|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Seeker

|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 21:48 Předmět: Nazdar pařani |
|
|
Na Regnet už chodim dlouho, ale o tomhle jeho fóru jsem nevěděl. Tak teď sem občas mrknu. Jsem už věkem dědek, ale u ET se skoro vždy pěkně odreaguji, zvláště když mě naštve manželka . Taky rád hraji na slovenském servru ATLANTIS XP SAVE. Těšim na další boje na Regnetu, čus... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 20:58 Předmět: Re: Nazdar pařani |
|
|
Seeker napsal: | Na Regnet už chodim dlouho, ale o tomhle jeho fóru jsem nevěděl. Tak teď sem občas mrknu. Jsem už věkem dědek, ale u ET se skoro vždy pěkně odreaguji, zvláště když mě naštve manželka . Taky rád hraji na slovenském servru ATLANTIS XP SAVE. Těšim na další boje na Regnetu, čus... |
No, kdybys měl chuť na on-line boj, máš šanci na podzim.
Předpokládám, že se na podzim uskuteční lanpárty v Mlázovicích - setkání lidí, co hrají ET a to včetně kompů ,
"Dedkovský" věk není vůbec překážkou - nemysli si, že tuhle hru hrají samí náctiletí - opak je pravdou
Info k Lance je zde : http://et-stats.regnet.cz/forum/viewtopic.php?t=492 _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosta Level3

Založen: 15.5.2008 Příspěvky: 149 Bydliště: hrbitovni 666, 3 rada, hrob c. 8, Hostinne
|
Zaslal: po červenec 18, 2011 14:09 Předmět: Re: Nazdar pařani |
|
|
Seeker napsal: | Na Regnet už chodim dlouho, ale o tomhle jeho fóru jsem nevěděl. Tak teď sem občas mrknu. Jsem už věkem dědek, ale u ET se skoro vždy pěkně odreaguji, zvláště když mě naštve manželka . Taky rád hraji na slovenském servru ATLANTIS XP SAVE. Těšim na další boje na Regnetu, čus... |
taky jsem dedek
ale na atlantis nechodim, protoze me tam dali ban prej za cheaty  _________________ kosta[CZ], chybalavky
CPU: i5 2.9GHz
GPU: ATI HD7700
RAM: 8GB DDR3
Perif.: Logitech G9, G15
Klient: ET:Legacy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Seeker

|
Zaslal: po červenec 18, 2011 16:09 Předmět: |
|
|
Njn, když je někdo dobrej, tak se dost často stane, že ho někdo nazve cheatrem To se mě stát nemůže , někdy nemůžu trefit ani stodolu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosta Level3

Založen: 15.5.2008 Příspěvky: 149 Bydliště: hrbitovni 666, 3 rada, hrob c. 8, Hostinne
|
Zaslal: po červenec 18, 2011 21:57 Předmět: |
|
|
Seeker napsal: | Njn, když je někdo dobrej, tak se dost často stane, že ho někdo nazve cheatrem To se mě stát nemůže , někdy nemůžu trefit ani stodolu  |
jj, to znam, to mam skoro porad, taky mam dny (vetsinu). kdy netrefim nic , na jeden kill celej zasobnik je ostuda  _________________ kosta[CZ], chybalavky
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 09:32 Předmět: |
|
|
ja kdyz netrefim 1 kill ani na 2 zasobniky ,tak pak uz beru vetsinou rifli  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Seeker

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 21:25 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | ja kdyz netrefim 1 kill ani na 2 zasobniky ,tak pak uz beru vetsinou rifli  |
Kdo umí s riflí, tak soupeř nemá skoro ani šanci. Skoro jak panza.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosta Level3

|
Zaslal: čt červenec 21, 2011 16:12 Předmět: re: |
|
|
rifle je dobra, akorat me to s ni jeste moc nejde
ale kdyz se dari, tak je docela ucinna
jsem zkousel se pripojit na atlantis a jeste me to porat nepusti, aspon jsem zjistil, za co ten ban, AIMBOT  _________________ kosta[CZ], chybalavky
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 21:27 Předmět: Re: re: |
|
|
kosta napsal: | rifle je dobra, akorat me to s ni jeste moc nejde
jsem zkousel se pripojit na atlantis a jeste me to porat nepusti, aspon jsem zjistil, za co ten ban, AIMBOT  |
To víš, ses nějak pekelně zlepšil, tak se nediv , na Regnetu už taky nějaký mlaďáci brblali, že jsi cheater , když dorazí na lanku, tak pochopí....  _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosta Level3

|
Zaslal: so červenec 23, 2011 14:52 Předmět: Re: re: |
|
|
Bell napsal: | kosta napsal: | rifle je dobra, akorat me to s ni jeste moc nejde
jsem zkousel se pripojit na atlantis a jeste me to porat nepusti, aspon jsem zjistil, za co ten ban, AIMBOT  |
To víš, ses nějak pekelně zlepšil, tak se nediv , na Regnetu už taky nějaký mlaďáci brblali, že jsi cheater , když dorazí na lanku, tak pochopí....  |
na lance me to moc nejde, kdyz mam v jedny ruce pivo a v 2. cigo , ale tesim se, jak s vama zakalim, doufam, ze bude hojna ucast, snad tam maj jeste porad tu plzen, minule me po ni nebylo rano ani moc blbe
PS: neslo by neco udelat s botama, jsou hrozne slaby _________________ kosta[CZ], chybalavky
|
Návrat nahoru |
|
 |
Seeker

|
Zaslal: út červenec 26, 2011 15:53 Předmět: |
|
|
Někdy mam taky chuť s tím seknout, když hraju proti Kosťovi, protože trefuje úžasně.
PS." Taky by nám mohl toho AIMBOTA někdy pučit"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|