Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kopin Level3

|
Zaslal: pá září 02, 2011 18:00 Předmět: Problem |
|
|
je to mozna blbost,ale ta blbost me docela stve
obcas kdyz hraju a pritom neco pisu,tak jak se tam tak nejak koukam do konzole a pisu atd.v tej zbrklosti mackam jeden cudl pres druhy a povede se me uz nekolikrat ze si lehnu na tvrdo a ne a ne vstat...tudiz otazka zni,jestli existuje nejaka kombinace tlacitek "unleh" protoze,kdyz existuje kombinace tlacitek na lehnuti,tak musi byt i proti lek ne?
nutno dodat,ze jsem jeste na nej neprisel a abych to kouzlo zrusil musim vypnout hru a zase zapnout....autoexec nepomaha.
pak jeste jedna malickost,kdyz s covertem koukam dalekohledem,tak slysim urcite praskani zvuku nevim jak se to odborne rika? odchazi me neco?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: so září 03, 2011 14:46 Předmět: |
|
|
pane jo zapeklita otazka zrejme  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: so září 03, 2011 15:46 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | pane jo zapeklita otazka zrejme  |
si projdi menu v ET, tam jsou nadefinovqný klávesy pro pohyb včetně lehu.
Mně osobně se nic podobnýho nestalo a pokud se ti nezasekávaj nějaký klávesy, tak je to divný. Defaultní vztyk / leh je myslím "X" , ale to jsi asi zkoušel....  _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: so září 03, 2011 15:52 Předmět: |
|
|
to praskání taky občas slyším... a nejen když koukám přes dalekohled... pak se buď nic nestane (většinou) a nebo 1x z 10 případů se mi ET sekne a musím ho vypnout přes ctrl-alt-del ... :/ ale čím to je ...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: so září 03, 2011 17:18 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | to praskání taky občas slyším... a nejen když koukám přes dalekohled... pak se buď nic nestane (většinou) a nebo 1x z 10 případů se mi ET sekne a musím ho vypnout přes ctrl-alt-del ... :/ ale čím to je ...  | kdyby jsi to nebyl ty,tak rikam odchazi nam hold grafika,ale ty mas asi dobrou grafickou kartu
PS:x nehrozi a tabulator max. zvedne,ale nepreskoci nic |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosta Level3

Založen: 15.5.2008 Příspěvky: 149 Bydliště: hrbitovni 666, 3 rada, hrob c. 8, Hostinne
|
Zaslal: so září 03, 2011 17:30 Předmět: re: |
|
|
kdysi jsem mel v conf staly pokrceni
neco takovyho
//skrceni
set crouch "+movedown; set nextcrouchtoggle vstr stand"
set stand "-movedown; set nextcrouchtoggle vstr crouch"
set nextcrouchtoggle "vstr crouch"
//bind c "vstr nextcrouchtoggle"
bind MOUSE4 "vstr nextcrouchtoggle"
zkus si projit conf, jestli tam nemas neco podobnyho
kdyz to nepomuze, tak mozna v konzoli napsat prikaz "stand" nebo "vstr stand" _________________ kosta[CZ], chybalavky
CPU: i5 2.9GHz
GPU: ATI HD7700
RAM: 8GB DDR3
Perif.: Logitech G9, G15
Klient: ET:Legacy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|