Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
missak

|
Zaslal: čt červen 02, 2011 20:44 Předmět: Nový regnet server- Mute |
|
|
Nazdar lidi, hrál jsem několikrát na tom Vašem "Novém" serveru.
Mapy jsou dobré, dobré neomezené votování (něco pro mě)
A však jediný problém dává to lidem MUTE za jednoduché V.
Člověk napíše slovo: SLOVO=You have been auto-muted for 180 second and -50XP. Nebo něco takového to napíše a člověk je vážně mutlej jen tak pro nic za nic + to, že to ještě sníží XP o 50 a to nespamuje normálně tam třeba něco píše. Chtěl jsem to napsat Kostovi, jenže->MUTE!
Přijdu tam 0XP (není XP Save), něco napíši a jsem v záporu -50 XP. OMG co to má znamenat?
No pěkně mě to naštvalo a tak jsem se rozhodl po dlouhé době hraní, čučení do obrazovky sem něco písnout. A pro ty co si myslí, že to už nehraji tak se mýlí. Já hraji, ale na několika serverech a samozřejmě na Regnetu také.
Prosím, udělejte někdo něco s tím MUTE. Belle, Alsi, Kosto, Snoopiku a nevím kdo ještě . Děkuji Vám! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: čt červen 02, 2011 20:49 Předmět: Re: Nový regnet server- Mute |
|
|
missak napsal: | Nazdar lidi, hrál jsem několikrát na tom Vašem "Novém" serveru.
Mapy jsou dobré, dobré neomezené votování (něco pro mě)
A však jediný problém dává to lidem MUTE za jednoduché V.
Člověk napíše slovo: SLOVO=You have been auto-muted for 180 second and -50XP. Nebo něco takového to napíše a člověk je vážně mutlej jen tak pro nic za nic + to, že to ještě sníží XP o 50 a to nespamuje normálně tam třeba něco píše. Chtěl jsem to napsat Kostovi, jenže->MUTE!
Přijdu tam 0XP (není XP Save), něco napíši a jsem v záporu -50 XP. OMG co to má znamenat?
No pěkně mě to naštvalo a tak jsem se rozhodl po dlouhé době hraní, čučení do obrazovky sem něco písnout. A pro ty co si myslí, že to už nehraji tak se mýlí. Já hraji, ale na několika serverech a samozřejmě na Regnetu také.
Prosím, udělejte někdo něco s tím MUTE. Belle, Alsi, Kosto, Snoopiku a nevím kdo ještě . Děkuji Vám! |
Neco zkusim
.
.
.
Už by to mělo být ok ... dík za upozornění _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: so červen 04, 2011 14:38 Předmět: |
|
|
Je to pravda, že mi to dalo mute za riflu pojmenovanou jako "inzenyr s *elkym klackem" ale další bind mi to už zase pustilo :0) Tak sem to přešel jako jev náhodný:0)
Čím to bylo? _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: so červen 04, 2011 17:59 Předmět: |
|
|
Mik (CZ) napsal: | Je to pravda, že mi to dalo mute za riflu pojmenovanou jako "inzenyr s *elkym klackem" ale další bind mi to už zase pustilo :0) Tak sem to přešel jako jev náhodný:0)
Čím to bylo? |
Konfigem - při jeho exportu z excelu do txt to neco uřízlo a bylo vymalováno  _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: po červen 06, 2011 07:27 Předmět: |
|
|
Mik (CZ) napsal: | Je to pravda, že mi to dalo mute za riflu pojmenovanou jako "inzenyr s *elkym klackem" ale další bind mi to už zase pustilo :0) Tak sem to přešel jako jev náhodný:0)
Čím to bylo? | velky klacek je moooc sproste slovo ....to mas jako s opici  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: po červen 06, 2011 09:57 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | Mik (CZ) napsal: | Je to pravda, že mi to dalo mute za riflu pojmenovanou jako "inzenyr s *elkym klackem" ale další bind mi to už zase pustilo :0) Tak sem to přešel jako jev náhodný:0)
A nebo: "Berou sekundarni obj" :0DD _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: po červen 06, 2011 11:34 Předmět: |
|
|
Mik (CZ) napsal: | kopin napsal: | Mik (CZ) napsal: | Je to pravda, že mi to dalo mute za riflu pojmenovanou jako "inzenyr s *elkym klackem" ale další bind mi to už zase pustilo :0) Tak sem to přešel jako jev náhodný:0)
A nebo: "Berou sekundarni obj" :0DD |
ferove, tys uz nekdy psal behem hry "berou sekundarni obj" ... ??? :DDD _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: po červen 06, 2011 15:21 Předmět: |
|
|
musis psat kradou nam LaCunduarni objectiv  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: út červen 07, 2011 12:32 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: |
ferove, tys uz nekdy psal behem hry "berou sekundarni obj" ... ??? :DDD |
Ne. Ale jednou sem to slovo pred cca 4-5 rokama na regnetu napsal.. bylo to na Battery a asi sem psal sekundarni spawn nebo vchod.. uz si to fakt nepamatuju vzhledem k tomu casu. _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|