Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Drice Level3

|
Zaslal: st říjen 10, 2007 13:31 Předmět: |
|
|
Diloph napsal: | Drice napsal: | BELA OSA napsal: | Drice napsal: | 2 OSA
Ty jsi ale wůl  |
Děkuji za konstruktivní a vyčerpávající kritiku a pohotové studium tak obsáhlého a složitého materiálu. Na revanš Tě navrhuji na funkci Prvního frajtra Vrchního Imbecila klávesnicí ozbrojených sil .
 |
jj (i) frajtr a margotka to jsem fcera casto slysel
zdarec lolec :O)) |
margotkoval jsem tu já Jsem ji cumlal při hraní.. mňam.. páč jsem měl nervy z mý Markétky, kterou jsem onehdá cumlat nemohl..  |
a co ten frajtr  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: st říjen 10, 2007 16:01 Předmět: |
|
|
Drice napsal: |
a co ten frajtr  |
čéče, neuvim, frajtr je hlodokus někoho inačího _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: čt říjen 11, 2007 11:10 Předmět: |
|
|
Diloph napsal: | Drice napsal: |
a co ten frajtr  |
čéče, neuvim, frajtr je hlodokus někoho inačího |
tak ak prijdes dom zkus vo tom neco zjistit
zdarec lolec |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jecm!nek
Založen: 20.1.2007 Příspěvky: 135 Bydliště: se píše po "B" tvrde i a po "L" ne.
|
Zaslal: čt říjen 11, 2007 14:32 Předmět: |
|
|
ja vim, je to kus švába. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: čt říjen 11, 2007 14:52 Předmět: |
|
|
Kus švába? Já zase někde četl, že to je nějaký červík, co se živí řepnými listy. Viděli jste ho už někdy někdo?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: čt říjen 11, 2007 16:01 Předmět: |
|
|
BELA OSA napsal: | Kus švába? Já zase někde četl, že to je nějaký červík, co se živí řepnými listy. Viděli jste ho už někdy někdo?  |
no já četl, že je to hovorové označení poštěváčku.. To mě teda hlava nebere... ale tenhle druh frajtra jsem viděl zblízka  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: čt říjen 11, 2007 16:20 Předmět: |
|
|
Sakra to je ale mluva  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: pá říjen 12, 2007 01:41 Předmět: |
|
|
ROFL Dilo!
Tak to už jsi určitě viděl i řepný list...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: pá říjen 12, 2007 04:46 Předmět: |
|
|
Diloph napsal: | BELA OSA napsal: | Kus švába? Já zase někde četl, že to je nějaký červík, co se živí řepnými listy. Viděli jste ho už někdy někdo?  |
no já četl, že je to hovorové označení poštěváčku.. To mě teda hlava nebere... ale tenhle druh frajtra jsem viděl zblízka  |
Ano je to tak.Kobří pysk pane Pištělák. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: pá říjen 12, 2007 04:50 Předmět: to je krutý |
|
|
BELA OSA napsal: | ROFL Dilo!
Tak to už jsi určitě viděl i řepný list...
 |
A to si představ,jak mařky lítajó s holýma frndama po řepným polu.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: pá říjen 12, 2007 09:18 Předmět: |
|
|
MILHAUS [CZ] napsal: | Diloph napsal: | BELA OSA napsal: | Kus švába? Já zase někde četl, že to je nějaký červík, co se živí řepnými listy. Viděli jste ho už někdy někdo?  |
no já četl, že je to hovorové označení poštěváčku.. To mě teda hlava nebere... ale tenhle druh frajtra jsem viděl zblízka  |
Jezus kobří pysk.. Tak ty jsi už hoooodně dlouho ženatej že? Já jsem ještě v tom zamilovaném romantickém stádiu, kdy chodím dávat pusu broskvičce Kobru.. no potěš kleště.. _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: pá říjen 12, 2007 11:12 Předmět: |
|
|
Diloph napsal: | MILHAUS [CZ] napsal: | Diloph napsal: | BELA OSA napsal: | Kus švába? Já zase někde četl, že to je nějaký červík, co se živí řepnými listy. Viděli jste ho už někdy někdo?  |
Jezus kobří pysk.. Tak ty jsi už hoooodně dlouho ženatej že? Já jsem ještě v tom zamilovaném romantickém stádiu, kdy chodím dávat pusu broskvičce Kobru.. no potěš kleště.. |
kdo vi jakou kobru zase myslel  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hobit Level3

|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 12:16 Předmět: |
|
|
princess cz napsal: | ... jo a jinak jak si prisel na jmeno Evelina???? |
Tak ode dneska pouze Evelina. ;o)))
Dodge Ram napsal: | Debata nedebata, jenže když se to pak děje, tak polovina lidí křičí že je to SK a druhá polovina ne ... proto se ptám, abych případný warn nedal omylem |
Kdyz se kaci les, litaj trisky. A ze nekdy, kdyz se to na RegNETu zvrhne, je treba fakt kacet. Za warn omylem nikdo neni kicknut a muze dostat pripadne dewarn. Pokud by se nasel nekdo, kdo dostal warn omylem jako svuj treti warn, mohl by zacit svou obhajobu na foru vysvetlenim tech svych prvnich dvou warnu, at vime s kym mame tu cest.
p.s. Kicky omylem na tu jsem tu expert doufam jen ja, ale polepsim se.
BELA OSA napsal: | ROFL to je ale nádherná debata!
Dovolím si použít obsahu své malé tečky na krku ... |
Jak vidno kazda debata o pravidlech skonci do ztracena. Asi je fakt pravda, ze kdo chce HRAT, ma zazite zvyklosti RegNETu a respektuje je. A kdo chce s ostatnimi VYJEBAVAT, dozaduje se striktnich pravidel.
p.s Na kobry prej plati zpev. Treba si ta Milhausova jen chce zahrat na pistalce. Bacha, nejen soused ma taky pistalku. ;o) _________________ "Anton na hrad" ;o) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 15:09 Předmět: |
|
|
Hobit napsal: | to je ale nádherná debata!
..... Asi je fakt pravda, ze kdo chce HRAT, ma zazite zvyklosti RegNETu a respektuje je. A kdo chce s ostatnimi VYJEBAVAT, dozaduje se striktnich pravidel.
|
Tak to se mne dotyka, striktni pravidla jsem navrhoval i ja,pripomenu,SK je ve spawnu o ktery se uz nebojuje.Co je vedle spawnu a muzu jit jinudy,je mi fuk.Takze se snazim s tim vyjebat? Tak to si vyprosuju.Vidis,ze ani to neni uplne pravda.A to si myslim ze hraju slusne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hobit Level3

|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 16:05 Předmět: |
|
|
Spatne pochopeno, tvorit pravidla a dozadovat se jich je rozdil!
Mam na mysli hrace co umyslne porusuji zvyklosti regnetu a na foru delaji blbeho:
1. vymlouvaji se ze nejsou pravidla
2. poukazuji na to, ze hraci s levelem netrestaji stejne
Ja bych vedel jak je trestat stejne, dozivotne banovat. _________________ "Anton na hrad" ;o) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|