|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Seeker

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 10:21 Předmět: JBP-systém pasivního příjmu |
|
|
Ahoj kluci,
možná, že to sem nepatří, ale kdo by nechtěl přijít k nějakejm penězům. tak testuju tenhle systém pasivního příjmu JustBeenPaid. Nějaký čas už v tom jedu a zdá se to být dobrý. Nikde na netu jsem nenašel nějaký špatný hodnocení nebo kritiku. Dokonce prý autor systému nabízí milion tomu kdo tam najde v systému nějakou chybu.
Ale o co vlastně jde.
V podstatě něco mezi MLM a fondama s tím, že nemusíš nic vložit(i když můžeš) a oni ti do začátku darují 10$. Za rok se ti darovanejch 10$ rozroste skoro na tisíc. Každej den se ti úročí 2% .Musi se jen správně a v čas reinvestovat. Tady je jejich kalkulačka: http://tripler.justbeenpaid.com/calculator/ . Za každejch 10$ buď koupenejch nebo reinvestovanejch si kupuješ jako jednu pozici a zvedáš svůj denní příjem o dalších 20centů. Nemusíš nikoho schánět(i když můžeš, pak ti peníze přibývaj rychleji).Kdyby jste o tom něco potřebovali vědět nebo byl s něčím v registraci problém, tak mě napište na jirwal@centrum.cz
Moje pozvánka za výdělkem je zde:
http://adv.justbeenpaid.com/?r=KCIzfs95Ko&p=jsstripler5
Moc jsem taky nevěřil, ale včera mě jeden kolega na FB dokonce natočil video, že vyplácí a neni to žádnej podvod.
http://www.youtube.com/watch?v=Pz4KpcFClUY&feature=share |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 12:05 Předmět: |
|
|
Prosímvás lidi, nevěřte tomu, zhodnocení pněz 2% denně je ve finančnictví utopie, to ví i laik. Navíc si ti šašci neumí ani spočítat procenta do vlastní reklamy, 2% denně není 60% za měsíc (30 dnů), ale 81%. Kolonka "odeslali jsme vám 20 dolarů" není žádný důkaz. Rychle z toho vylez, než jim poskytneš nějaké osobní údaje nebo nedejbože pošleš peníze. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 12:12 Předmět: |
|
|
Ragupki napsal: | Prosímvás lidi, nevěřte tomu, zhodnocení pněz 2% denně je ve finančnictví utopie, to ví i laik. Navíc si ti šašci neumí ani spočítat procenta do vlastní reklamy, 2% denně není 60% za měsíc (30 dnů), ale 81%. Kolonka "odeslali jsme vám 20 dolarů" není žádný důkaz. Rychle z toho vylez, než jim poskytneš nějaké osobní údaje nebo nedejbože pošleš peníze. | to vypada,ze tady je samej rozumnej hrac pac 2tydny bez odpovedi mluvi asi za vse  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 17:24 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | Ragupki napsal: | Prosímvás lidi, nevěřte tomu, zhodnocení pněz 2% denně je ve finančnictví utopie, to ví i laik. Navíc si ti šašci neumí ani spočítat procenta do vlastní reklamy, 2% denně není 60% za měsíc (30 dnů), ale 81%. Kolonka "odeslali jsme vám 20 dolarů" není žádný důkaz. Rychle z toho vylez, než jim poskytneš nějaké osobní údaje nebo nedejbože pošleš peníze. | to vypada,ze tady je samej rozumnej hrac pac 2tydny bez odpovedi mluvi asi za vse  |
Asi vsichni čekaj až jim dorazi penize  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bedna
Založen: 23.8.2008 Příspěvky: 70 Bydliště: Horňany, Slovakia
|
Zaslal: čt březen 22, 2012 18:16 Předmět: |
|
|
Čo si robíte srandu, ja som už vysypal zemiaky z vreca a čakám až dorazia love  _________________ Táto správa neobsahuje výrusi, pretože nepoužívam MS Windows. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Seeker

|
Zaslal: so květen 05, 2012 21:58 Předmět: |
|
|
Jejda, nějak dlouho jsem tu nebyl. Hoši, zatim vše funguje skvěle, už jsem i vybíral a zapojil do toho celou rodinu. Skvělej systém na zhodnocení peněz.
Ptate se jak to, že mohou vyplácet 2% denně? Prostě na to vydělají.
Dodám toto, mám kamaráda, co vydělává na Forexu. Denně je schopný udělat deal za 15-25 procent. Jelikož se fakt vyzná, tak má minimální ztráty. Když jsem mu ukazoval Just, řekl, no v podstatě to jsou lidé, kterým dáváte peníze na investice jako dělám já, jenom vám ze svých zisků přerozdělují procenta, za to, že jim tam dáváte peníze . Nikdy to nebylo jednodušší, ale je to každého věc.
Registrace zdarma:
http://adv.justbeenpaid.com/?r=KCIzfs95Ko&p=jsstripler5 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: ne květen 06, 2012 18:35 Předmět: |
|
|
Seeker napsal: | Jejda, nějak dlouho jsem tu nebyl. Hoši, zatim vše funguje skvěle, už jsem i vybíral a zapojil do toho celou rodinu. Skvělej systém na zhodnocení peněz.
Dodám toto, mám kamaráda, co vydělává na Forexu. Denně je schopný udělat deal za 15-25 procent. Jelikož se fakt vyzná, tak má minimální ztráty. Když jsem mu ukazoval Just, řekl, no v podstatě to jsou lidé, kterým dáváte peníze na investice jako dělám já, jenom vám ze svých zisků přerozdělují procenta, za to, že jim tam dáváte peníze . Nikdy to nebylo jednodušší, ale je to každého věc.
Registrace zdarma:
Zatím jsem se setkal jen se "systémy", které fungovaly v následujících fázích (ne že bych do nich investoval )
1. když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají (platí)
2. zapojte více lidí a dostanecte víc
3. využijte speciálních investičních příležitostí pro rychlejší zisk a investujte své peníze (nejen ty vydělané )
4. čekáme na "audity" a zapojení dalších investorů.......
5. mrtvý brouk nebo trestní stíhání neznámých pachatelů
Takže, až přijde fáze 3, tak z toho vypadni A mimochodem, tyhle zisky by se měly pravděpodobně danit. Pokud to neděláš, těžko si můžeš někde stěžovat , že tě šidí, jinak tím strhneš lavinu na "známého" pachatele - neplatiče daní ........... .
Ale dělej, jak myslíš......... . _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Seeker

|
Zaslal: po květen 07, 2012 12:49 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | Seeker napsal: | Jejda, nějak dlouho jsem tu nebyl. Hoši, zatim vše funguje skvěle, už jsem i vybíral a zapojil do toho celou rodinu. Skvělej systém na zhodnocení peněz.
Registrace zdarma:
Zatím jsem se setkal jen se "systémy", které fungovaly v následujících fázích (ne že bych do nich investoval )
3. využijte speciálních investičních příležitostí pro rychlejší zisk a investujte své peníze (nejen ty vydělané )
Takže, až přijde fáze 3, tak z toho vypadni A mimochodem, tyhle zisky by se měly pravděpodobně danit. Pokud to neděláš, těžko si můžeš někde stěžovat , že tě šidí, jinak tím strhneš lavinu na "známého" pachatele - neplatiče daní ........... .
Ale dělej, jak myslíš......... . |
Jasně, určitě máš ve většině bodů pravdu, ale proč to nezkusit? Prachy, co jsem do toho investoval už mam zpátky a nemam co ztratit..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: po květen 07, 2012 12:57 Předmět: |
|
|
Seeker napsal: | Bell napsal: | Seeker napsal: | Jejda, nějak dlouho jsem tu nebyl. Hoši, zatim vše funguje skvěle, už jsem i vybíral a zapojil do toho celou rodinu. Skvělej systém na zhodnocení peněz.
Registrace zdarma:
Ale dělej, jak myslíš......... . |
Jasně, určitě máš ve většině bodů pravdu, ale proč to nezkusit? Prachy, co jsem do toho investoval už mam zpátky a nemam co ztratit..... |
Proč už to ani nezkoušet platí spíš pro "nováčky", kterým by se prvotní investice nemusela vrátit už nikdy ....... . _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bedna
Založen: 23.8.2008 Příspěvky: 70 Bydliště: Horňany, Slovakia
|
Zaslal: út květen 08, 2012 10:59 Předmět: |
|
|
Už ho s tým poslali do prdele aj na Atlantise, ale nedá si pokoj. Seeker najdi si robotu a neotravuj s pikovinami. _________________ Táto správa neobsahuje výrusi, pretože nepoužívam MS Windows. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Seeker

|
Zaslal: út květen 08, 2012 14:42 Předmět: |
|
|
bedna napsal: | Už ho s tým poslali do prdele aj na Atlantise, ale nedá si pokoj. Seeker najdi si robotu a neotravuj s pikovinami. |
Tak jo, uzavřem to, nechci s tím někoho otravovat. Chtěl jsem jen nabídnout podle mě dobrou investici.
Lock |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|