Obsah fóra et.regnet.cz et.regnet.cz
CZ Regnet ET Omni-Bot Server

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Co se to děje s regnetem.... ??!!
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
doktor
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2007 21:13    Předmět: hmm Citovat

Pravda hodil sem artu presne tak aby to sundalo axis vybihajici prednim vchodem jelikoz tank byl zrovna na moste a tim sem zabranil axis fildum zniceni tanku a omg cituji Dodge ram:vbehl sem schvalne do rany abych zjistil kdo to tam hazi !!spawnkill=misto zrozeni nikoli vychod !! a otazka spawnkill nozem nebo tomikem omg zkus zabit me kdyz se zrodim jako axis(nevydrzis ani 2s !!)kdyz tam nekdo je holt smula toho kdo se zrodi a nedokaze se zorientovat a sikovnost toho kdo tam v tu chvili prochazi a prezije.Dodatek spawnkiling=zabiti vyce hracu na miste zrozeni tezkymi zbranemi(arta,panza,flamen)nikoli tomikem nebo az nozem chtel bych takoveho hrace do tymu Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Dodge Ram
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2007 22:33    Předmět: Re: hmm Citovat

doktor napsal:
Pravda hodil sem artu presne tak aby to sundalo axis vybihajici prednim vchodem jelikoz tank byl zrovna na moste a tim sem zabranil axis fildum zniceni tanku a omg cituji Dodge ram:vbehl sem schvalne do rany abych zjistil kdo to tam hazi !!spawnkill=misto zrozeni nikoli vychod !! a otazka spawnkill nozem nebo tomikem omg zkus zabit me kdyz se zrodim jako axis(nevydrzis ani 2s !!)kdyz tam nekdo je holt smula toho kdo se zrodi a nedokaze se zorientovat a sikovnost toho kdo tam v tu chvili prochazi a prezije.Dodatek spawnkiling=zabiti vyce hracu na miste zrozeni tezkymi zbranemi(arta,panza,flamen)nikoli tomikem nebo az nozem chtel bych takoveho hrace do tymu Very Happy

hele doktore, ty pravidla si tu nekdo vymyslel(a desne vyváděl když se nedodržovaly ... viz zdejší forum), já sem to nebyl ... to že spawnkill na této mapě = východ ze spawnu a ulička se tu řešilo několikrát (dokud není tank u druhé bariéry) ... mi je to jedno, na forum chodi minimum hracu, povetsinou rcz ... hodně hráčů netuší že je nějáký forum, lognou se na server a vidí hlášku no sk! no tk! a to je asi tak věechno ... to ostatní co je psáno na foru prostě nevědí ... pak tam přilítne nějákej labilní admin, dá 2-3 warny a odpojí se ... to je najednou pak divení že je na serveru málo hráčů ... je zajímávé že když tam není nikdo z rcz hraje se bez problémů (jako třeba dnes)

a k tvému zrození a zabíjení, to je sice hezké, ale ty jsi vlastně profík (nebo člen klanu) a ne normální hráč ... tak se do public serveru neserte a lamte si spolu, věřím tomu, že todle by si nikdo z Vás ani omylem nedovolil při klanovém zápase

P.S. no a nakonec z tebe vylezlo že si ten airstrike přeci jen hodil, takže se měl pravdu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 00:07    Předmět: Citovat

Tak to je nářez! Při klanovém zápase by si prej nikdo nedovolil spawnkilling! LOOOOL! Twisted Evil Laughing Twisted Evil

Fakt běž blejt na záchod a ne na tomhle fóru, co Ty tu dokážeš plácat... Moje posty jsou možná směšný kecy, ale ty Tvý úplný bláboly! Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
jecm!nek

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 09:53    Předmět: Citovat

oops proc ta ostra slova Rame?

- cožpak ty jsi nekdy videl SK pri clan warech Belo??
- mnohokrat jsem videl, jak Doktora kicknuli za SK, je to starej spawnkiller, divim se za nema vsude ban.

btw regnet je server pro vsechny umelce i neumelce, kdyby si nekdo poladil cfg, taky by se mozna .... nebo ne?
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 11:04    Předmět: Citovat

2 Ječma:

No samozřejmě jsem při CW spawnkilling neviděl, to by snad nikdo nedovolil! Proto si to chodíme zkoušet na Regnet, ne? Nejsme přece normální hráči, jsme profi lamy, jak Dodge správně vystihnul. Škoda, že nás takhle veřejně odhalil, asi se fakt budeme muset začít nesrat do publicu a lamit si spolu, když nám to ty klanový pravidla zakazují!

2 DodgeRam:

#Rcz chodí trénovat na Regnet, protože na našem klanovém serveru jsou bohužel vypnuté cheaty. Na Regnetu nám fungují, ale opravdu se velmi snažíme je zprovoznit i na našem serveru. Věř, mnoho hráčů Regnet serveru je zároveň tajnými agenty a aktivními hráči #Rcz teamu a ti, co používají oficiální clanový tag jsou vlastně jen takové bílé koně. Trpělivě se proto snažíme všem ostatním hráčům znechutit hru, abychom mohli alespoň prozatím používat Regnet sever pouze pro účely tréninků #Rcz. Pro naše multihacky nám bohatě stačí tak 3 až 4 běžní hráči, ostatní nám překáží v našem supermegaproficlan lamení, kdy potřebujeme natrénovat skrytý spawnkill, dva mortary v tandemu, rapid fire panzerfaustů, souhru tří riflí, adrenalin rush a co nejrychlejší vyskillování fielda na level 4. Tyto prvky jsou pro profesionální klanové hraní nezbytné, takže se za všechny členy #Rcz teamu omlouvám, nemáme to bohužel možnost trénovat jinde.

btw:
seta r_gamma 2 <=--- CHEAT!
seta cg_drawCrosshair 5 <=--- CHEAT!
bind w +forward <=--- CHEAT!
bind 1 weaponbank 1 <=--- CHEAT!

A když už jsme u toho odhalování - Croft_US je ve skutečnosti #Rcz fiCL - Fifth Clan Leader, tedy pátý klanový vedoucí a Prokínek má funkci #13thTD - Trirteenth Training Doll, tedy třináctý cvičný cíl.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Desertstorm
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 11:41    Předmět: Citovat

Belo,ja te zeru,ale ted mi rekni, jak te nekdo muze brat vazne, kdyz si takovej, jakej si.Jak mi das warn na SK tak je budu delat jeste vic Laughing To si pis.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Desertstorm
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 11:44    Předmět: Citovat

Jeste neco, POZOR, Dodge ma pravdu, jeho prvni odstavec,takze bych se nad tim zamyslel nez ho zesmesnim. Evil or Very Mad
a druhej, no comment,Doktora uz jsem taky resil.
jecm!nek

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 12:10    Předmět: Citovat

je to recht, nikoho zesmesnovat nechci a nebudu. Jen mi to proste prijde opravdu zvastne jednoduche. ANO D. Ram ma pravdu a Doktor mel dostat Warn. Tim bych to uzavrel.

Chleba nam to neznevnilo a mame to za sebou.

ted se muzem pustit do nekoho jineho ...
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 12:48    Předmět: Citovat

2 Desertstorm:

Mě je docela jedno, jestli mě tady někdo bere vážně nebo ne. Ať si každý udělá obrázek podle svého, stejně to nijak neovlivním. Někteří lidé tady na fóru prostě mají svoji zábavní hodnotu a já si jí natolik vážím, že jim nechci dát příležitost ji promrhat Razz.

Co se spawnkillingu týče, vrátil jsem se zpět ke svému původnímu názoru (btw docela trefně ho vystihl právě Doktor), že SK lehkými zbraněmi je totální blbost. Taky upouštím od uliček, protože to tady nabralo takových rozměrů, že chcete trestat i špinavé krky a dva dny nošené spodní prádlo, zatímco hnus, co se v rámci Vašich domnělých pravidel právě na Regnetu děje Vám zřejmě nevadí.
Protože jsem opravdu býval, co se SK týče, značně nekompromisní, každý zřejmě čeká, že právě já nebo Castrol budeme rozdávat warny za každý pšouk na mapě. Ne, já tedy nebudu.

Copak nevidíte, že za každý udělený warn se tady whinuje jak na pavlači a už se tady pomalu začínají rozjíždět i flame thready od hráčů, co je udělují? Omg, dáš warn, tak jsi už jednou trestal, tak na co další stížnosti? Svádět všechno na #Rcz je jen další nepodařený flame, aby se nemuseli řešit skuteční viníci dnešní situace na serveru.
Desertstorm
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 13:02    Předmět: Citovat

Taky upouštím od uliček, protože to tady nabralo takových rozměrů, že chcete trestat i špinavé krky a dva dny nošené spodní prádlo, zatímco hnus, co se v rámci Vašich domnělých pravidel právě na Regnetu děje Vám zřejmě nevadí.
Protože jsem opravdu býval, co se SK týče, značně nekompromisní, každý zřejmě čeká, že právě já nebo Castrol budeme rozdávat warny za každý pšouk na mapě.

To je slovo do pranice,nic jineho jsem svymi prispevky nechtel docilit. Nelze warnovat napr. ulicku axis na goldu a newarnovat prip. delat stejny sK alikum v ulicce na radaru.to se mi libi.Nekompromisni budte,ale jEN kdyz vas to sejme ve spawnu, ne kdyz nekam vybehnes, tvoje vec.
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 13:17    Předmět: Citovat

2 Desertsorm:

Až tak doslova s Tebou souhlasit nemohu, existují vzácné výjimky. Jednou z nich je plážový Allied spawn na Seawall Battery, kde nálety a panzy dolů pod úroveň spodního MG v Axis bunkru nebudu tolerovat nikdy a naopak nikdy nebudu trestat domnělý spawnkilling na jakýkoliv spawnpoint s vlajkou. A samozřejmě warny jen za zabití více hráčů na spawnpointu pomocí panzy, flame, mortaru, náletu a podpory.
Colony Lisak
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 14:25    Předmět: Obhajoba :D Citovat

No jelikož jsem tady byl zmiňovan o jakém si incidentu tak neuškodí troche obhajoby. Když je radar tak z 95% hry jsem u side strany a hlidam. Myslim si, že už si toho hodně hráčů všimlo a jesti jsem si nevšiml, že z main stojí mí spoluhráči ze stran a haží tam granáty tak to sorry ale nějak mi to ušlo všechno nevidim Sad Nikdo neni dokonaly a co se tyče naražky na levely asi si jen necham vzit protože toto je sprominutím věčné dohadování a stále nekonečné Smile Když bylo hlasování na fieldy a panzery hlasoval jsem pro jednoho a jednoho, myslím že by to pomohlo. Ale spousta lidi hlasovala pro ponechání. A že nejsem tak často na foru za to se omlouvam ale opravdu nemam tolik času a když už ho mám tak hraju wolfa (u kterého si chci zahrát!!! a ne se dohadovat!!!!) nebo Two world. Kdybych měl jenom číst a psát připomínky na fóru tak si asi mocnezahraju Sad Chudák bela ten tady propíše duši a ani si moc nezahraje Smile A Taky víte že když mě někdo ve hře na něco upozorní tak to přestanu dělat a podle toho by se měli řídit i ostatní kriminálníci Cool
Prokinek
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 14:31    Předmět: Citovat

No Dodge Ram koukam co slovo to perla, navrhuju Alsikovi aby ti zvyšil admina aspon o 2 urovně, protože ty si první kdo tu dělá pořádek. Fakt co slovo to perla Laughing Shocked Very Happy . Sotva přijdu na server ihned vyfasuju warn ještě ani nevystřelim, asi to je preventivně Cool
Mik (CZ)
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 14:56    Předmět: Citovat

Prokinek napsal:
No Dodge Ram koukam co slovo to perla, navrhuju Alsikovi aby ti zvyšil admina aspon o 2 urovně, protože ty si první kdo tu dělá pořádek. Fakt co slovo to perla Laughing Shocked Very Happy . Sotva přijdu na server ihned vyfasuju warn ještě ani nevystřelim, asi to je preventivně Cool

Proki, zapomněl si na toto téma založit nový topic, děláš tu bordel:oD
Tox
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 15:37    Předmět: Citovat

Prokinek napsal:

prevence musi byt Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 3 z 5

Přejdi na: