|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tox Level4

|
Zaslal: st září 26, 2007 13:54 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | Colony Lisak napsal: | Ahoj pánové nechci se nikoho zastávat ale někdo tu má pravdu jelikož jsem neviděl ještě ani na jednom servru tolik uprav na SK atd. tak je mi už z toho docela na bliti. Tak omezte fieldy na jednoho a nemusime se tady dohadovat o takovych blbostech co vi nato??? A tim padem odpadnou problémy s SK.  |
tím chceš říct, že jedne field nemůže házet arty na spawn...?  |
muze ale bude se to lip hlidat, predejde se vymluvam, tam nepadaj moje nalety ale jeho
etc. _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: st září 26, 2007 13:57 Předmět: |
|
|
Plně souhlasím s Toxem tak jsem to nějak myslel a bude klid z sk atd. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: st září 26, 2007 14:20 Předmět: |
|
|
Colony Lisak napsal: | Plně souhlasím s Toxem tak jsem to nějak myslel a bude klid z sk atd. |
lol klid nebude nikdy prijdou na radu panzy jo a jakej nalet ti zabil snad kazdej pozna i kdyz je ve hre 5 fieldu bo snad ne ???  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: st září 26, 2007 14:22 Předmět: |
|
|
No mě je to jedno ale toto se mi zdá jako dohadování do nekonečna Jeden field a jedna panza neudělá tolik paseky. Lepší neš omezovat arty a davat furt warny atd. To se mi zdá už troche směšné  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: st září 26, 2007 14:32 Předmět: |
|
|
Colony Lisak napsal: | No mě je to jedno ale toto se mi zdá jako dohadování do nekonečna Jeden field a jedna panza neudělá tolik paseky. Lepší neš omezovat arty a davat furt warny atd. To se mi zdá už troche směšné  |
tak to mam asi stesti ale kdyz zrovna ja hraju tedy kazdy den cca od 8 do ???? krom poslednich 3 dni tak warny nic moc staci na to jen upozornit
a kdyz nekomu neni neco jasny at se koukne na debatu o pravidlech jsou tam velmi rozumny navrhy a podle tech to taky soudim a snad kazdou chvilku budou vlozena na stranky s pravidly a je zajimave jak uz psal osa atd... problemy s SK maj jen notor SK protoze nikdy jsem snad nedostal SK od rapyho dila a mnoha dalsich pohodaru tak proc to nejde i u ostatnich nemyslim tim novacky staci se obcas trochu zamyslet ( timto nenapadam tebe ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: st září 26, 2007 14:59 Předmět: |
|
|
BELA OSA napsal: | Dodge Ram napsal: | v tom případě bych rád věděl kolik kilometrů od spawnu je to ještě SK ... ale jak říkám spíše mi vadilo to mute a způsob jakým to bylo provedeno |
A je to tu zas. Tak ještě jednou.
Zrodil jsem se za Allied hráče na mapě Oasis na Allies spawnpointu číslo 1, udělal jsem 2 až 4 kroky a byl jsem zabit artilerií Tebou povolanou. Protože zabíjení hráčů na permanentních spawnpointech není na Regnetu dovoleno, byl Ti mnou udělen warn s uvedeným důvodem - spawnkilling. OK? Nějaké další dotazy?
Mute nebylo provedeno nějakým nekalým způsobem, ale běžným příkazem !mute Dodge 300. Přibližně po 150-200 sekundách jsem Ti ho zrušil příkazem !unmute Dodge. Jak už jsem tu mnohokrát napsal, já nemíním s nikým debatovat o důvodu warnu za spawnkilling na serveru, zvlášť když je to takhle zřejmé. Otázkou kolik kilometrů od spawpointu se ještě počítá spawnkilling sám sebe řadíš mezi věčně nespokojené spawnkillery, kteří neustále spekulují, co si ještě mohou dovolit. Lezení nad pumpu v Old City a snaha zabíjet hráče pár metrů od jejich spawnpointů je výtečný návod pro další vlnu nových spawnkillerů. Ale v tomto případě Ti odpovím - jistě je to více než nula. |
kua dostat mute za to, že se zeptám jestli před warn nemělo přijít varování mi připadá jako dost síla
hlavně by si admini měli domluvit pravidla chování mezi sebou, aby vystupovali alespoň trošku jednotně (to není proti tobě, ale obecně) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: st září 26, 2007 16:28 Předmět: |
|
|
To je pravda.Mam chut sem prestat chodit.uz mi nebavi, jak se to tu porad pitva a kucha,tahle mapa tadyten spawn to bude mit tak a tak....atd.nechapu, proc se tu dela ze spawnkillingu napr. predspawnkilling, vedlespawnkilling,tahle ulicka je a tahle neni thisiswayspawnkilling.Nezastavam se spawnkilu,ani ja se za nej nepovazuju, i kdyz obcas to ujede.Ale abych se na serveru bal se nekde uprdnout aby mne nekdo nesejmul,fakt na to nemam chut.Chci hrat fer a bavit se,zaroven nebejt prase a o to se snazim.Ma na to nekdo stejny nazor?Zajima mne jestli jsem sam nebo ne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: st září 26, 2007 16:40 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | To je pravda.Mam chut sem prestat chodit.uz mi nebavi, jak se to tu porad pitva a kucha,tahle mapa tadyten spawn to bude mit tak a tak....atd.nechapu, proc se tu dela ze spawnkillingu napr. predspawnkilling, vedlespawnkilling,tahle ulicka je a tahle neni thisiswayspawnkilling.Nezastavam se spawnkilu,ani ja se za nej nepovazuju, i kdyz obcas to ujede.Ale abych se na serveru bal se nekde uprdnout aby mne nekdo nesejmul,fakt na to nemam chut.Chci hrat fer a bavit se,zaroven nebejt prase a o to se snazim.Ma na to nekdo stejny nazor?Zajima mne jestli jsem sam nebo ne. |
Mám stejný názor, ale pravidla být musí jednoznačná, ucelená a musí o nich vědět hráči a admini je musí trestat všichni stejným způsobem a postupem. _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: st září 26, 2007 17:17 Předmět: |
|
|
Dodge Ram napsal: | kua dostat mute za to, že se zeptám jestli před warn nemělo přijít varování mi připadá jako dost síla
hlavně by si admini měli domluvit pravidla chování mezi sebou, aby vystupovali alespoň trošku jednotně (to není proti tobě, ale obecně) |
Podle mě je mnohem důležitější, aby hráči s levelem větším než 0 na serveru nedělali bordel - neskákali do týmu z týmu jak se jim to zrovna hodí, nemasakrovali ostatní panzou ve východech ze spawnů kudy chodí Boti, nespamovali artillerii po půlce mapy, nenadávali sprostě ostatním hráčům a ani jinak nekazili hru většině. Pak to totiž vypadá, že je na Regnetu normální se chovat jako prase.
Tady, na fóru, se potom můžete vyplakat do roztrhání těla, nikdo to naštěstí není povinen číst a ani reagovat.
Milý Dodge, Tebe já na nic upozorňovat nebudu, Ty totiž dobře víš, že o artině přímo na spawnu není debat. Navíc jsi se tu ještě přiznal, že kempíš s fieldem v místech, kde už se dávno nebojuje, což beru jako důkaz, že Tvůj spawnkilling byl úmyslný. Jestli tady čekáš, že se Ti budu za ten mute omlouvat, tak to jsi úplně vedle. To Ty by jsi se tady měl omluvit všem hráčům, že se snažíš sbírat xp na Regnetu nedovoleným způsobem, tedy chovat se jako prase.
Dovolím si odcitovat jeden z Tvých názorů:
Dodge Ram napsal: | zrejme asi budu oasis vynechavat, nemam na ten spawnkill nervy ...
muzu davat warn? (nevim jestli mam nejaky level admin) pokud ano tak ve tvaru !warn a nick hráče?
jinak mne to nasralo, že jdu radši hrát miny .... |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: st září 26, 2007 17:19 Předmět: |
|
|
Dik dilo,ale vis sam,ze co level user,to jinej nazor na to a tohle misto.to by byt nemelo,viz. muj nazor na to, kde je spawn.Taky mi vadi, ze hraju a najednou je nekdo kiknutej,nevidel ani neslysel jsem zadnej warn.A pak se tu resi, jak ten postizeny je staly hrac a ze to musi vedet.Kazdej obcas ujede a zkusenej hrac taky,napr. v zapalu boje a nahleho zatmeni.Posledni dobou kdyz hraju tak za hodku se kikne nebo warnuje jeden hrac.to je fakt nechutny.Vzapeti ma mute.Bych se nedivil,ze takovej hrac ma zvysenou spotrebu mysi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: st září 26, 2007 17:21 Předmět: |
|
|
aaaaaaa,hle,Belo, to neni reakce na tebe,kdyz jsem to psal tak si mne prebehl. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: st září 26, 2007 17:29 Předmět: |
|
|
2 Desertstorm:
I kdyby bylo, nevadí. Jsem už za ty léta v práci pěkně vycvičenej ve splachování . Jestli moje warny, kicky a mute někomu vadí, kliďánko přestanu. Nedělám to kvůli svému potěšení, mě žádný spawnkilling nevadí, za teamkill dám complain nebo vote na kick, gamechat dokážu ignorovat a na sprosté poznámky mám taky v zásobě pár jadrných slov . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: st září 26, 2007 19:16 Předmět: |
|
|
BelaOsa, DesertStorm.. kucí nechte toho, oba jste fajn hráči a mrzí mě že máte mezi sebou rozepře. Pojďme spíš zapracovat na tom, aby se to konečně sjednotilo a dotáhlo do konce. Oba vás chápu, oba máte pravdu.. _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: st září 26, 2007 21:15 Předmět: |
|
|
Diloph napsal: | BelaOsa, DesertStorm.. kucí nechte toho, oba jste fajn hráči a mrzí mě že máte mezi sebou rozepře. Pojďme spíš zapracovat na tom, aby se to konečně sjednotilo a dotáhlo do konce. Oba vás chápu, oba máte pravdu.. |
ja vetsi....he, delam si prdel.Nemame s Belou rozepre,jen jsem napsal co mi vadi a on psal soucasne se mnou a najednou kdyz jsem dal odeslat tak uz to tam bylo, jen shoda myslenek a nahod.Jsme v pohode. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: st září 26, 2007 22:04 Předmět: |
|
|
2 Desertstorm:
Jasan, dobře jsi to napsal, jsme v pohodě. Žádné rozepře jsem mezi námi nezaznamenal, ba naopak mě Tvé názory připadají blízké .
2 Diloph:
Kde jsi co slyšel Dilo? Na drby nedej, jsi už velkej kluk .
Někde tady jsem četl, že jsi si to rozmyslel a že na těch pravidlech snad už i pracuješ. Velmi jsi mě tím potěšil a držím palce. Děkuji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|