Obsah fóra et.regnet.cz et.regnet.cz
CZ Regnet ET Omni-Bot Server
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Setrvani Maxe_cz na regnetu
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Chcete dal hrat s maxem na regnetu?
Ano! je v pohode a dobre hraje budu rad kdyz zustane
81%
 81%  [ 13 ]
Ne! je to jen trapnej frager co neumi hra a vykop bych ho
18%
 18%  [ 3 ]
Celkem hlasů : 16

Autor Zpráva
Max_Cz



Založen: 20.9.2007
Příspěvky: 314

PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 15:45    Předmět: Setrvani Maxe_cz na regnetu Citovat

Zacinam mit docela plny zuby jak to tady posledni dobou vypada mel sem mensi rozepri s LaCundou(klasika dovolil sem si jit k druhymu tymu i kdyz sme na ne hrali 8na4 byl sem u axis v 8 a ja jim chtel jen pomoc sel sem teda k allies lacunda me odkop zpatky stim ze nemam bejt trapnej s prebihanim ze si chci jen nahonit fragy u allies ve fuelu checht dobrej vtip zrovna tam si urcite nazenu nejvic fragu:))) vim ze LaCunda je tady hodne respektovanej hrac a nechci ho vubec napadat ja ho rezpektuju jako jednoho z tech hracu se kterejma se dobre hraje a se kterejma ma bavi hrat tak me to docela mrzelo proto to tady zakladam abych vedel vas nazor bylo me receno ze sem notorickej prebihac ze hraju pouze na fragy zasadne jen se silnejsim tymem a ze celkove mam u vsech spatnou vizitku a ze si vsichni myslej to samy ze hraju aniz bych tymu pomoh Jeste me bylo receno co si to vubec dovoluju chtit jit do Rcz kdyz sem takovej trapan to uz me dopalilo proto tahle reakce.

PROSIM ABY SE KAZDEJ VYJADRIL JESTLI SNIM SOUHLASI!!!

Mockrat dekuju podle vasich reakci se rozhodnu jestli tady budu nadale hrat nebo zkusim stesti jinde aspon uvidim jestli sem tady VYTANEJ nebo jen TOLEROVANEJ musim uznat ze me regnet prirost hodne k srdci a mam ten server se vsema lidma moc rad travim na nem spoustu casu ale jestli je tohle nazor vetsiny tak nema cenu bejt tady na obtiz a bejt jen tolerovany zlo ktery kazdymu vadiPs:Chtel bych vas pravdivej nazor je to pro me dulezity protoze jestli hraju s lidma co si myslej tohle tak to tady balim protoze to nemam za potrebi a hlavne podle me to neni pravda (zalezi kdo to jak vidi a podle toho co sem si dneska vyslech tak tak to asi vidim celkove jinak nez zbytek )tak by me zajimalo jestli mam tak spatnej pohled na vec jestli jo budu rad kdyz me ho napravite nebo jestli to je vsechno v poho a byla to jen ojedinela reakce tady par veci na vysvetleni(obhajobu protoze co tady napisete beru hodne vazne a budu se podle toho ridit)

1)chodim tam kdo se hraje trosku teamwork kdyz se 15min nic nedeje je neco stymem spatne a ja to zkusim na druhy strane protoze kdyz lidi nespolupracujou tam me to nebavi na tom neni nic spatnyho(ikdyz podle toho co sem videl tak by se za to podle vas moh davat rovnou kick teda asi jenom pro me) KDO SI K TOMU CHCE PRECIST MUJ NAZOR TROSKU ROZEPSANEJ tak je na http://et-stats.regnet.cz/forum/viewtopic.php?t=99

2)ze hraju jenom na fragy to je lez hraju vetsinou za axis a tam si branim svuj objectiv zuby nehty to drzim a ze se me povede u toho jeste trosku zafragovat ...... se za to mam jeste nakonec stydet ?

3)nevim proc me furt resite vezmu si jednou za mesic panzu(ikdyz je to zbran jako zbran a jestli ne tak nevim proc neni zakazana kdyz stim ma tolik lidi problemi to sami field tak je omezte na server a bude klid) je to spatny uz sem trapnej panzanoob vezmu si medica sem trapnej camper co umi jen s medikem kdyz du do druhyho tymu tak neexistuje aby se nekdo neozval ze sem trapnej prebihac NEVSIM SEM SI ZE BYSTE TAKHLE VEHEMENTNE RESILI I OSTATNI !!!! ALE TED ME PORESTE PORADNE PODLE TOHO SE TOTIZ JESTE UVIDIME NEBO NE A TO MYSLIM VAZNE! mate tam hlasovani tak ho vyuzijte a kdyztak me k nemu napiste jeste vas komentar at vim na cem sem

dik ze ste se prokousali az sem ja vim trosku dlouhy ale pro me dulezity tak to musim napsat dukladne:)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Desertstorm
Level4
Level4


Založen: 29.8.2007
Příspěvky: 545
Bydliště: Zbiroh

PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 15:57    Předmět: Citovat

maxi,naprosto te chapu a rozumim.ale neres to,jsou proste lidi, a budou, kterejm se porad neco nezda.Myslim,ze bys sem mel chodit dal,mne nevadis a kdyz si v teamu,mam pocit ze nehraju jen s lamama.A k tomu prebihani.Tim,ze jsi jeden z dobrych hracu,nemel bys ale prebihat do teamu, kde jsou lepsi hraci i kdyz je jich min, kdyz uz sis jeden team vybral nebo na tebe zbyl.Prave proto bys to mel trochu kaucovat a snazit se to spoluhracum rict atd.Jasne, kdyz je jich min, no problem.Ale vratit se k lepsimu teamu i kdyz v tom tvem neni vic hracu je nefer.Shrnu to,nestezuju si na to ze bys prebihal, mozna si malo vsimam,a to co jsem napsal je jen tak na vysvetlenou jak to vidim ja.Takze hraj dal,no problemo.Nebo si dej proste 14 dni pauzu a ono te to znechuceni treba prejde.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
[-]s0ld!er



Založen: 15.9.2007
Příspěvky: 58
Bydliště: Slovensko

PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 16:19    Předmět: Citovat

maxi necudujem sa ti,tvoj problem som si vsimol zopar krat na regnete
ale myslim si ties ze by si to nemal riesit a robit si stoho tasku hlavu
podla mna si dobry hrac a mal by si hravat dalej na regnete........
hraj nadalej a bav sa snamy na regnete Very Happy


_________________
hram pod nickom
tono=D
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
OkillercZe



Založen: 23.3.2007
Příspěvky: 88

PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 16:35    Předmět: Citovat

Asi si tady taky otevřu takové hlasování.. A nebo raději ne ještě bych si vyslechl že mě tu nikdo nemá rád XD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ICIS



Založen: 11.7.2007
Příspěvky: 35

PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 16:39    Předmět: Citovat

OkillercZe napsal:
Asi si tady taky otevřu takové hlasování.. A nebo raději ne ještě bych si vyslechl že mě tu nikdo nemá rád XD


No radsi to nedelej Razz Jinak Maxi nechapu proc chces aby ostatni resil tvuj problem s tim jestli to hrat nebo ne je to jenom na tobe a krome Alse ti to nikdo nemuze zakazat a jestli mas spatnou povest tak se ji spis zkus vylepsit Wink Jinak nevim kdo ti rikal ze te nechtej v Rcz myslim ze macko (jako novej CL) byl s tebou spokojenej tak v tom bych problem nevidel....


Naposledy upravil ICIS dne út září 25, 2007 16:42, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Desertstorm
Level4
Level4


Založen: 29.8.2007
Příspěvky: 545
Bydliště: Zbiroh

PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 16:41    Předmět: Citovat

Nemam rad smouly...a panzu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
OkillercZe



Založen: 23.3.2007
Příspěvky: 88

PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 16:42    Předmět: Citovat

lol Smoula je jeden dobrej hrac an CZSK scene v ET
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Max_Cz



Založen: 20.9.2007
Příspěvky: 314

PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 17:02    Předmět: Citovat

NE JA NERESIM JESTLI TO HRAT A JAK TO HRAT ALE CHCI VEDET JESTLI OSTATNI CHTEJ ABYCH TADY HRAL a aby lidi kterejch se to tyka vedeli ze tech jejich komentaru ke me mam uz plny zuby hraju to pro zabavu a ne pro to abych mel nervi a psal nejaky trapny fora na A4 ale uz se me to zda neunosny jak sem pokazdy resenej je zajimavy ze ja nikoho nikdy neresim ale ostatni z toho maj asi novou zabavu kdyz cokoliv udelam hned nejaka reakce a me uz to fakt vadi a nebavi tak chci vedet co je spatne Jo! muzu v si v klidu rict ze na vsechny seru pojedu si to svi stejne stim nikdo nic neudela a je to ale jak vidis zvolil sem jinou cestu pro me je dulezity co si lidi se kterejma travim svuj volnej cas myslej Ps:Nedelejte z toho komedii ja to myslim vazne fakt tady zustanu podle toho co se doctu a uvidim v hlasovani!

Naposledy upravil Max_Cz dne út září 25, 2007 22:02, celkově upraveno 2 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Desertstorm
Level4
Level4


Založen: 29.8.2007
Příspěvky: 545
Bydliště: Zbiroh

PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 17:09    Předmět: Citovat

Maxi, nejsi natvrdlej? Tak rikam, hraj tu s nama i nadale.A ja si nemyslim,ze bys byl nejak precitlivelej,naprosto te chapu.Jasny?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Max_Cz



Založen: 20.9.2007
Příspěvky: 314

PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 17:14    Předmět: Citovat

DesertStorm ne nejsem jen sem to musel vysvetlit
Dik za podporu vazim si toho Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LaCunda
Level4
Level4


Založen: 15.6.2007
Příspěvky: 935
Bydliště: Ostrava, Praha

PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 20:28    Předmět: Citovat

Maxi, tak to je mi líto, že jsem tě vyprovokoval až k takové reakci. To opravdu NEBYLO mým záměrem. Tohle tvé dilema teda budu brát vážně a taky ti s ním zkusím co nejadekvátněji a se vší vážností pomoct. (dokonce píšu s diakritikou, tak si toho važ Wink )

Co si myslím o tvé hře:
Jsi opravdu váborným hráčem ve hře 1vs1, kolikrát i 2 a víc zmákneš v pohodě... v tom jsi opravdu skvělý. Proto to asi občas vypadá, že nebráníš, nebo neútočíš, nýbrž jenom fraguješ. Dneska zrovna jsem to trosšku přehnal s tou vizitkou, to bylo nadsazené a emotivně podbarvené. Za ten výrok se omlouvám. Co se týče hry na objective, tak si myslím, že obrana ti jde mnohem líp, než útok. Co se týče týmové hry, je OK, vím, že se na tebe můžu spolehnout.
Jediné, co mi opravdu vadí na tvé hře, jsou tvé neustálé přeběhy. To je věc, kterou nesnáším... Jednou jsem ti za to už dal warn, dneska dopoledne jsi znovu přeběhl, já jsem to prostě neřešil a přešel jsem k opačnému týmu, druhý admin ti řekl, že za další přeběh ti dá kick. O pár hodin později, právě na tom fuel dumpu, jsi přeběhl znovu, to mě dopálilo, protože němců BYLO opravdu jednou tolik, ale alies hráli týmově a dávali jsme vás, herně to bylo jakž takž vyrovnané. Proto jsem tě poslal zpět k axis. Pak se to zvrhlo v ty debaty o vizitce atd, to už byly nervy, znovu se ti omlouvám.
Prostě mám tě za silného hráče a jako takový, když přeběhneš, tak ta pomyslná miska vah se OPRAVDU nahne... a ty sám to musíš vidět, ty nicky už většinou znáš a víš, co od takových hráčů můžeš čekat. Proto jsem "tvrdší" na tebe, aby sis to uvědomil. Já vím, že není lehké hrát s "lamama", nebo s týmem, který nehraje týmově, ale zkus to zkousnout, hráče nějakým způsobem pohecovat, poradit jim, říct jim, co po nich cceš...To od tebe čekám, že bys mohl dělat... a když tak začneš hrát, tak ti taky potom budou vadit přeběhy, protože si zkoriguješ hráče i proti přesile a mapu vyhráváš a v tom ti někdo vběhne do týmu s takovou výmluvou... nakonec jsme ten fuel vyhráli i proti dvojnásobnému počtu, o tom to je, Maxi, o domluvě a spolupráci a na tebe jako silného hráče nováčci a "lamy" třeba dají... Kdo ví, takovou hrou si třeba taky potom zasloužíš nějaký ten level a vyšší práva.

Závěrem, doufám, že můj názor dočteš až do konce i přes jeho délku a něco si z toho vezmeš. A jestli s tebou chci nebo nechci hrát?jednoznačně ANO.
_________________
"Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Max_Cz



Založen: 20.9.2007
Příspěvky: 314

PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 21:31    Předmět: Citovat

LaCunda:Sem moc rad ze ses zrovna ty ozval tvuj nazor me zajimal ze vsech nejvic ses pro me moc dobrej admin kteryho respektuju jako jednoho z nezaujatejch(pro ostatni bez urazky) tak proto takovahle reakce protoze kdyz by si o me tohle mysleli lidi jako TY co nejvic respektuju tak uz bych fakt odesel protoze bych tam nemel co delat musel sem se trosku zamyslet a vyvodit z toho dusledky jinak to neslo protoze to cos me napsal odpoledne me fakt docela mrzelo a v podstate je tohle vsechno reakce na tvi komentare z odpoledne(ne jenom na tvi ale tohle uz byla posledni kapka) potesilo me zes to vsechno tak nemyslel a napsals me jak to vidis doopravdy toho si vazim mas pravdu ze bych mel jit slabsim prikladem a naucit je to BUDU SE SNAZIT staci me kdyz tym se kterym hraju hraje aspon trosku tymove kdyz nevidim ani naznak prcham fakt na to zatim nemam abych nekoho vodil za rucicku a rikal pravim me das naboje tak ted pod za mnou a na po 100 to mozna dopadne kdyz uz mam snekym stravit par hodin casu tak si to musim aspon trochu uzit a ne se nervovat jestli ty hrajes takhle tak klobouk dolu s tim prebihanim mas castecne pravdu ze kdyz to hrajou novacci a ja du do druhyho tymu tak se miska vah fakt pohne ale slibuju ze do budoucna se to budu snazit zmenit:) Dekuju zes me napsal jak to vidis a ze to semnou(aspon podle tebe neni zas tak hrozny:)))

Naposledy upravil Max_Cz dne st září 26, 2007 07:51, celkově upraveno 4 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tox
Level4
Level4


Založen: 15.1.2007
Příspěvky: 486
Bydliště: Svitavy

PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 21:59    Předmět: Citovat

Vuci Maxovi nic nemam, snad jen to, ze chce/chtel hrat porad klasicky set map.
Jinak, to jestli bude na regnet chodit ci ne si musi rozhodnout on sam, nikdo ti tu narizovat nemuze.
_________________
6miB*Kalish3k
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
LaCunda
Level4
Level4


Založen: 15.6.2007
Příspěvky: 935
Bydliště: Ostrava, Praha

PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 22:04    Předmět: Citovat

nerikam, ze tak hraju vzdy, ale snazim se... tim, ze prebehnu at uz ja ,nebo ty, nebo kdokoliv jiny se ta hra nezlepsi, naopak se zhorsi a bude to jeste vic jednostranejsi...dneska vecer zrovna sem skoro sezral klavesnici jak sem se u toho nervoval... Wink to tak obcas prijde no, ale je mi trapne odejit ze slabsiho tymu k silnejsimu... co se tyka nezaujatosti...taky mam sve mouchy...treba zrovna tebe Wink
_________________
"Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LaCunda
Level4
Level4


Založen: 15.6.2007
Příspěvky: 935
Bydliště: Ostrava, Praha

PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 22:06    Předmět: Citovat

a vlastne sem i cekal, ze se tu tohle tema objevi...teda necekal sem, ze se budes rozhodovat ,jestli dal chodit na regnet, nebo ne...spis neco jako stiznost na admina, nebo tak Wink a sem rad, ze se tu objevilo a ze se to nejakym zpusobem vyjasnilo Wink
_________________
"Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com