|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 18:21 Předmět: |
|
|
Pravdu díš, Toxíčku.
Jenom bych chtěl doplnit, že mě osobně nevadí skapat pro revive engiho, ale ten engi musí chtít jít dát objective. On totiž tu mapu může vyhrát, já jako medic bez něj ne a nakonec, on si užije v limbu až až .
Tak nějak trochu proti srsti je mě zvedat v nebezpečných situacích cvopse, ti si na publicu za svou smrt většinou můžou sami svou chybou a k objective nejsou potřeba, s výjimkou Axis cvop na Seawall Battery pro ničení můstku. Nemám na mysli cvopse v CW, tam většinou jen dělají vratočuče nebo ničí command post soupeře, není to stálý povolání. Všem přítomným libujícím si v povolání cvopse se omlouvám že si vybírám, ale engi se prostě píchá líp .
Jak psal OkillercZe, taky radši napřed dodělám soupeře, když jich není sedum. Ale dokáže mě nakrknout, když opíchám medica, skápnu a ten medic si místo okamžitého vrácení revive začne fragovat, nebo dokonce odběhne jinam! Na to není omluva!! Áááááárrggggghhh!!!
Buďme na sebe hodní!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 20:16 Předmět: Re: Toxiku |
|
|
Tox napsal: | MILHAUS [CZ] napsal: | Když už si v Brně každej den,tak dej vědět a já ti dám to GTA San Andreas Joudo.
Můžeme se nějak domluvit na bahínko chlapci.Jen tak na pohodu.Nemám moc času,ale chvilku bych si udělal.  |
mno, akorat nevim jak se shledame, ja delam v: CT PARK Modrice nebo tak nejak se to tam jmenuje, je to nedaleko Renocaru, prumyslova zona - uz nevim jak bych to lepe popsal  |
Vím kde to je.Jezdím tama z Líšně do Tesca na nákupy.
Domluvíme se ještě s Osyčkou a mohlo by to projít ne?
Dat si scuka nekde ve štatlu a cucat bahno ne?!To sfóknu potom šmirglem dom. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OkillercZe

|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 10:45 Předmět: |
|
|
Ok tak záleží na situaci. A těch se vyvrbí vždy několik když je v hodné schovat se za hráče kteremu dam revive udělám to a pak si třeba reloadnu a crosim dal. Potom je situace kdy je lepší dostřílet soupeře a zvednout spoluhráče, prostě když už je klid. Taky nesnáším když někoho zvednu a on se na mě pak medik vybodne, ale takova už je hra na pubu. Potom je tu situace kdy na tebe pálí ze všech stran a tak nemá smysl dělat si z někoho živý štít tak či tak to odskáče celej team když tak nějak nejsou pohromadě. je fakt že v CW vždy první chodí eng protože eng bez meda je k ničemu. na druhou stranu když vam gibnou enga tak je cela akce stejnak v prdeli:) Jak říkám těch situací je hodně a určitě daleko víc než sem tu popsal, a záleží vždy jen na hráči jaký postup si vybere. A může to být špatně, ale mnohdy se z toho poučí a zkusí to vyřešit jinak. I když třeba udělal předtím chybu a mohl to řešit jinak. A vem si potom že spousta hraču jsou opravdu lamy a na injekci přepínají kolečkem a než ji nahodi tak skapou a nebo vůbec netuší na co tu stříkačku mají a tohle všechno musíš tolerovat když si chceš zahrát na publiku a nechceš z toho všeho vypěnit, ale uklidnit se:D však na pub codíš pro zábavu a je fakt že tam občas potkáš blbce hráče, ale s tím se nedá nic dělat je potřeba tolerovat je, já sem taky kdysy hrál hrozně a nechápal sem co dělat, oni se to časem naučí a když ne tak smůla. Jde jen o to že se na ně nemůžeme zlobit jde o lidi kteří se chtějí odreagovat jako my, ale třeba namají chuť hrát treamově. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 10:55 Předmět: teamová hra |
|
|
Ano.Musí mít chuť hrát teamově.
A k tomu už není co dodat.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wertyz Level3

|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 13:42 Předmět: |
|
|
OkillercZe napsal: | Ok tak záleží na situaci. A těch se vyvrbí vždy několik když je v hodné schovat se za hráče kteremu dam revive udělám to a pak si třeba reloadnu a crosim dal. Potom je situace kdy je lepší dostřílet soupeře a zvednout spoluhráče, prostě když už je klid. Taky nesnáším když někoho zvednu a on se na mě pak medik vybodne, ale takova už je hra na pubu. Potom je tu situace kdy na tebe pálí ze všech stran a tak nemá smysl dělat si z někoho živý štít tak či tak to odskáče celej team když tak nějak nejsou pohromadě. je fakt že v CW vždy první chodí eng protože eng bez meda je k ničemu. na druhou stranu když vam gibnou enga tak je cela akce stejnak v prdeli:) Jak říkám těch situací je hodně a určitě daleko víc než sem tu popsal, a záleží vždy jen na hráči jaký postup si vybere. A může to být špatně, ale mnohdy se z toho poučí a zkusí to vyřešit jinak. I když třeba udělal předtím chybu a mohl to řešit jinak. A vem si potom že spousta hraču jsou opravdu lamy a na injekci přepínají kolečkem a než ji nahodi tak skapou a nebo vůbec netuší na co tu stříkačku mají a tohle všechno musíš tolerovat když si chceš zahrát na publiku a nechceš z toho všeho vypěnit, ale uklidnit se:D však na pub codíš pro zábavu a je fakt že tam občas potkáš blbce hráče, ale s tím se nedá nic dělat je potřeba tolerovat je, já sem taky kdysy hrál hrozně a nechápal sem co dělat, oni se to časem naučí a když ne tak smůla. Jde jen o to že se na ně nemůžeme zlobit jde o lidi kteří se chtějí odreagovat jako my, ale třeba namají chuť hrát treamově. |
teda nevim na jaky chodis ty publicy, ale na tech co ja tak tam kdyz pred hracem zacnes prehazovat vsechny zbrane tak ti da votu na kick  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 13:46 Předmět: |
|
|
Rapy (CZ) napsal: | Hlavně nikam nechoď dobrých hráču je zde bohužel málo.Taky jsem si včera všiml toho Lagarta a souhlasím s tebou je to pako, zlatej (Wolf).Chce to trochu spolupráce a takové hráče prostě vyházet jinak se nám to vymkne s pod kontoly a začnou to dělat i ostatní.Pevné nervy všem dobrým přeje | nezlobte se panove že vam do toho chci kecat je to super pako a wolf snama hraje dal jako croft us.A ty oso nikam nechod nějak to vyřešime |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 15:39 Předmět: |
|
|
2 castrol.cz:
Já zatím ještě nikam nešel, Alšík mě dal Lvl3 a tak lagarto přestal útočit a uvědomil si, že v přítomnosti adminů prasárny prostě dělat nebude. Problémy sice dělá pořád, ale už aspoň reaguje na upozornění. A na kecy já jsem splachovací.
Wolf šel možná do sebe, viděl jsem ho kempit na radaru ve věži jako coverta a specovat miny a dokonce jsem ho načapal i jako medica. Zatím nic moc užitečného medica, ale dobrý začátek. Asi jsem ten jeho věk odhadnul správně. Držte mu palce, já budu též .
2 OkillercZe:
Člověče, tak už jsem si myslel, že nejdelší věty tu píšu já, ale Ty mě s přehledem trumfneš . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 16:14 Předmět: |
|
|
K tomu méďovi. Mě je docela jedno, čím si přepíná na needle, ať si to dělá třeba levým uchem na dálkovém ovladači přístavního jeřábu za nočního svitu Marsu v San Francisku, ale ať mě stihne píchnout! MWHEELUP nebo MWHEELDOWN se dají přece klidně nabindovat jen na tu stříkačku a pak je to v pořádku, i když trochu nepraktické. Hodně CW hráčů má na obou směrech kolečka jediný příkaz: /kill Ty "lamy" (říkejme jim raději nováčci nebo newbies, zní to líp ), co to ještě neumí potřebují jenom více hrát, aby se to naučili, získali zkušenosti. A jak už tu bylo napsáno, ET Regnet je otevřený všem hráčům se zájmem o fér hraní Enemy Territory, takže o takovém hráči si sice můžu myslet, že je to noob, eh, pardon, nováček, ale nedávám to nijak najevo! Když nemá zájem se zeptat, nebudu mu to přece vnucovat, on na to časem příjde sám. Mnohem horší je, že od negibnuté mrtvolky medica uteče zkušený hráč-medic, který jím byl právě revivnut. Výmluva typu "já měl jen 20HP a byli tam dva a stříleli po mně!" je přinejmenším úsměvná. Zažil jsem na Regnetu situaci, kde jsme dva medici padli a vzájemně se obživili celkem 6 krát (3+3), ale padlo u toho šest hráčů soupeře a my zůstali živí! Prostě paráda. Hráči, co nechtějí hrát teamově se jednoduše připravují o velikou porci zábavy, kterou jim multiplayerová akce ET servíruje přímo pod nos!
Zase se musím omluvit za offtopic, u mě to asi bude nějaká chronická choroba . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OkillercZe

|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 20:36 Předmět: |
|
|
Podle mě tady Oftopic nikomu nevadí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 13:11 Předmět: Re: Toxiku |
|
|
Tox napsal: | MILHAUS [CZ] napsal: | Když už si v Brně každej den,tak dej vědět a já ti dám to GTA San Andreas Joudo.
Můžeme se nějak domluvit na bahínko chlapci.Jen tak na pohodu.Nemám moc času,ale chvilku bych si udělal.  |
mno, akorat nevim jak se shledame, ja delam v: CT PARK Modrice nebo tak nejak se to tam jmenuje, je to nedaleko Renocaru, prumyslova zona - uz nevim jak bych to lepe popsal  |
A kde tam facháš Toxi? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 13:29 Předmět: |
|
|
Hele co dělá alsik? Myslíš že bude naštvaný??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 18:45 Předmět: Re: Toxiku |
|
|
MILHAUS [CZ] napsal: | Tox napsal: | MILHAUS [CZ] napsal: | Když už si v Brně každej den,tak dej vědět a já ti dám to GTA San Andreas Joudo.
A kde tam facháš Toxi? |
Hele to Brno pada, v pondeli jsem byl v Jesenikach, dneska v Olomouci a zitra jedu do Brna (tentokrat nevim kam presne), kazdopadne v tom CZ parku jsem uz skoncil  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 20:16 Předmět: |
|
|
2 Tox:
Hehe, Ty se teda necháš vozit jak nějakej papaláš . Co to máš za brigádu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: čt srpen 16, 2007 15:43 Předmět: |
|
|
Tak jsem se pletl, v tom Brne (CT PARKU) jeste delam )
BELA OSA napsal: | 2 Tox:
Hehe, Ty se teda necháš vozit jak nějakej papaláš . Co to máš za brigádu? |
brigada? stavarina - i kdyz to neni zrovna muj salek kavy, tak me to docela bavi  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|