Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jecm!nek
Založen: 20.1.2007 Příspěvky: 135 Bydliště: se píše po "B" tvrde i a po "L" ne.
|
Zaslal: po září 10, 2007 11:55 Předmět: |
|
|
a to je zajimave |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: po září 10, 2007 13:07 Předmět: |
|
|
Jujky, to je tak prostý a přitom geniální návrh! Bravo Hobe! Nejenže by se to oživilo, ale hned při hře zjistilo, kde jsou slabá místa v závislosti na vývoji XP.
Ode mne sklízíš potlesk!
Have Rapy behind the back forever! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: po září 10, 2007 14:12 Předmět: |
|
|
S tim ja zese nesouhlasim, sice se zmeni poradi map ale mapy zustanou stejne.Chce to aby se rotovaly 3nove a 3klasicke mapy. _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: po září 10, 2007 15:41 Předmět: |
|
|
A s tím zas nesouhlasím já, měl by se zkusit návrh toho, který léčí i když není lékem nebo návrh z Roklinky .
Většina tzv. "nových" map není ani co by se za nehet vešlo tak vybalancovaných jako ty základní a mohly by se tím narušit obě defaultně rotované kampaně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wertyz Level3

|
Zaslal: po září 10, 2007 17:20 Předmět: |
|
|
BELA OSA napsal: | Většina tzv. "nových" map není ani co by se za nehet vešlo tak vybalancovaných jako ty základní |
myslis ze battery s nastavenim jako je na regnetu je nejak balancovana nebo rail gun? popr. fuel dump, ty mapy neudelas pokud nema utocici tym prevahu ve strelbe a nekdy ani to...mnohem vic jsou vyrovnany stary osveceny mapy typu supply nebo b4.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: po září 10, 2007 19:47 Předmět: |
|
|
wertyz napsal: | ... osveceny mapy typu supply nebo b4.. |
jo, presne takovy mapy by se mi libily _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rapy (CZ) Level3

|
Zaslal: čt říjen 18, 2007 10:53 Předmět: |
|
|
Alsiku neni uz cas změnit short? Už to některé nebaví.Děkuji za kladné vyřízení mého přání _________________ Rapy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: čt říjen 18, 2007 14:03 Předmět: |
|
|
Rapy (CZ) napsal: | Alsiku neni uz cas změnit short? Už to některé nebaví.Děkuji za kladné vyřízení mého přání |
Myslím si, že se to proložení klasické kampaně shortkou osvědčilo Teď jde o to, jestli by se ty shortky mezi tou klasikou taky nemohli nějak vlnit  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
Založen: 21.7.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Úpice(okoli Trutnova:) )
|
Zaslal: čt říjen 18, 2007 14:31 Předmět: |
|
|
Diloph napsal: | Rapy (CZ) napsal: | Alsiku neni uz cas změnit short? Už to některé nebaví.Děkuji za kladné vyřízení mého přání |
Myslím si, že se to proložení klasické kampaně shortkou osvědčilo Teď jde o to, jestli by se ty shortky mezi tou klasikou taky nemohli nějak vlnit  |
prej vlnit lol jinak dobry napad,pac kdyz uz to jde porad dokola,je to nuda...az na marrakech,ta je fakt dobra  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: čt březen 25, 2010 14:16 Předmět: |
|
|
Alsi, vyuzivam stareho threadu Dotazy pro Alse, mam dotazek, mas ho v PM tak si to prosim precti, mam to v nedorucenych. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: po duben 05, 2010 06:29 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | Alsi, vyuzivam stareho threadu Dotazy pro Alse, mam dotazek, mas ho v PM tak si to prosim precti, mam to v nedorucenych. | Koukam deserte ze ti asi moc vadilo ze mam prava,tak si ukecal alse aby mi je sebral??????jestli jo tak mužeš mit radost že ti to vyšlo _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Str!ker

|
Zaslal: po duben 05, 2010 13:47 Předmět: |
|
|
castrol.cz napsal: | Desertstorm napsal: | Alsi, vyuzivam stareho threadu Dotazy pro Alse, mam dotazek, mas ho v PM tak si to prosim precti, mam to v nedorucenych. | Koukam deserte ze ti asi moc vadilo ze mam prava,tak si ukecal alse aby mi je sebral??????jestli jo tak mužeš mit radost že ti to vyšlo |
A jejda Desi nechceš se přimluvit abych nějakej ten level dostal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: po duben 05, 2010 14:57 Předmět: |
|
|
castrol.cz napsal: | Desertstorm napsal: | Alsi, vyuzivam stareho threadu Dotazy pro Alse, mam dotazek, mas ho v PM tak si to prosim precti, mam to v nedorucenych. | Koukam deserte ze ti asi moc vadilo ze mam prava,tak si ukecal alse aby mi je sebral??????jestli jo tak mužeš mit radost že ti to vyšlo | no casty ja nevim co se zlobis??? mozna me je dotoho hovno,ale sam jsi tady vykrikoval ze uz vazne koncis s regnetem?! tak naco prava,kdyz je akorat zneuziva tvuj syn  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: po duben 05, 2010 15:05 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | castrol.cz napsal: | Desertstorm napsal: | Alsi, vyuzivam stareho threadu Dotazy pro Alse, mam dotazek, mas ho v PM tak si to prosim precti, mam to v nedorucenych. | Koukam deserte ze ti asi moc vadilo ze mam prava,tak si ukecal alse aby mi je sebral??????jestli jo tak mužeš mit radost že ti to vyšlo | no casty ja nevim co se zlobis??? mozna me je dotoho hovno,ale sam jsi tady vykrikoval ze uz vazne koncis s regnetem?! tak naco prava,kdyz je akorat zneuziva tvuj syn  | Je slušnost byt o něčem takovem informovan nebo tu zase mame totalitni režim,maš jinak pravdu nehraju tak mi sou kničemu ale proč nadale zustava blbec adminem,určitě muj syn nenadělal tolik škody jako sklipkan _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: po duben 05, 2010 15:28 Předmět: |
|
|
castrol.cz napsal: | kopin napsal: | castrol.cz napsal: | Desertstorm napsal: | Alsi, vyuzivam stareho threadu Dotazy pro Alse, mam dotazek, mas ho v PM tak si to prosim precti, mam to v nedorucenych. | Koukam deserte ze ti asi moc vadilo ze mam prava,tak si ukecal alse aby mi je sebral??????jestli jo tak mužeš mit radost že ti to vyšlo | no casty ja nevim co se zlobis??? mozna me je dotoho hovno,ale sam jsi tady vykrikoval ze uz vazne koncis s regnetem?! tak naco prava,kdyz je akorat zneuziva tvuj syn  | Je slušnost byt o něčem takovem informovan nebo tu zase mame totalitni režim,maš jinak pravdu nehraju tak mi sou kničemu ale proč nadale zustava blbec adminem,určitě muj syn nenadělal tolik škody jako sklipkan |
tak to každopádně... :DDD _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|