|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bedna
Založen: 23.8.2008 Příspěvky: 70 Bydliště: Horňany, Slovakia
|
Zaslal: čt červen 20, 2013 17:15 Předmět: Nová verzia ET a ďalšie novinky |
|
|
Zdravím všetkých regneťákov, jak sa máte kluci a kľučky?
ET NOT DEAD
Za poslený rok som hral ET asi dvakrát, ale prekvapila ma jedna novinka o ktorú sa s vami chcem podeliť, teda nieje jedna, ale dve
Čo sa zdalo už ako neuveriteľné, je tu. Po neúspechoch ET:Xreal a ďalších projektoch čo sa snažili vytvoriť novú verziu ET, tak sa nakoniec podarilo programátorskému tímu pod vedením čecha Jana Šimeka plne funkčnú novú verziu pod názvom ET:Legacy.
Sú odstránené naznámejšie bugy s Quake engine, kód je o viac ako 30% menší. Hra ide veľmi plynulo a netreba k nej žiadne hacky aby išiel zvuk ..., čo sa týkalo hlavne Linuxu, pretože používa nové knižnice. Už by nikto nemal mať problémy ako bývalo zvykom, že komp nestíhal na 10rokov starej hre. Je to fakt pecka. Stránky projektu.
A ako by to nestačilo, tak vznikol projekt ETLive. Väčšina ETečkárov pozná QuakeLive, ide o rovnaký projekt, proste hra ET v prehliadači Moc sa na to teším, pretože by sa v tom mala hrať liga atď. Tak asi po čase oprášime zbrane!
GOOD LUCK & CMUK  _________________ Táto správa neobsahuje výrusi, pretože nepoužívam MS Windows. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bedna
Založen: 23.8.2008 Příspěvky: 70 Bydliště: Horňany, Slovakia
|
Zaslal: čt prosinec 12, 2013 20:48 Předmět: Re: Nová verzia ET a ďalšie novinky |
|
|
ET:Legacy napreduje míľovými krokmi, každý deň v changelogu pribudne pár vecí. Ja hrávam už len na ET:Legaci klientovi. Tak neváhajte, testujte a hláste bugy, sťahujte tu http://www.etlegacy.com/index.php?r=etlcontrol/release/download _________________ Táto správa neobsahuje výrusi, pretože nepoužívam MS Windows. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|