Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jecma
|
Zaslal: pá březen 18, 2011 16:37 Předmět: |
|
|
Sázím 50 na snoopyho.
Kdy to bude???
(je mým favoritem jelikož má kratší příspěvky)
J  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: so březen 19, 2011 16:33 Předmět: |
|
|
jecma napsal: | Sázím 50 na snoopyho.
Kdy to bude???
J  |
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: so březen 19, 2011 17:12 Předmět: |
|
|
jecma napsal: | Sázím 50 na snoopyho.
Kdy to bude???
J  | vsazim 50 na Maxe....protoze vzdycky kdyz si vsadim na tutovku,tak je to obracene  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LoL(CZ)
|
Zaslal: st březen 23, 2011 00:12 Předmět: |
|
|
podlě mě max snoopa ukecá ve hře aby to vzdal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: st březen 23, 2011 22:55 Předmět: |
|
|
podle me k zapasu nikdy nedojde |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 15:10 Předmět: :) |
|
|
Desertstorm napsal: | podle me k zapasu nikdy nedojde | tak na to si vsadim 50 zase ja ) taky si myslim |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 17:59 Předmět: Re: :) |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | Desertstorm napsal: | podle me k zapasu nikdy nedojde | tak na to si vsadim 50 zase ja ) taky si myslim |
je to tak psal sem tu termin 5 dní předem nebo tak nějak a max se nedostavil a ani nejevi zájem ale dit je to jedno  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAP Level4

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 19:29 Předmět: |
|
|
Tak Snoopovi to bylo líto, tak jsem si s ním dal 1vs1 já. Dali jsme Valhallu, Snoop mě 2x vypráskal a bylo to  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Max_Cz
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 04:32 Předmět: |
|
|
Ale ale svoje slovo dodrzim jen sem nemel doted chut resit cokoliv spolecnyho s regnetem:) Tak snoope zejtra odpoledne nebo sobota napis si kdy chces ve tri dorazim z prace mrknu sem na odpoved a bud budes mit cas a dame match nebo to uz nehodlam resit! Regnet sem uz vymazal z pameti kdykoliv ze zvedavosti kouknu kdo hraje je tam maximalne 4-6 lidi coz je marnost a je videt ze server tezce upada
Servry na kterejch na kterejch momentalne hraju ja sou pocelej den obsazeny 20 lidma takze si kloudne zahraju nikdo neprudi a nemusim nic nikde resit na foru!(sice ze zacatku pindy max cheater ale potom co me ospectili vsichni admini uznali ze cheaty nevedu a mam respekt od vsech co tam hrajou jakmile se objevim souper omg max is here:((( A spoluhraci hned nice to meet you sup hned nabidka na firetym a okamzita spoluprace!!!!
Kamkoliv prijdu respekt a uznani pouze tady sem zazil breky a neg.komenty k cemukoliv co sem udelal nebo napsal!
Z mi strany spokojenos et me opet bavi kdyz me to fakt de a ozve se od nekolika spoluhracu wow max nice game good defend coz potesiZ regnetu znam pouze si jeste napis stats at si vic zamachrujes proto sem pro me udelal vazny rozhodnuti regnet sem si osobne pro sebe pohrbil a nehodlam se knemu vracet !
Ps:Krome posledni tecky nazaver match se snopikem pak necht regnet odpociva v pokoji stejne mu davam pul roku nez pro nezajem upadne! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: pá březen 25, 2011 10:14 Předmět: |
|
|
Max_Cz napsal: |
potom co me ospectili vsichni admini uznali ze cheaty nevedu a mam respekt od vsech co tam hrajou jakmile se objevim souper omg max is here:((( A spoluhraci hned nice to meet you sup hned nabidka na firetym a okamzita spoluprace!!!!
Kamkoliv prijdu respekt a uznani pouze tady sem zazil breky a neg.komenty k cemukoliv co sem udelal nebo napsal!
|
jinými slovy - našel sis server, kde seš pro ně náš Prokinek... se nedivím, že tě to tam baví... ale jak dlouho ještě hoď IP, ať jim uděláme lepší obraz  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: pá březen 25, 2011 12:56 Předmět: |
|
|
KAP napsal: | Tak Snoopovi to bylo líto, tak jsem si s ním dal 1vs1 já. Dali jsme Valhallu, Snoop mě 2x vypráskal a bylo to  | tak tohle bych doved taky...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: pá březen 25, 2011 18:27 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | KAP napsal: | Tak Snoopovi to bylo líto, tak jsem si s ním dal 1vs1 já. Dali jsme Valhallu, Snoop mě 2x vypráskal a bylo to  | tak tohle bych doved taky...  |  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: pá březen 25, 2011 18:38 Předmět: |
|
|
Max_Cz napsal: | Ale ale svoje slovo dodrzim jen sem nemel doted chut resit cokoliv spolecnyho s regnetem:) Tak snoope zejtra odpoledne nebo sobota napis si kdy chces ve tri dorazim z prace mrknu sem na odpoved a bud budes mit cas a dame match nebo to uz nehodlam resit! Regnet sem uz vymazal z pameti kdykoliv ze zvedavosti kouknu kdo hraje je tam maximalne 4-6 lidi coz je marnost a je videt ze server tezce upada
Servry na kterejch na kterejch momentalne hraju ja sou pocelej den obsazeny 20 lidma takze si kloudne zahraju nikdo neprudi a nemusim nic nikde resit na foru!(sice ze zacatku pindy max cheater ale potom co me ospectili vsichni admini uznali ze cheaty nevedu a mam respekt od vsech co tam hrajou jakmile se objevim souper omg max is here:((( A spoluhraci hned nice to meet you sup hned nabidka na firetym a okamzita spoluprace!!!!
Z mi strany spokojenos et me opet bavi kdyz me to fakt de a ozve se od nekolika spoluhracu wow max nice game good defend coz potesiZ regnetu znam pouze si jeste napis stats at si vic zamachrujes proto sem pro me udelal vazny rozhodnuti regnet sem si osobne pro sebe pohrbil a nehodlam se knemu vracet !
Ps:Krome posledni tecky nazaver match se snopikem pak necht regnet odpociva v pokoji stejne mu davam pul roku nez pro nezajem upadne! |
zdar tento vikend nemůžu makám příští můžu kdykoliv nebo v teď v UT nebo ST co bude P.S. respekt na lam serveru neni vubec cool udelej si respect tady: et2.hirntot.org:27960 [!!!]Hirnlos, 10 Map
et.hirntot.org:27960 [!!!]Hirntot, 6 Map
až budeš tady takovej frajer jako tam budeš cool..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: pá březen 25, 2011 22:31 Předmět: |
|
|
Snoope, tam uz ho taky mam, ale na regnetu mi to nejak blbe miri. V tom smyslu, ze prumer, takze me nekikujou za neaktivitu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: so březen 26, 2011 01:00 Předmět: |
|
|
maga vismech jdu na SSX s nickem Staropramen 11 admin me dal upozorneni asi po 3 mapach ze porusuji pravidla,ze mam nevhodny nick,tak jsem si ho zmenil na Kozel 11 a dostal jsem ban na 3 mesice kam jsem to vlezl? boze  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|