Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tox Level4

|
Zaslal: čt březen 04, 2010 17:42 Předmět: Re: :( |
|
|
Colony Lisak napsal: | Nechci byt hruby ale je to uplne na P... nevim proc je band hlidal jsem na dělo v zadu aby neprošli booti parkrat jsem ho pořezal (ale nezabil) a vylečil a vyhodilo mě to to mě teda pěkně ser. . Souhlasim s mistakem zbytecne a neučelne toto by měli řešit admini. |
Jedinej, kdo to muze vyresit a jediny admin je tu Als, podle Mikova podpisu hrac s levelem neni admin, takze to zbude na Alsovi  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: čt březen 04, 2010 20:07 Předmět: |
|
|
No doufam že to vyřeši co nejdřiv protože je to fakt na hov.. za to že v zady pořežu booty aby neotevřely a pak dostanu na 2h ban tak to je bomba  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: po listopad 15, 2010 23:13 Předmět: |
|
|
prosiiiim nastavte server zase tak jak byl !!!!
to je k posrani toto 2x za sebou dostat ban na 2h.....zase tolik casu nemam a kdyz ho mam tak dostanu ban na 2h za TK...pritom jsem ani nikoho nezabil ze svejch mohl jsem mu ubrat tak 40HP z 140Hp ale nikoho jsem nezabil
je to moc kamarad dneska taky po delsi dobe prisel na regnet a nezabil ani jednoho a letel na 2h |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 16:49 Předmět: |
|
|
to je naky divny, mne se tahle "chybka" projevila jen jednou, ze zacatku tohoto nastaveni, a od te doby si davam pozor a mam klidek. Takze, no TK, no SK. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Str!ker

|
Zaslal: st listopad 17, 2010 11:09 Předmět: |
|
|
Me se to stalo taky předemnou botak najednou se v ulicce otoci a bezi proti me ja se nechtel vracet takze bum bum tk a najednou kick tak jdu na hirntot a tam zase too many sk kick takovej dobrej den jsem mel TK SK |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: so prosinec 11, 2010 23:59 Předmět: |
|
|
tak dneska jsem dostal ban na 7200min i kdyz jsem mel pres 400XP  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LoL(CZ)
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 12:06 Předmět: |
|
|
to many sk?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: čt únor 17, 2011 20:02 Předmět: |
|
|
tak toto vlakno jako by me patrilo
dneska jsem se uz docela pobavil....mise Warbel polozil jsem dynamit k vratum cca 3 hraci,tak urputne brani dynamit,ze kolem nej behaj a strilej ja v pozadi jenom sleduji a uz uz se modlim,jestli od tamtud utecou nez to bouchne ...hmmm bum vsichni zemrou monster kill a sup ban na 7200min  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: čt únor 17, 2011 23:59 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | tak toto vlakno jako by me patrilo
dneska jsem se uz docela pobavil....mise Warbel polozil jsem dynamit k vratum cca 3 hraci,tak urputne brani dynamit,ze kolem nej behaj a strilej ja v pozadi jenom sleduji a uz uz se modlim,jestli od tamtud utecou nez to bouchne ...hmmm bum vsichni zemrou monster kill a sup ban na 7200min  |
njn, lamka... co tam mas co pokladat dyna, kdyz vidis, ze tam mas 3 spoluhrace...???!!!  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: pá únor 18, 2011 00:33 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | kopin napsal: | tak toto vlakno jako by me patrilo
njn, lamka... co tam mas co pokladat dyna, kdyz vidis, ze tam mas 3 spoluhrace...???!!!  | kdyz jsem polozil,tak tam nikdo nebyl,ale nasledne pribehli ty 3 bodyguardi a polozili zivot za to aby to ubranili...a ja jsem dostal ban jako dik nenadelas nic...clovek jim to nemuze vycitat....jen jsem se tomu zasmal a jedeme dal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosticz
|
Zaslal: pá únor 18, 2011 14:41 Předmět: |
|
|
my engove to mame tezke  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: čt březen 03, 2011 18:46 Předmět: |
|
|
dnes opet 7200...on uz nebyl warnup a ja to tam vystrilel
sorry nevsiml jsem si,asi se me to dele nacitalo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: čt březen 03, 2011 20:34 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | dnes opet 7200...on uz nebyl warnup a ja to tam vystrilel
Ty si naprostej mazák !!! Proboha dejte mu level 3 at ho to nekope uz  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: čt březen 03, 2011 23:42 Předmět: |
|
|
Snoopik napsal: | kopin napsal: | dnes opet 7200...on uz nebyl warnup a ja to tam vystrilel
Ty si naprostej mazák !!! Proboha dejte mu level 3 at ho to nekope uz  | tj 3 bych bral,jestli to pomuze alespon uz by se me zena netlemila kdyz vidi,ze jsi jdu zahrat a do 5min sundavam sluchatka z usi,tak prichazi vytlem a otazka,banan?
zasejc bych musel nestudovat,co by me pribylo za prava k 3levlu
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: pá březen 04, 2011 07:36 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | Snoopik napsal: | kopin napsal: | dnes opet 7200...on uz nebyl warnup a ja to tam vystrilel
Ty si naprostej mazák !!! Proboha dejte mu level 3 at ho to nekope uz  | tj 3 bych bral,jestli to pomuze alespon uz by se me zena netlemila kdyz vidi,ze jsi jdu zahrat a do 5min sundavam sluchatka z usi,tak prichazi vytlem a otazka,banan?
zasejc bych musel nestudovat,co by me pribylo za prava k 3levlu
 |
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|