|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: po září 24, 2007 21:16 Předmět: |
|
|
BELA OSA napsal: | 2 Dodge Ram:
Ano, Ty jsi ode mne dostal warn bez upozornění. Domeček s ammem v Old City na Goldrushi je Allies spawnpoint č. 1 a tam jsem byl zabit Tvou podporou i přes odpálenou zeď. Prostě nechutnej spawnkilling, navíc od Inspectora serveru, to je tedy vizitka. Mute na 5 minut jsi dostal, aby jsi vychladl, na serveru Ti nic vysvětlovat nebudu, navíc jsem Ti ho zkrátil. Ty víš moc dobře, jak se chovat a za co ten warn dostaneš, takže nevím o čem tady chceš diskutovat. Že nikdy fielda nehraješ? Prostě to zkoušíš až se ucho utrhne, co? Místo aby jsi se omluvil, že Ti to "náhodou uletělo" tady budeš ještě dršťkovat. Ještě pár takových provokatérů a opravdu už tam nebude nikdo jiný než artispameři a panzy. |
takže asi bych to neměl říkat, ale přece ... v oasis si beru fielda po prolomení zdi do prvního zabití, ležím nahoře nad pumpou a vždycky vstanu a artu dávám tam kde bývala zeď, což je dost daleko od spawnu (sám si mi napsal, že tě to zabilo když sis bral náboje, což kua není spawn!) ... pokud jsi mi dal mute za toto, tak nevím, to mi ho radši preventivně dej na furt, pač pak sem nemohl našim nahlásit kolik lidí a kudy jde k dělu, moje otázky po warnu byly: Warn za co? ... tvoje odpověď ... Dávám to tam co bývala zeď ... tvoje odpověď ... po cca 2 minutách jsem se zeptal jestli by si náhodou neměl upozornit předtím než dáš warn ... bez odpovědi mute ... tak tedy nevím ale někdo je tu divnej ... závěrem, tím co děláte ničíte server ... pokud si myslíte že moje reakce byla neadekvátní, pak mi dejte roční ban, budu jedině rád |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: po září 24, 2007 21:51 Předmět: |
|
|
domluvili jsme se, ze po odpaleni zdi, se arta dava az ZA zed...tzn, tam, co byvala zed je SK...nebo spawnkemping...jak chces...navic, ty na foru jsi a ctes ho a diskutujes a vis jak to je...nevidim duvod davat ti upozorneni predem... na druhou stranu, taky jsi admin a mezi adminy by se to nemelo resit warny a kicky ci bany...ale slovnim upoziornenim a tomu adminovi by to melo dojit...kdyz ne, tak co uz... _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: po září 24, 2007 22:40 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | domluvili jsme se, ze po odpaleni zdi, se arta dava az ZA zed...tzn, tam, co byvala zed je SK...nebo spawnkemping...jak chces...navic, ty na foru jsi a ctes ho a diskutujes a vis jak to je...nevidim duvod davat ti upozorneni predem... na druhou stranu, taky jsi admin a mezi adminy by se to nemelo resit warny a kicky ci bany...ale slovnim upoziornenim a tomu adminovi by to melo dojit...kdyz ne, tak co uz... |
v tom případě dávejte warny ihned všem německým fieldům, nikdo to nedává až za zeď desítky metrů (kroků od spawnu) ... admin sice jsem, nicméně warn ani kick dávat nemohu (als mi psal že to jde až od levelu 3)
edit: ani tak mi nevadí warn (i když si myslím že nebyl oprávněný), ale spíše mute a způsob jak k tomu došlo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: po září 24, 2007 22:54 Předmět: |
|
|
2 Dodge Ram:
Mýlíš se. Místnost s ammo a health boxy je běžný spawn Allies po zabrání vlajky a odpálení zdi a má číslo 1. Pokud nemáš nabindované spawnpointy, zkus si po zabrání vlajky napsat do konzole setspawnpt 1 a budeš se rodit právě v té místnosti místo místnosti s vlajkou, která je default spawn 0. Funguje jen u Allies.
Takže jsem byl zabit Tvojí artillerií nejen za zdí, ale dokonce v místnosti s tím malým okýnkem! Ten spawn je sice volitelný, ale stále je to permanentní spawn Allies.
P.S.: !warn a !dewarn můžeš používat od Lvl2. Kick od Lvl3. Zatím jsem to ještě nedokončil, ale pro Lvl2 a 3 už je to hotové, mrkni na http://et-stats.regnet.cz/wiki/doku.php?id=prikazy_etpub |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: út září 25, 2007 14:44 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | domluvili jsme se, ze po odpaleni zdi, se arta dava az ZA zed...tzn, tam, co byvala zed je SK...nebo spawnkemping...jak chces...navic, ty na foru jsi a ctes ho a diskutujes a vis jak to je...nevidim duvod davat ti upozorneni predem... na druhou stranu, taky jsi admin a mezi adminy by se to nemelo resit warny a kicky ci bany...ale slovnim upoziornenim a tomu adminovi by to melo dojit...kdyz ne, tak co uz... |
ajaj, jak domluvili?ze bych si mel precist znovu pravidla?To jsou pekny blbosti, proc proboha SK nezustane SK na spawnu a hotovo?Prece na kazde mape to nemuze byt individuelni.Ja se z toho picnu.Proc by nemohla byt arty tam kde byla zed.Vzdyt muzou alici jit tunelem a nebo risknout probehnout....no comment. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: út září 25, 2007 15:33 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | LaCunda napsal: | domluvili jsme se, ze po odpaleni zdi, se arta dava az ZA zed...tzn, tam, co byvala zed je SK...nebo spawnkemping...jak chces...navic, ty na foru jsi a ctes ho a diskutujes a vis jak to je...nevidim duvod davat ti upozorneni predem... na druhou stranu, taky jsi admin a mezi adminy by se to nemelo resit warny a kicky ci bany...ale slovnim upoziornenim a tomu adminovi by to melo dojit...kdyz ne, tak co uz... |
ajaj, jak domluvili?ze bych si mel precist znovu pravidla?To jsou pekny blbosti, proc proboha SK nezustane SK na spawnu a hotovo?Prece na kazde mape to nemuze byt individuelni.Ja se z toho picnu.Proc by nemohla byt arty tam kde byla zed.Vzdyt muzou alici jit tunelem a nebo risknout probehnout....no comment. |
no ale kdyz to das za tu zed moc tak nedojdes ani ke studni tak kam potom ???? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: út září 25, 2007 15:44 Předmět: |
|
|
Drice napsal: | Desertstorm napsal: | LaCunda napsal: | domluvili jsme se, ze po odpaleni zdi, se arta dava az ZA zed...tzn, tam, co byvala zed je SK...nebo spawnkemping...jak chces...navic, ty na foru jsi a ctes ho a diskutujes a vis jak to je...nevidim duvod davat ti upozorneni predem... na druhou stranu, taky jsi admin a mezi adminy by se to nemelo resit warny a kicky ci bany...ale slovnim upoziornenim a tomu adminovi by to melo dojit...kdyz ne, tak co uz... |
no ale kdyz to das za tu zed moc tak nedojdes ani ke studni tak kam potom ???? |
ja vim,ale kdyz to nesejme lidi ve spawnu tak je to ok,chvilku pockat.Co se tyka delostrelectva,tak jak jsem napsal.Nechci o tom diskutovat,je to vzdy jina situace, arta mirne vedle a jine podminky pro SK.Rekl bych ze je to veci adminu v tom kterem teamu co s tim udelaj.Ale to, ze nemuzu jit kudy bych chtel nepovazuju za SK.pokud mne to nesejme rovnou ve spawnu kdyz cekam az to prejde a uz nemam stitek.to je podle mne SK.A neodpovidej mi na to, ne ze bych nechtel o tom diskutovat,ale nejak mi to prijde zbytecny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: út září 25, 2007 20:02 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | Drice napsal: | Desertstorm napsal: | LaCunda napsal: | domluvili jsme se, ze po odpaleni zdi, se arta dava az ZA zed...tzn, tam, co byvala zed je SK...nebo spawnkemping...jak chces...navic, ty na foru jsi a ctes ho a diskutujes a vis jak to je...nevidim duvod davat ti upozorneni predem... na druhou stranu, taky jsi admin a mezi adminy by se to nemelo resit warny a kicky ci bany...ale slovnim upoziornenim a tomu adminovi by to melo dojit...kdyz ne, tak co uz... |
ja vim,ale kdyz to nesejme lidi ve spawnu tak je to ok,chvilku pockat.Co se tyka delostrelectva,tak jak jsem napsal.Nechci o tom diskutovat,je to vzdy jina situace, arta mirne vedle a jine podminky pro SK.Rekl bych ze je to veci adminu v tom kterem teamu co s tim udelaj.Ale to, ze nemuzu jit kudy bych chtel nepovazuju za SK.pokud mne to nesejme rovnou ve spawnu kdyz cekam az to prejde a uz nemam stitek.to je podle mne SK.A neodpovidej mi na to, ne ze bych nechtel o tom diskutovat,ale nejak mi to prijde zbytecny. |
ja nevim, jestli jsi to nekde prehlid, ale domluvili jsme se, ze to bude v zajmu hratelnosti I pro novacky... tzn arta za zed...a je to individualni pro kazdeho admina v tom kterem tymu... souhlasim. je to subjektivni, souhlasim. da se tak lip hrat? kazdopadne. omezi to nejak toho artyspamerskeho fielda?ano a proto to tak je _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: st září 26, 2007 10:57 Předmět: |
|
|
BELA OSA napsal: | 2 Dodge Ram:
Mýlíš se. Místnost s ammo a health boxy je běžný spawn Allies po zabrání vlajky a odpálení zdi a má číslo 1. Pokud nemáš nabindované spawnpointy, zkus si po zabrání vlajky napsat do konzole setspawnpt 1 a budeš se rodit právě v té místnosti místo místnosti s vlajkou, která je default spawn 0. Funguje jen u Allies.
Takže jsem byl zabit Tvojí artillerií nejen za zdí, ale dokonce v místnosti s tím malým okýnkem! Ten spawn je sice volitelný, ale stále je to permanentní spawn Allies.
P.S.: !warn a !dewarn můžeš používat od Lvl2. Kick od Lvl3. Zatím jsem to ještě nedokončil, ale pro Lvl2 a 3 už je to hotové, mrkni na http://et-stats.regnet.cz/wiki/doku.php?id=prikazy_etpub |
v tom případě bych rád věděl kolik kilometrů od spawnu je to ještě SK ... ale jak říkám spíše mi vadilo to mute a způsob jakým to bylo provedeno |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: st září 26, 2007 11:02 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | Desertstorm napsal: | Drice napsal: | Desertstorm napsal: | LaCunda napsal: | domluvili jsme se, ze po odpaleni zdi, se arta dava az ZA zed...tzn, tam, co byvala zed je SK...nebo spawnkemping...jak chces...navic, ty na foru jsi a ctes ho a diskutujes a vis jak to je...nevidim duvod davat ti upozorneni predem... na druhou stranu, taky jsi admin a mezi adminy by se to nemelo resit warny a kicky ci bany...ale slovnim upoziornenim a tomu adminovi by to melo dojit...kdyz ne, tak co uz... |
ja nevim, jestli jsi to nekde prehlid, ale domluvili jsme se, ze to bude v zajmu hratelnosti I pro novacky... tzn arta za zed...a je to individualni pro kazdeho admina v tom kterem tymu... souhlasim. je to subjektivni, souhlasim. da se tak lip hrat? kazdopadne. omezi to nejak toho artyspamerskeho fielda?ano a proto to tak je |
tím že je to individualní pro každého admina je v tom akorát bordel ...
mimochodem víte to že ty parchanti dělostřelci nestřílej na to místo kam maj, ale padá jim to jaksi okolo??? ...
druhá věc, pokud stojí field s dalekohledem a zaměřuje artu a v tu chvíli koupí jednu do řepy, tak se pohne a arta padá jinam než chtěl a třeba na spawn a on je v tom prakticky nevině |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: st září 26, 2007 11:52 Předmět: |
|
|
Dodge Ram napsal: | LaCunda napsal: | Desertstorm napsal: | Drice napsal: | Desertstorm napsal: | LaCunda napsal: | domluvili jsme se, ze po odpaleni zdi, se arta dava az ZA zed...tzn, tam, co byvala zed je SK...nebo spawnkemping...jak chces...navic, ty na foru jsi a ctes ho a diskutujes a vis jak to je...nevidim duvod davat ti upozorneni predem... na druhou stranu, taky jsi admin a mezi adminy by se to nemelo resit warny a kicky ci bany...ale slovnim upoziornenim a tomu adminovi by to melo dojit...kdyz ne, tak co uz... |
ja nevim, jestli jsi to nekde prehlid, ale domluvili jsme se, ze to bude v zajmu hratelnosti I pro novacky... tzn arta za zed...a je to individualni pro kazdeho admina v tom kterem tymu... souhlasim. je to subjektivni, souhlasim. da se tak lip hrat? kazdopadne. omezi to nejak toho artyspamerskeho fielda?ano a proto to tak je |
tím že je to individualní pro každého admina je v tom akorát bordel ...
mimochodem víte to že ty parchanti dělostřelci nestřílej na to místo kam maj, ale padá jim to jaksi okolo??? ...
druhá věc, pokud stojí field s dalekohledem a zaměřuje artu a v tu chvíli koupí jednu do řepy, tak se pohne a arta padá jinam než chtěl a třeba na spawn a on je v tom prakticky nevině |
no to bych rekl ze neni tim ze beres fielda podstupujes riziko ze se to muze stat a za sve ciny si muzes ty to pak kazdej kdo da artu na spawn bude psat ze ho nekdo trefil nebo strcil ale to protihrace nemusi zajimat proste to tam lita a je to |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: st září 26, 2007 12:05 Předmět: |
|
|
Dodge Ram napsal: | v tom případě bych rád věděl kolik kilometrů od spawnu je to ještě SK ... ale jak říkám spíše mi vadilo to mute a způsob jakým to bylo provedeno |
A je to tu zas. Tak ještě jednou.
Zrodil jsem se za Allied hráče na mapě Oasis na Allies spawnpointu číslo 1, udělal jsem 2 až 4 kroky a byl jsem zabit artilerií Tebou povolanou. Protože zabíjení hráčů na permanentních spawnpointech není na Regnetu dovoleno, byl Ti mnou udělen warn s uvedeným důvodem - spawnkilling. OK? Nějaké další dotazy?
Mute nebylo provedeno nějakým nekalým způsobem, ale běžným příkazem !mute Dodge 300. Přibližně po 150-200 sekundách jsem Ti ho zrušil příkazem !unmute Dodge. Jak už jsem tu mnohokrát napsal, já nemíním s nikým debatovat o důvodu warnu za spawnkilling na serveru, zvlášť když je to takhle zřejmé. Otázkou kolik kilometrů od spawpointu se ještě počítá spawnkilling sám sebe řadíš mezi věčně nespokojené spawnkillery, kteří neustále spekulují, co si ještě mohou dovolit. Lezení nad pumpu v Old City a snaha zabíjet hráče pár metrů od jejich spawnpointů je výtečný návod pro další vlnu nových spawnkillerů. Ale v tomto případě Ti odpovím - jistě je to více než nula. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: st září 26, 2007 13:23 Předmět: |
|
|
Ahoj pánové nechci se nikoho zastávat ale někdo tu má pravdu jelikož jsem neviděl ještě ani na jednom servru tolik uprav na SK atd. tak je mi už z toho docela na bliti. Tak omezte fieldy na jednoho a nemusime se tady dohadovat o takovych blbostech co vi nato??? A tim padem odpadnou problémy s SK.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: st září 26, 2007 13:50 Předmět: |
|
|
Colony Lisak napsal: | Ahoj pánové nechci se nikoho zastávat ale někdo tu má pravdu jelikož jsem neviděl ještě ani na jednom servru tolik uprav na SK atd. tak je mi už z toho docela na bliti. Tak omezte fieldy na jednoho a nemusime se tady dohadovat o takovych blbostech co vi nato??? A tim padem odpadnou problémy s SK.  |
tím chceš říct, že jedne field nemůže házet arty na spawn...?  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: st září 26, 2007 13:54 Předmět: |
|
|
Může ale bude jenom jeden a to snad nebude taková hrůza ne??? Proč to nezkusit??? Lepší jeden než pět. A to z toho 3 dobří a 2 horší. Ja jsem 14 dni nehrál pak jsem došel hodil artu tam kde obvykle a byl jsem zase největší .... proto bych byl proto aby nebyly na každé mapě jiné pravidla co ti nový co příjdou???? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|