Obsah fóra et.regnet.cz et.regnet.cz
CZ Regnet ET Omni-Bot Server

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Co se to děje s regnetem.... ??!!
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Diloph
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2007 15:09    Předmět: Citovat

Mik (CZ) napsal:
Dodge Ram napsal:
no pánové (a dámy případně) já jsem rezignoval, nemám na to nervy a nestojí to za to vést tuto a podobné diskuze

tímto končím své účinkování v dotazech a připomínkách, dále se budu vyskytovat pouze v pokecu

co se týče serveru, stavím se do pozice obyčejného hráče, tzn. "výhod" svého lvl. admina nebudu využívat (a myslete si o tom co chcete, pač je mi to šumák), regnet není jediný server a než se nervovat či nasírat, je jednodušší udělat logoff a píchnout se jinam (což už sem začal využívat, zvláštně když se začne shufflovat apod.)

howgh

O slově výhody by se ve tvém příspěvku dalo polemizovat..

jako zástupce mimozemské rasy musím protestovat proti oslovení pánové a dámy, my MZ se cítíme býti tímto diskriminováni...
Mr.Unknow

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 19:00    Předmět: Citovat

Mno.Abych to řekl takhle.Co se týče vašeho proslulýho regnetáckýho SK,řekl bych že jediný řešení je povolit SK only light weapon.Nechodim kolem horký kaše.SK se tam stejně dělá pořád a jestli se vo tom má celou existenci regnetu diskutovat(když to k ničemu nevede) a nebo jestli to nemá bejt povolený.Regnet kdysi býval v pohodě.Každopádně už není.Je to špatnými hráči kteří akorát nadávají na SK atd...,a neméně taky jistými admini,který ten sk dělají taky a když se na to upozorní,bud dělají že neslyší a nebo se do krve hádají že to SK nebyl.Na regnetu se nedá hrát.Proto tam sem málokdy.Divim se všem kdo tam ještě chodí hrát včetně mýho tatky Desertstorma.Divim se mu,ale asi má k regnetu řekněme jistý vztah,ale jinak by tam taky podle mě nechodil.Řešení pro vás je podle mě teda povolit Sk only light weapon a nebo si dál vesele řešit SK!
Mimochodem tenhle nick na foru je jenom tak. Jinak sem !!!KEBI!!! Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LaCunda
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2007 01:11    Předmět: Citovat

Mr.Unknow napsal:
Mno.Abych to řekl takhle.Co se týče vašeho proslulýho regnetáckýho SK,řekl bych že jediný řešení je povolit SK only light weapon.Nechodim kolem horký kaše.SK se tam stejně dělá pořád a jestli se vo tom má celou existenci regnetu diskutovat(když to k ničemu nevede) a nebo jestli to nemá bejt povolený.Regnet kdysi býval v pohodě.Každopádně už není.Je to špatnými hráči kteří akorát nadávají na SK atd...,a neméně taky jistými admini,který ten sk dělají taky a když se na to upozorní,bud dělají že neslyší a nebo se do krve hádají že to SK nebyl.Na regnetu se nedá hrát.Proto tam sem málokdy.Divim se všem kdo tam ještě chodí hrát včetně mýho tatky Desertstorma.Divim se mu,ale asi má k regnetu řekněme jistý vztah,ale jinak by tam taky podle mě nechodil.Řešení pro vás je podle mě teda povolit Sk only light weapon a nebo si dál vesele řešit SK!
Mimochodem tenhle nick na foru je jenom tak. Jinak sem !!!KEBI!!! Smile

tvoje "řešení" bohuzel nic nevyresi... si to predstav-dame na tebe a povolime SK only light weapons...tak se teda na samopaly u spawnu nebude brat zretel, nicmene, ti co hlavne delaji SK, tedy arty a panzy to budou delat pporad taky.-..tohle reseni se mi zda je trosku alibisticke a asi by to vice vyhovovalo tobe, protoze s hw nehrajes... ze nejaky admin netresta? - nevidime vsechno, ozyvejte se a bonzujte...ze to dela nejaky admin?nejspis jenom probihal a ty jsi mu zrovna vbeh do cesty...
"Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe"
STANIC

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 13:48    Předmět: Citovat

Dneska hraju a nákej buzerant co si říká Phenix mě absolutně bezdůvodně vyhodí? jak je tohle možný. nikdy se mi to tady nestalo. Zajímalo by mě co je to za sráče.
LaCunda
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 14:02    Předmět: Citovat

to stanic:
jakoze ti dal kick, nebo dal vote on kick ... ? protoze ten nick sice znam, nicmene sem ho uz dlouho na regnetu nevidel...a myslim, ze snad prava na kick ani nema...
"Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe"
STANIC

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 14:32    Předmět: Citovat

No nejsem si jistej, protože se tam dneska hlasuje každý 2 minuty, ale myslim že mě dal rovnou kick protože mě to hned vyhodilo.
Drice
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 14:35    Předmět: Citovat

2 Stanic koukni se co ma za lv ????
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
LaCunda
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2007 21:13    Předmět: Citovat

to stanic: no tak te musel kicknout pres vote, dneska sem na nej koukal a nema zadny lvl... navic sem mu dal dokonce 2 warny za neustale votovani... to si nepamatuju, ze by se mi nekdy stalo, ze po prvnim warnu za vecny votovoani bych musel o minutu pozdeji dat ten warn znova, stejnemu clovekovi a za stejnou vec... Very Happy
Diloph
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2007 15:41    Předmět: Citovat

taky si myslím, že to šlo přez vote.. docela smutný Sad
Mik (CZ)
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2007 16:18    Předmět: Citovat

Diloph napsal:

Smutnější ovšem je, že to musí projít minimálně 50%+ od všech hráčů přítomných na serveru.
Takže milý, Staniku, buď si neudělal dobrý dojem a nebo je většina lidí na regnetu dost škodolibá.
LaCunda
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2007 20:54    Předmět: Citovat

spis si myslim, podle te sestavy, co tam hrala, to byla spise skodolibost...protoze to byli hraci typu prave pheonixe (nedal jsi mu, stanic, nahodou vote na mute, nebo tak?napada me, ze to mohla byt jeho reakce prave na tohle) a byl tam jeden novej, co se tedka ukazal na serveru...

btw toho bych nejak potreboval proverit, jestli necheatuje... (uz zase Twisted Evil ) a nebo to ma jenom "dobre" nastavene... Wink jeho nick je plny nejakych znaku slova "By" ...

zpet ke stanicovi, kazdopadne si nemyslim, zeby udelal spatny dojem, ale byli tam opravdu skodolibi hraci, kteri stanice jako hrace nejspis ani neznaji...
STANIC

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2007 08:38    Předmět: Citovat

Vote na mute nikdy nedavam. Kdyz dam vote tak maximalne na shuffle. A spatnej dojem sem tam rozhodne neudelal.
Diloph
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2007 10:35    Předmět: Citovat

Mik (CZ) napsal:
Diloph napsal:

Smutnější ovšem je, že to musí projít minimálně 50%+ od všech hráčů přítomných na serveru.
Takže milý, Staniku, buď si neudělal dobrý dojem a nebo je většina lidí na regnetu dost škodolibá.

spousta lidí si plete "join to FT" s votěním, spousta lidí si ani nečte co se tam vlastně píše a mačkaj prostě F1 jen aby je tam ten OŠKLIVÝ žlutý nápis neotravoval Smile
Prokinek
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2007 15:55    Předmět: Citovat

nevyhrozuj stejně přijdes Very Happy Shocked Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

Přejdi na: