Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
missak

|
Zaslal: so leden 28, 2012 17:00 Předmět: Stránky o ETčku, spíše o RegNetu |
|
|
Zdar lidi,
vím, že je už asi hodně stránek o ETčku. Ale v rámci toho, že budu dělat ve škole WWW stránki a přemýšlel jsem o čem budu dělat stránky tak první co mi prosvištělo hlavou jsou stránky o ET. Už mám o tom takový menší rozvrh.
V těch stránkách bych chtěl uvést RegNet a jeho fórum.
Budu dělat nějaké screeny a tak, ty WWW stránky nejsou ještě aktuální, co budem dělat ve škole, jen se chci na to připravit. Už jsem dělal a zkoušel takových pár stránek, ale byli o ničem.
Sic jsem zatím v začátcích, ale nějaký věci znám a v čem to chci zatím dělat? XHTML.Strict + CSS
Rád bych si tudíž vyzkoušel udělat stránky o ETčku a RegNetu.
Co bych tam rád uvedl?
Módy + Zbraně v ET.
Několik základních map (Long1)
Pár CW map.
Admini z RegNetu.
Jelikož se držím jenom regnetu a o ostatních módech toho moc nevím, tak bych Vás chtěl poprosit abyste mi pomohli.
Děkuji Vám a s pozdravem MYS.CZ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: so leden 28, 2012 22:14 Předmět: |
|
|
neuraž se myšáku, ale rozhodně si před rozjetím stránek nech zkontrolovat gramatiku... :/ klidně ten text můžeš poslat i mě, aspoň nějak bych ti pomohl  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
missak

|
Zaslal: so leden 28, 2012 22:41 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | neuraž se myšáku, ale rozhodně si před rozjetím stránek nech zkontrolovat gramatiku... :/ klidně ten text můžeš poslat i mě, aspoň nějak bych ti pomohl  |
To je fakt, i/y není moje silná stránka. Díky za podporu La
Teď přemýšlím jestli ti ten text mám posílat už rovnou v xhtml nebo to mám výjmout z toho všeho a poslat ti to. Navíc já to teď rozdělal takže text není skoro žádný, jen přemýšlím o layoutu a tak teď. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: ne leden 29, 2012 10:14 Předmět: |
|
|
pošli mi to nejlíp jenom jako čistý text a textovém souboru až jak to budeš mít hotové... nemám žádné programy na vytváření www stránek, ani bych to s ním beztak neuměl  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: ne leden 29, 2012 16:29 Předmět: |
|
|
No nevím, jestli tohle fórum je zrovna nejlepší pro odkaz ve školní práci .
Co třeba se zkusit inspirovat na http://www.enemyterritory.sk/
nebo http://ssx-netteam.cz - jsou možná trochu živější ......... _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
missak

|
Zaslal: út leden 31, 2012 18:03 Předmět: |
|
|
Belle jsou třeba trochu živější, ale tenhle server je můj nejoblíbenější.
Já chci právě o RegNetu. Já NIKAM jinam nechodím hrát .
Právě proto RegNet  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|