|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KAP Level4

|
Zaslal: so září 15, 2007 15:37 Předmět: MoH Airborne a PB |
|
|
Tak jsem si nainstaloval novej MoH a jelikoz jeho soucasti je i PB, tak pri kazdym pristupu na ET, mi to vyhodi, ze se PB nespustil spravne, mam nejnovejsi ten PB setup, pres kterej to aktualizuju a na ET je posledni verze, ale bohuzel na MoH ne a nejde aktualizovat.
Resil to nekdo z vas? Zatim jsem holt MoH vykopnul, ET ma prednost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kozmen
|
Zaslal: ne září 16, 2007 09:03 Předmět: |
|
|
Kurna KAP ty me chces vystrasit, ze jo. Ty to na me jen tak valis, ze jo. Ja se na ten Medal tesim ale jestli mi to nejak rozhodi ETcko tak ted nevim jestli ho chci Kazdopadne kdyz pak preinstalujies ET tak ti to de, ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAP Level4

|
Zaslal: ne září 16, 2007 11:31 Předmět: |
|
|
Nestrasim, je to tak, ale spis to bude tim, ze MoH nejak poblbne ty soubory, co se pousti jako servis. Mam jeste jednu utilitku, ktera umi nastavit ty PnkBstrA a PnkBstrB, ze se zase spousti se startem systemu, ze je nainstaluje jako servis a pak by to melo jet. To byl ten problem, asi myslim, MoH uz je pryc, cili nevyzkousim, ale kazdopadne mi to pomohlo znovu probudit PB. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|