Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kopin Level3

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 08:29 Předmět: Salut! |
|
|
jak je borci?...hrajete ještě?...už jsem to nějaký pátek nezapnul,ani nevím kdy naposled...komp stále starý,ale začíná se pracovat na novém
Má to cenu ještě instalovat,nebo Regnet už padnul?
Kolik se vás schází večer kolem 21-0h? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosta Level3

Založen: 15.5.2008 Příspěvky: 149 Bydliště: hrbitovni 666, 3 rada, hrob c. 8, Hostinne
|
Zaslal: út květen 14, 2013 16:50 Předmět: re: |
|
|
urcite si to nainstaluj,
taky jsem dlouho nehral
vcera asi po mesici (ale za posl. 3 mesice jsem to hral asi 5x), a bylo nas tam "docela dost" asi 6 (~20-22h)
snad se to zlepsi, nekdy
ale casy, kdy se neslo dostat na server pro pocet lidi jsou asi v nenavratnu, chtelo by to nejakou novou krev _________________ kosta[CZ], chybalavky
CPU: i5 2.9GHz
GPU: ATI HD7700
RAM: 8GB DDR3
Perif.: Logitech G9, G15
Klient: ET:Legacy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Korys Level2

Založen: 25.1.2009 Příspěvky: 56 Bydliště: Vyšehořovice(Praha východ)
|
Zaslal: po květen 20, 2013 09:57 Předmět: Re: re: |
|
|
kosta napsal: | urcite si to nainstaluj,
taky jsem dlouho nehral
vcera asi po mesici (ale za posl. 3 mesice jsem to hral asi 5x), a bylo nas tam "docela dost" asi 6 (~20-22h)
snad se to zlepsi, nekdy
ale casy, kdy se neslo dostat na server pro pocet lidi jsou asi v nenavratnu, chtelo by to nejakou novou krev |
To uš na wolfa nenalákas .. Vecina lidi hraje ruzný bfka nebo dotu atd .. Ja sem wolfa hral od nového roku asi dvakrát . Jinak hraju BFp4f je tam výborná česká komunita a pokaždý je nekdo na ts kolikrát hrajem ve skupinách a vsichni jsou na tsku to je uplne nekde jinde . Ale zahrál bych si jenze abych si dobre zahrál tak to chce lanku jinak to nema smysl . _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 22:46 Předmět: |
|
|
tak zítra si jedu pro komp...budu ho nakonec kupovat od Joeyho ,tak tam poběží ET jak víno snad ale začíná mě dovolená,takže cca za 14dní se to snad pokusím nainstalovat a uvidíme,jestli se ještě do někoho trefím
Třeste se boˇtáci!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Korys Level2

Založen: 25.1.2009 Příspěvky: 56 Bydliště: Vyšehořovice(Praha východ)
|
Zaslal: so červen 22, 2013 07:52 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | tak zítra si jedu pro komp...budu ho nakonec kupovat od Joeyho ,tak tam poběží ET jak víno snad ale začíná mě dovolená,takže cca za 14dní se to snad pokusím nainstalovat a uvidíme,jestli se ještě do někoho trefím
Třeste se boˇtáci!!!  |
As budes hrat tak mi napis na fb . Taky to skusim ale jak jsem si zvykl na bf tak mi wolf vubec nejde  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 19:57 Předmět: |
|
|
ahoj borci!
tyjo ani nevim, jestli bych to ještě rozchodil  _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: ne září 01, 2013 19:02 Předmět: |
|
|
Mik (CZ) napsal: | ahoj borci!
tyjo ani nevim, jestli bych to ještě rozchodil  |
Určitě bez problémů (pokud nemáš W8 )
Dá se připravit instalace, kterou jen rozbalíš, pokud to někde nemáš zipnutý (ten adresář wolf....) ......... . _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAP Level4

|
Zaslal: ne září 08, 2013 19:27 Předmět: |
|
|
Já to mám na W8 64bit a neměl jsem jedinej problém. Instalace stejná, co byla na 7 i XP. Už mám to ETčko pěkně dlouho  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bedna
Založen: 23.8.2008 Příspěvky: 70 Bydliště: Horňany, Slovakia
|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 20:43 Předmět: |
|
|
KAP napsal: | Já to mám na W8 64bit a neměl jsem jedinej problém. Instalace stejná, co byla na 7 i XP. Už mám to ETčko pěkně dlouho  |
Prí kúpe W8 dostaneš poukaz na návštevu psychoterapeuta zdarma a to sa oplatí. _________________ Táto správa neobsahuje výrusi, pretože nepoužívam MS Windows. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: ne květen 04, 2014 21:55 Předmět: |
|
|
no já nevím, já vloni kopuil W8 64bit a od té doby jsem nehrál... vůbec mi to nechce jet :/ _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|