|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 07:59 Předmět: no jo no |
|
|
to OSA:
V určitých věcech musím souhlasit s Maxem.Jsou hráči,kteří jsou pro nás lamky těžkej oříšek a jestli jsou tak dobří,tak by neměli na regnetu co dělat.Pro mě osobně jsou něco jako "nesmrtelní" a to už tě ta hra tak nebaví.
Nemám problém ani s Prok!nkem,Jecm!nkem,Andym ani s Pegym,ale jen s tím konkrétním Mystakem.Ano je "dobrej(?)",ale už s toho důvodu má jít na server kde jsou jemu rovní a ne snižovat ego na serveru kam choděj opravdové lamky jako já.
To je můj názor,ale zakázat mu chodit na regnet nemohu a ani nechci.Je to jen na něm co si chce dokázat tím že kosí lamky,který jsou proti němu téměř bezbraní.
Ale hlavní je si zahrát,tak se nedohadujme pls a vyřidme si to ve hře.
Ano neumíme rozeznat cheatera od opravdu dobrého hráče,ale zase máme právo se ozvat,když se nám něco nezdá.Nebo i tady nastolíme cenzuru a budou sem přijímány jen příspěvky které "vyhovují"? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 08:06 Předmět: :-(( |
|
|
Ještě bych dodal,že si s váma delší dobu moc nezahraju,protože se mi dosral můj milášek.
Můžu hrát na starým synkovým kompu,ale je to opravdu stará šunka a už sem odvykl na to sekání (na něm sem s ET začínal).  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 12:16 Předmět: Re: no jo no |
|
|
MILHAUS [CZ] napsal: | to OSA:
V určitých věcech musím souhlasit s Maxem.Jsou hráči,kteří jsou pro nás lamky těžkej oříšek a jestli jsou tak dobří,tak by neměli na regnetu co dělat.Pro mě osobně jsou něco jako "nesmrtelní" a to už tě ta hra tak nebaví.
Nemám problém ani s Prok!nkem,Jecm!nkem,Andym ani s Pegym,ale jen s tím konkrétním Mystakem.Ano je "dobrej(?)",ale už s toho důvodu má jít na server kde jsou jemu rovní a ne snižovat ego na serveru kam choděj opravdové lamky jako já.
To je můj názor,ale zakázat mu chodit na regnet nemohu a ani nechci.Je to jen na něm co si chce dokázat tím že kosí lamky,který jsou proti němu téměř bezbraní.
Ale hlavní je si zahrát,tak se nedohadujme pls a vyřidme si to ve hře.
Ano neumíme rozeznat cheatera od opravdu dobrého hráče,ale zase máme právo se ozvat,když se nám něco nezdá.Nebo i tady nastolíme cenzuru a budou sem přijímány jen příspěvky které "vyhovují"? |
naprostej souhlas :O)) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wertyz Level3

|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 15:03 Předmět: |
|
|
BELA OSA napsal: | Nemám problém, Maxi. Jen možná važ více slova, než napíšeš nějakou hovadinu. Obvinit někoho z cheaterství bez jediného důkazu je dost závažná věc, Maxi. Detaily jsou velmi důležité. Tak už to v životě chodí...
Jó a srandičky, to je koření života, ty si dělám pořád, nejen z Tebe. No a šťoural, to já tedy jsem. Díky za kompliment!  |
nevim kdo tu jednou zalozil flame john_wayne cheater a ted dela chytryho tak priste nemusis hned zvostra, kdyz jsi delal ty stejny chyby |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
Založen: 21.7.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Úpice(okoli Trutnova:) )
|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 16:34 Předmět: |
|
|
tady je to nejaky vostry bela ma posledni dobrou rejpavou co  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 20:59 Předmět: |
|
|
wertyz napsal: | BELA OSA napsal: | Nemám problém, Maxi. Jen možná važ více slova, než napíšeš nějakou hovadinu. Obvinit někoho z cheaterství bez jediného důkazu je dost závažná věc, Maxi. Detaily jsou velmi důležité. Tak už to v životě chodí...
Jó a srandičky, to je koření života, ty si dělám pořád, nejen z Tebe. No a šťoural, to já tedy jsem. Díky za kompliment!  |
nevim kdo tu jednou zalozil flame john_wayne cheater a ted dela chytryho tak priste nemusis hned zvostra, kdyz jsi delal ty stejny chyby |
Já se za to taky pěkně a slušně omluvil. Nevím co se navážíš vždycky do debat, po kterých Ti je víš co. Kdybych já Tebe měl soudit podle příspěvků na fóru tak jak to děláš Ty, slovo "chytrý" by v něm určitě nefigurovalo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 10:40 Předmět: |
|
|
kur nechte toho  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ICIS
|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 10:43 Předmět: |
|
|
BELA OSA napsal: | wertyz napsal: | BELA OSA napsal: | Nemám problém, Maxi. Jen možná važ více slova, než napíšeš nějakou hovadinu. Obvinit někoho z cheaterství bez jediného důkazu je dost závažná věc, Maxi. Detaily jsou velmi důležité. Tak už to v životě chodí...
Já se za to taky pěkně a slušně omluvil. Nevím co se navážíš vždycky do debat, po kterých Ti je víš co. Kdybych já Tebe měl soudit podle příspěvků na fóru tak jak to děláš Ty, slovo "chytrý" by v něm určitě nefigurovalo. |
Tak Bela me zase jednou rozsekal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wertyz Level3

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 11:34 Předmět: |
|
|
prijde mi to docela vtipny, nekdy cist ty tvoje slohy do kterych mi nic neni? Snad muzu psat kam chci, taky kdybys mi neco napsal do topicu tak nebudu rikat za tam nemas co psat...a docela by me zajimalo, jak muzes soudit podle par prispevku, nekdy si zkus precist co jsi nekdy napsal mozna by ses mel taky zamyslet a hned nenapadat ostatni...napsal jsem to slusne, tak bych taky cekal slusnou odpoved a ne jen zesmesnovani |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 22:54 Předmět: |
|
|
Wertyz:
Ano, jak slušně jsi to napsal, tak slušně jsem Ti odpověděl. O co Ti ještě jde? Samozřejmě, že si můžeš psát kam chceš a co chceš, mě je to úplně volné, dokud mě budeš oslovovat stylem patřícímu k našemu vzájemnému vztahu, tj. žádnému, a cizí lidé se neoslovují "teď tady děláš chytrýho". Je, nebo spíš byla to debata mezi mnou a Maxem a Ty se tak maximálně můžeš přiklonit na jednu nebo druhou stranu nebo být takzvaně objektivní, ale vliv to na nic nemá, já se tady nikoho cizího na nic nikde neptal. Takže sis zarýpal, jo, taky to mám občas (spíš častěji) rád a to je tak celé. O pozadí obou debat stejně nevíš nic a nic se ani zřejmě nedozvíš. Takže si založ svoje téma a začni do mě rýpat tam, můžeme si pěkně pokecat a možná se přitom i pobavit. Ok?
Btw já si to nemusím znova číst, já si pamatuji skoro všechny z těch zhruba 220 příspěvků, co jsem tady vyplodil. Za některé se sice občas stydím, ale klidně to veřejně přiznám a když už tu jsou, ať si všichni přečtou, že mám slabé chvilky stejně jako každý jiný. Vážně si myslíš, že jsem až takový patologický blb, abych vždy měnil styl slohu podle nálady? Věř tomu, že u 90% mých postů je to myšleno s obrovskou nadsázkou. Protože se mě však psaním těžko vyjadřují pocity, nejsem žádný spisovatel a ani poezie není můj šálek kávy, jsou některé velmi obsáhlé, aby čtenář pochopil, že já svět opravdu nevidím a nehodlám vidět černobíle. Téměř každý ten post by se dal verbálně v osobním kontaktu shrnout do dvou až tří vět. Že Ti některé příspěvky připadají vtipné, jiné přiblblé, další drzé (neplést si se sprosté) nebo ironické mě opravdu těší, asi jsem je napsal dobře. A nakonec, nikdo Tě přece to nenutí číst, vždyť až doteď se Tě žádný můj příspěvek přímo netýkal.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 23:13 Předmět: |
|
|
Opravdu mě baví, jak často se nejen tady, ale i na jiných fórech, kde se řeší nějaké malicherné spory opakuje jedna rada nad zlato: "Měl by jsi se zamyslet". Tuto nicneříkající tupou frázi nejčastěji slýchávám od stejně tupých rádobymanagerů, kterým došla slova přesvědčení a k nátlaku jim chybí prostředky nebo přirozená autorita. Zamyslete se sami, proč zamýšlíte za jiné zamýšlet se zamyslet.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wertyz Level3

|
Zaslal: so říjen 06, 2007 10:19 Předmět: |
|
|
pamatujes si vsecko, cos napsal? Hm, asi dobra pamet, jen jsem nrazel na to, ze kdyz nekdo neco napise hned nabehnes ty, napises nakej sloh, kterym se podle sebe snazis vyjadrit svuj pocit k tomu danemu tematu a jeste si zaroven rejpnes do toho cloveka, viz predchozi stranka do maxe, ale podle tebe sem asi nemam pravo nic napsat, btw rozdil, jsem tu registrovanej uz od vzniku fora a mam asi 2/3 tvejch prispevku a to sem chodim kazdej den, nevypovida to o necem? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: so říjen 06, 2007 10:24 Předmět: |
|
|
Hus vy dva, nebo dostanete warn  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wertyz Level3

|
Zaslal: so říjen 06, 2007 12:12 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | Hus vy dva, nebo dostanete warn  |
ja jsem chtel jen vyjadrit svuj nazor, uz se k tomu vyjadrovat nebudu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
Založen: 21.7.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Úpice(okoli Trutnova:) )
|
Zaslal: so říjen 06, 2007 12:39 Předmět: |
|
|
wertyz napsal: | Desertstorm napsal: | Hus vy dva, nebo dostanete warn  |
ja jsem chtel jen vyjadrit svuj nazor, uz se k tomu vyjadrovat nebudu |
ja myslim,ze je dobre se vyjadrit...tentokrat se priklanim na stranu wertyze....osa trosku ujel,jak s maxem tak i s wertyzem..belo neber to ve zlem,abych se sem vecer nepodivala a uz taj nebyl velky sloh o tom,jak do toho nemam co kecat..kazdy ma sve slabe chvilky...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|