu už vubec ne.........pls alsiku nedavej mu ban za to že je dobrej
Znam ho osobne a 3 měsíce jsem s nim hral, takže znam celkem dobře jeho kvality i slabiny.
a s těma guidama je možný že ma v kompu 2 disky, 1 disk systemy Wxp, druhej Vista ci linux? stejnej cfg ???? to by se mohlo vysvetlit
Mistake je lamka vcera jsem si ho pekne povodil  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: po říjen 29, 2007 17:38 Předmět: |
|
|
OK, beru Proki.jen nevim, kdyz je Mistake lamka, co jsem potom ja  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: po říjen 29, 2007 18:02 Předmět: |
|
|
Dva PBGuidy mohou mít i mnohem prozaičtější důvody: co takhle dva počítače nebo dvě síťové karty v počítači + 2 instalace ET? Nevím, zda jsou obě IP na Guidech totožné, ale nemohlo by opravdu jít o dva různé hráče? A že by je mohl přepínat během hry bez disconnectu je značně nepravděpodobné. Leda, že by byl Mistake profihákovač . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moncicak
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 21:22 Předmět: |
|
|
tak to vidite...stejne se tu resej blbosti....zjistili jsme, ze je to lamka, tak to muzem uzavrit, hehe  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: út říjen 30, 2007 05:55 Předmět: Re: Zdarec lumici |
|
|
Prokinek napsal: | Jestě že ten mistake chodi na regnet. Aspon se tady nerozebirá mé já.
Ale můžu Vás uklidnit mistake fakt nemá potřebu cheatovat a na regnetu už vubec ne.........pls alsiku nedavej mu ban za to že je dobrej
Znam ho osobne a 3 měsíce jsem s nim hral, takže znam celkem dobře jeho kvality i slabiny.
a s těma guidama je možný že ma v kompu 2 disky, 1 disk systemy Wxp, druhej Vista ci linux? stejnej cfg ???? to by se mohlo vysvetlit
Mistake je lamka vcera jsem si ho pekne povodil  |
Dlouho sem se držel stranou,ale na tohle musím reagovat.
Jestli je tento Jouda lamka,tak já su superextramegalamka,která hraje et s vypnutým PC.Jinak si to vysvětlit nedovedu.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
doktor Level4

|
Zaslal: út říjen 30, 2007 16:57 Předmět: Upřesnění |
|
|
BELA OSA napsal: | Dva PBGuidy mohou mít i mnohem prozaičtější důvody: co takhle dva počítače nebo dvě síťové karty v počítači + 2 instalace ET? Nevím, zda jsou obě IP na Guidech totožné, ale nemohlo by opravdu jít o dva různé hráče? A že by je mohl přepínat během hry bez disconnectu je značně nepravděpodobné. Leda, že by byl Mistake profihákovač . |
Hra ET je volne dostupna tudis nema Cdkey,Guids se vytvari z CDkey a pri kazde instalaci ET si hra sama cdkey generuje a to az v te chvili co se pripojite na server a PB si zanese do nastaveni vse o PC atd. tudis je pokazde jiny !!a duvod zmeny Guids za behu snadna odpoved: prepnuti prifilu !! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: út říjen 30, 2007 17:36 Předmět: |
|
|
Snadná odpověď? Hmm, řekl bych, že změnit profil po připojení na server nejde. V menu se neobjeví Profiles a cl_profile je read only. Navíc pro všechny profily na jedné instalaci ET by jsi měl mít jeden PBGuid, protože hardware ani MAC adresa se nemění.
Taky netuším, proč by měl být po každém připojení na server jiný PBGuid . ETKey se nemaže, HW se nemění, tak proč by tomu tak mělo být?
Z vlastní zkušenosti vím, že PB na HW poněkud kašle, dokud nesmažeš ETKey nebo nezměníš MAC adresu síťové karty. Překopíroval jsem si ETKey na notebook a teď mají oba počítače stejný PBGuid. Přitom na úplně jiném železe. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Max_Cz
|
Zaslal: út říjen 30, 2007 23:44 Předmět: |
|
|
Diloph napsal: | Als napsal: | Trochu jsem se na to podival. Hrac s nickem ___ ma i nick mistakE. Behem hry pouziva dva pb guidy a nejdou mu udelat pb screenshoty, resp. vraci se cerny obrazek a to skoro okamzite. Tohle rozhodne neni normalni chovani a vzhledem k tomu co predvadi je to znacne podezrele. Nicmene ve spectu to az tak nevypada, ale mozna pouziva kvalitniho aimbota. Zatim pocitam s banem, ale jeste se k tomu mezete vyjadrit  |
To, že mu nejdou dělat PBss a jiným ano ukazuje prostě na nějakou... černotu  |
Je sice pekny jak to tady vsichni opovidavate ale me docela staci co napsal Als a dalsi to je pro me presvedcivi dost a hlavne sem stim typem uz parkrat hral a stat.100/20 sou me dost podezreli
ja si myslim ze to je, člověk, kterej et možná opravdu umí a jen si chodi na regnet dokazat jakej je machr a kdyz uz ho tady nikdo nezna tak proc se u toho jeste trosku nepobavit nejakym vylepsenim?" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: st říjen 31, 2007 15:50 Předmět: |
|
|
Max_Cz napsal: | Diloph napsal: | Als napsal: | Trochu jsem se na to podival. Hrac s nickem ___ ma i nick mistakE. Behem hry pouziva dva pb guidy a nejdou mu udelat pb screenshoty, resp. vraci se cerny obrazek a to skoro okamzite. Tohle rozhodne neni normalni chovani a vzhledem k tomu co predvadi je to znacne podezrele. Nicmene ve spectu to az tak nevypada, ale mozna pouziva kvalitniho aimbota. Zatim pocitam s banem, ale jeste se k tomu mezete vyjadrit  |
To, že mu nejdou dělat PBss a jiným ano ukazuje prostě na nějakou... černotu  |
Je sice pekny jak to tady vsichni opovidavate ale me docela staci co napsal Als a dalsi to je pro me presvedcivi dost a hlavne sem stim typem uz parkrat hral a stat.100/20 sou me dost podezreli
ja si myslim ze to je, člověk, kterej et možná opravdu umí a jen si chodi na regnet dokazat jakej je machr a kdyz uz ho tady nikdo nezna tak proc se u toho jeste trosku nepobavit nejakym vylepsenim?" |
Tak s tím souhlasím Připadá mi to ouplně normální, já mám taky dva počítače, shodou okolností s GF8800, na každém mám samo jinou instalaci ET, pro jistotu na každým dvě síťovky, dva operační systémy.. a šest myší.. Díky tomu zůstávám zcela neodhalen  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|