|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ICIS
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 16:28 Předmět: |
|
|
sazim na mistika.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Max_Cz
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 09:44 Předmět: |
|
|
JJ sazis dobře abych to tady vyjasnil ... = mistake ted hraje za procnespim uz ho tady lidi jednou resili ve foru "cheatovani"reagoval sem stejnym zbusobem jako ty ze to je cheater ale byl sem odservirovan od Beli ze neni a at neprudim ze je jen dobrej ale skore 97/5(sapikem) je trosku divny nechci nekoho obvinovat jen sem na vazkach co si o tomhle mam myslet:
1)mel presnost okolo 50% a vic
2)kdyz sem na nej koukal mel kazdyho i z ty nejtezsi pozice na 3-4rany
3)pocet headshotu a skilu na mapu byl standartne okolo 100kilu a 200 headshotu(a schvalne se nekdy podivejte jakym stylem ty headshoty sazy)
Mistake tvrdi ze hraje 4 roky takze je mozny ze je proste jen tak dobrej
no ale nebudu rejpat tady jsou jeho statistiky z regnetu abyste si udelali obrazek(komplet:http://etstats.regnet.cz/player.php?server=default&id=774)
Time 18h 50m
Kills 3510
Deaths 771
Kill Ratio 4.55
Max Killing Streak 34
Mistake a jeho nicky: ..!.., ....., ..o.. , .._.., 2fast, MasMeRad, MasMeRad?, nic, nicota, noname, omnibottarget, ManHunter, ___, .!.., procnespim, spinaspinava, __!__, __o__
Naposledy upravil Max_Cz dne čt říjen 25, 2007 08:49, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: st říjen 24, 2007 12:10 Předmět: Hou |
|
|
No já si osobně myslim ze může být kdo chce jak dobrej ale toto je přehnané. Ale jestli umi takhle hrát tak to beru nevim jak se to da poznat jestli je nebo neni cheater ale osobne si myslim že toto je moc a hrál jsem na jinych servrech a nikde jsem tak přesneho a dobrého hrače nepotkal Jinak jak psal max ty headshoty atd... troche divne. A ještě by mě zajimalo proč ho na konci každé mapy vyhodil punkbucher. A při každém startu mapy se musel znovu připojovat? Muže mi někdo řict proč to někomu tak dělá???  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: st říjen 24, 2007 13:39 Předmět: Re: Hou |
|
|
Colony Lisak napsal: | No já si osobně myslim ze může být kdo chce jak dobrej ale toto je přehnané. Ale jestli umi takhle hrát tak to beru nevim jak se to da poznat jestli je nebo neni cheater ale osobne si myslim že toto je moc a hrál jsem na jinych servrech a nikde jsem tak přesneho a dobrého hrače nepotkal Jinak jak psal max ty headshoty atd... troche divne. A ještě by mě zajimalo proč ho na konci každé mapy vyhodil punkbucher. A při každém startu mapy se musel znovu připojovat? Muže mi někdo řict proč to někomu tak dělá???  |
Napiš si, co PB psal, jestli to nebylo za nějaké knihovny nebo podobně...
Jo a taky by mě zajímal jeho ping. Poslední dobou je v módě nesmrtelnost s upraveným pingem kolem 98... _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: st říjen 24, 2007 15:08 Předmět: Re: Hou |
|
|
Nevim, ceho chce na regnetu dosahnout, at si jde nekam, kde to jeho skillu odpovida  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
doktor Level4

|
Zaslal: st říjen 24, 2007 17:39 Předmět: Hmm |
|
|
Sam si byl dukazem ze te PB vzdy kick na konci mapy duvod :spatne nastaveni cfg,Proc chodi na regnet? ptz nikde jinde se nenajde tak velky pocet hracu co maji cl_maxpackets 30-40 chapu novacky ale ti kteri hrajou dele a to jeste stamgasti omg skus je trefit ,proto si myslim ze jeho duvod je zlepseni skillu na tehle packets ,ptz se i jinde muzete setkat s takto upravenym cfg.Jo a coment upraveny ping ?omg abys upravil ping coz bych chapal do vyssich hodnot(kdo by to menil kdyz ma stalich 50 !!)musel by jit s cl_maxpackets pod 30 ale tim mu klesne hodnota FPS protoze server nestaci prenaset informace v dane hodnote tudis by se tim sam o skill okradal a skuseny hrac nebo aspon chapajici o cem toto nastaveni je by jiste do takovych hodnot asi nesel a jestli jo tak to neni hrac ale nejaky expert co nevi o co go.Neznam nastaveni serveru ale myslim si ze packets pod 30 PB asi nepobere tudis 0min unknow reason a nasleduje kick !! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: st říjen 24, 2007 19:05 Předmět: |
|
|
Na Regnetu byl Alsíkem po mé žádosti zvednut minimální limit cl_maxpackets na 25, předtím byl 15. Důvodem tak nízkého nastavení bylo, aby si zde mohli zahrát i hráči s modemovým nebo jinak špatným připojením. Protože jsem si však všiml pár hajzlíků, co toho začali zneužívat (nebojte se, nenapíšu tady Vaše nicky, ale dobře si Vás všechny pamatuji), požádal jsem Alsíka o zvednutí limitu. Bohužel to někteří hráči zkoušejí i nadále a PunkBuster je vesele kickuje, bohužel jen na 2 minuty.
Hráč s nickem ...!... měl cl_maxpackets nastaveny na 100, rate 25000 a divných 40 na snaps. V době, kdy jsem ho specoval žádného aimbota zapnutého neměl a na 100 fragů za mapu vůbec nevypadal. 120/9 je úplně mimo. Jestli to není kec a nehrál zakempeného axis fielda, tak to přijde podivné i mně. 120 fragů bych možná někomu uvěřil, ale jen 9 smrtí je podezřelých. Poměr je víc než 12/1 a to ho jistě na Regnetu někdo sundal mimo crossfire a backreapu i panzou, riflí nebo nějakým náletem a možná sem tam někdo i zepředu (viz - dá se celkem zabít ), nebo ne? Boti mají docela slušnou přesnost střelby (a aimboty ) a žádný si ho nedal?
Jinak Doku, lagscripty opravdu existují, o jejich funkčnosti ale nemám i přes různé testy důkaz. Ping se dá zvednout pomocí NetLimiteru, ale ani v tomto případě jsem zatím v testech neuspěl pro hodnotu 98ms a ani žádné podrobnější informace jsem zatím nenašel, teda kromě hacků, ale až tam nehodlám zajít. Zato jsem zjistil, že mnoho hráčů z Francie, Finska, Estonska a dalších zemí mají ping 98 stále. Já v této době mám například na #Rcz severech z ciziny téměř stálý, krásně zakulacený ping 300 . Všechny rýpaly bych chtěl taky ubezpečit, že jsem netestoval žádné cheaty a ani ty uvedené sračky jsem nezkoušel na Regnetu. Mimochodem, Michal aka Error mě říkal, že lagscripty jsou snad už detekovány při oficiálních CB zápasech, nedivil bych se tomu - je podivné, když si někdo 374x za mapu nebo 3x za sekundu změní cl_maxpackets. NetLimiter by také měl být zakázán, podobně jako RivaTuner . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: st říjen 24, 2007 19:13 Předmět: |
|
|
Co dodat...
Právě sem nahlédl na Rcz server, jak hrajte s borcema, co maj dvakrát takový ping jak vy a docela si vás dávaj..ono na tom asi něco vážně bude.
Aha.
No prostě to rozhodně není nic pěkného a dělat by se to nemělo tak ani tak. _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Max_Cz
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 19:31 Předmět: |
|
|
Nezda se ti pocet zabiti v mim predchozim odkazu mas primo statistiky z regnetu vetsinou hraje za medika a kosi to sapikem s fieldem sem ho jeste nikdy nevidel a podle statistik artu ani jednou nepuzil a vychazi to ze mel kazdou pul hodinu(nebo mapu) 95 zabitejch pokazdy nereknu jednou dvakrat ale za 18 hodin hrani prumer 95 na pul hodiny a jeste sapikem me pripada jako docela dost a kdyz se prepoctes zabiti tak ho nezabili vic jak dvacetkrat za pul hodiny po celu dobu co hraje na regnetu (celkem ma odehrano 18h na regnetu) mit statistiky 95/20 je docela vykon a musel by bejt asi robot aby to takhle furt zvladal A k tomu ze ti nepripada zas tak dobrej killer tak me vysvetli ze se nezda kazdymu s kym hraje a uz sou tady na nej zalozeny dve fora! Ja vim nejde to takhle prepocitavat ale je to zajimavi kdy si to clovek takhle prebere:) UPRAVA!!!PS:TOHLE SOU CELKOVY STATISTIKY TY JESTE NEVYPADAJ TAK HROZNE( ZJISTIL SEM ZE TO JE TROSKU JINAK ONI TY CELKOVI SOU TOTIZ TROSKU ZKRESLENY NE ZE BY BYLI SPATNE ALE JE TO VE SKUTECNOSTI JESTE VESELEJSI) PRECTETE SI MUJ DALSI ODKAZ TEN JE PRESNEJ A BUDETE DOCELA KOUKAT JA SEM TEDA KOUKAL JAK PUK:)
Naposledy upravil Max_Cz dne čt říjen 25, 2007 08:51, celkově upraveno 3 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: st říjen 24, 2007 21:05 Předmět: |
|
|
No 95/20 je už mnohem lepší. To jsem u Mistake viděl i víc fragů . On si většinou chodí pro stovku rovnou.
S tou přesností si nedělej hlavu, ve skutečnosti jí má vyšší než 50%. Protože ale občas gibuje hráče střelbou, docela dost jí to ve výsledku sníží. Střelba na nemrtvé tělo hráče se nepočítá jako zásah, tedy alespoň si to myslím a mám dojem, že jsem to někde četl. Dobrý střelec má vždy víc headshotů než fragů a je úplně normální, že 80% nebo víc jeho zásahů je hlava. Víš sám, Maxi, že v ETPro je trefit headshot mnohem obtížnější než v ETPub, takže když se to naučíš na těch 80% v ETPro, v ETPubu budeš taky mylně považován za cheatera . Mrkněte se na ETTV na nějaký zápas lepších týmů, jako cheateři Vám budou připadat všichni hráči . A nezapomeňte, je to stále ETPro, kde je to mnohem težší než na Regnetu, ale na druhou stranu neexistují xp skilly, takže žádní Rambomedici.
Jo a k Tvému komentu, Maxi, já nenapsal, že mě Mistake nepřipadá jako skiller, mě nepřipadal hráč s diskutovaným nickem až tak dobrý, aby to byl Mistake . Mohl taky hrát jeho mladší bratr nebo přítelkyně. Jeho rodinné poměry neznám, takže opravdu nevím. Třeba to byl Mistake s vypnutým monitorem . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moncicak
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 22:13 Předmět: |
|
|
nekteri lide se pletou do veci, o nichz vi ....
P.S.: smazte mi tenhel off topic hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Max_Cz
|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 08:27 Předmět: |
|
|
Dobra Belo ikdybych bral vsechno jaks me psal tak me jeste vysvetli tohle kdyz sem pocital ty kily co ma tak me nenapadlo se podivat ve statistikach kolikrat umrel kdyz hral za axis a kdy za allies a to je setsakra rozdil(za allies hraje vyjmecne a jen engiho to mu taky jeste hrube zkresluje statistiky s celkovim poctem umrti) to uz pak vychazi za axis s mp40 80:3 za pul hodky!!! co me reknes na tohle hrat to timhle stylem po dobu 19 hodin( ne sory 15h za axis a 4h za allies) no nevim uznavam ze regnet neni zadnej profi ale tohle je uz moc i na me hrajou tam hodne kvalitni hraci ktery by ho museli potrapit vic jak 3 killama zas takovi lamy nejsme:)
Za 15h hrani u axis s MP40 :
Zabitejch -2345 Umrel-101 ACC%-47.37 Presnost headshotu%-19.70
Takze podle toho by mel vzdycky 24 killu na 1 smrt!!!jo zda se me to taky divny a neumim si to predstavit ale ty statistiky si nevymejslej takze to docela to de a jeste kdyz se podivas do tech statistik tak si vsimni ze ma u vsech zbrani stejnou presnost(+-procento) jak s mirenim tak s headshotama kde to je dokonce jen rozdil pul procenta vsechno stejny od pistolky az po sapik jak u spojencu tak u axis acc% headshot 19.7 ze by mel u vseho stejne presnou ruku na desetinu procenta???No nevim asi sem rejpal ale prijde me to docela zajimavi a clovek je z toho prekvapenej a jen me to utvrzuje v tom co si myslim:)
Ps:tady sou ty statistiky kterejma se tady ohanim http://et-stats.regnet.cz/player.php?server=default&id=774 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 10:55 Předmět: |
|
|
to max: tos jako neslysel, ze kazda statistika je lziva...? .)
no lidi vazne, ja se ted av nejakych max packetech a podobnych vecech fakt nevyznam a nevim wo co gou, nicmene, si nemyslim, ze by to mohlo mit az takovy vliv na tu hru (jakoze by potom sejmul 5-ti nasobek playeru nez normalne) ... mozna je fakt dobrej a mozna je to jenom ubohej cheater, co si chodi zlepsovat sebevedomi k nam na regnet...
to bela: no tak to teda nevim kdy (nebo taky koho ) si spektoval, kdyz si nevidel, jak to kosi... ja at sem na nej kouknul kdykoliv, tak si to daval moc pekne...
co se tyce poctu hs na frag... to mi neprijde az takovy des...kdyz mam formu, tak mam taky treba dvojnasobek hs na frag...nicmene bezne to mam tak kolem 1:1, jako asi vetsina hracu na regnetu... ale tenhle clovek si dava opravdu vsechny a odkudkoliv...mozna si jenom dava pozor na jmena - vidi zname jmeno, co se vyzna, tak hypoteticky ten cheat prestane pouzivat, aby nebyl chycen... kdo vi...? a souhlasim s maxem-dycky hraje za axis ,za alies sem ho videl hrat jednou a to po shuflu... _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 10:57 Předmět: |
|
|
no a 24 kilu na 1 smrt je brutal...i kdyz to vychazi ze lzive statistiky...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 17:50 Předmět: |
|
|
Ajajaj, Maxi. To jsi sem napsal trošku zavádějící informace, vytržené z kontextu. Tvoje uvedená statistika je jen pro MP-40 a protože hraje většinou za Axis, opravdu není důvod umírat stejnou zbraní, ale spíše zbraněmi Allies, nemyslíš? Proto ten poměr 24/1, ale takhle se to přece počítat nedá. Ve skutečnosti má tedy poměr zabití/smrt 3510/771, což je 4,55 zabití na jedno vlastní limbo.
A jak psal La, ty statistiky jsou opravdu velmi zkreslené. Zkus si rozkliknout základní zbraně a dozvíš se víc o dalších "cheaterech": Casty-100%ACC MP-40, Jecm!nek-100%HS M1A Thompson ! Taky se tam můžeš dočíst, že sám jsi daleko největší teamkiller pomocí MP-40 a po DodgeRam a jakémsi neznámém hráči taky největší atrispammer. Opravdu je tomu tak?
U MP-40 má uvedený hráč "procnespim" 19,7% Headshotů, proč by mít nemohl, když i my, lamy, máme kolem 14-ti?
2 La:
Specoval jsem ho hned na mapě, kdy se připojil, hrál se už FuelDump. Možná byli naskillovaní hráči na poslední mapě i na něj příliš, přesto dal několik killing spree a nějaký ten multikill. Na další kampaň jsem už nebyl přítomen, takže nevím a tak nějak si paličatě stojím za svým . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|